Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2011 13:58 - Пръкна се нова книга
Автор: zaprehoda Категория: Бизнес   
Прочетен: 4296 Коментари: 5 Гласове:
7

Последна промяна: 12.01.2012 20:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Някои читатели може би знаят, че към писанията ми в блоговете от време навреме проявяват интерес и някои издатели, които имат вкус.
Така тези дни се появи новата ми книга "Тайни писма до Бойко Борисов и други секретни писма и документи".
Тя вече може да се намери в книжарниците, струва само 14 лева най-важното, че в нея има неща, които колкото и да се мъчите, ги няма в безплатното интернет простраство.
Тъю като ми е неудобно да се саморекламирам, прилагам текста от корицата, написан от неизвестен, но симпатичен редактор.

"След главоломния успех на книгата “Особености на филибелийския характер" на Евгений Тодоров, която се превърна в световен бестселър и безспорно стана най-четената пловдивска книга, не само в Пловдив, но и отвъд океана, решихме да подпомогнем предизборната кампания по своеобразен начин със сборника “Тайни писма до Бойко Борисов и други явни и секретни писма и документи". Част от текстовете вече са публикувани в Интернет. Едни са безжалостно възхвалявани, други – подмазвачески охулвани. Не липсват закани и заплахи към автора.

Ето историята на тази книга - в  издателството ни наскоро бе получен плик с флашка в него. Подател не бе посочен. Погледнахме съдържанието и не можахме да повярваме – бяхме попаднала на българския „Уикилийкс“. Неизвестен компютърен гений бе успял да проникне в архива на канцелариите на министерства, посолства, институции и даже в архива на самия Бойко Борисов.

Разбира се, съществуват съмнения в автентичността на документите. Възможно е някои от тях да са манипулирани или даже измислени от подателя. Но не трябва да се им се отрече логика, която доосветява и тълкува важни за България събития от последните няколко години. Някои от коментираните теми имат своето развитие във времето, което не е проследено – затова и посочваме точната дата и час на публикуването. Изкушихме се да възстановим една стара традиция – върху вече написаното да се добавят „приписки“. Помолихме автора да добави по няколко реда накрая – с дата 2011 година. Трябва да признаем, че някои рецензенти оцениха книгата като „антибългарска“, „богохулна“ и невъзпитателна“. Ето защо книгата е жестоко цензурирана, само и само да запазим авторитета на някои институции. Отделен въпрос е дали те заслужават този жест.

Предупреждаваме родителите да не допускат до книгата читатели по-млади от 18 години. За да не бъдат развратени идеологически. Така че дръжте тази книга заключена – така както се държат оръжие, отрова за мишки и опасни лекарства. А ако все пак решите да я прочетете, най-добре след това веднага я изгорете.

От издателството


ПЕТЪКкасова Тетрадка класьор лампи жак, кабели, газова, мини и ДВД почистване, 2 камера Филибелия –грамоти текст, връчване ФРАТЕВ кога ДР СУЗАНА договор, лазерарт ПИСМО СВ К НЕПОП 11.15 бойко Повторение трите най със сгради и увод ПИСМО СЕСИИ и веси кътчета ,тотев ТОТЕВ джесика МАНДАТ НА СТАДИОНИТ, МАНДАТ НА КУЛТУРАТА ИЛИ…легализиране прост. Сн кътчета плюс 1 ПОНЕДЕЛНИК - непоп ВТОРНИК – станой -непополярно ИВАНЧО ТАВАН И ЛАМПИ ЖАК, заповед пожарна, УНСТРИИМ НА КОМПАНИЯТА ТЕЛЕСТРИЙМ ККК софтуер летера, , НОВИНИ златю боядж11,дарение Бул.България, томасян,25-и галерия, 18 азарян, места, гьока, аптека, кудоглу, отец лазар лазаров, прослав ресторант?Иванчо стори,2, смет тубболница , ТУ младите пенс. АСЕН – търговци дрога, нощнипред дискотеки, подземен begin_of_the_skype_highlightingТВО Непоп. ,ЧОНОВ, end_of_the_skype_highlightingКАТ, 18+. ХАРВАРД –НИЕ СМЕ ПО-ДОБРИ, кътчета, Предай любима книга, кътчетаНИЕ СМЕ ПО-ДОБРИТЕ, ГЛУПОСТИТЕ НА СИСТЕМАТА, ИГРА, НОВИ ФОРМИ –ОТ ОБЩ.ПРИЕМНА С БЛУБОКС,КЪТЧЕТА, -  ПЕШО, ЛИЗИНГ 15, ок, оператори хон.близу, ТОК, ДДС, осигуровки, ДЖСМ, каварна, 100 ремонт, гражданска спиди наем  + джос, община, БЕС 4300, БНД, герб, веса ,  лайпциг, брестовица, ХЮНДАЙ, близу

   
   

 

   
   

 

   
   




Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. lisa19 - Хахаха
19.11.2011 14:43
Поздрави!!! :)))
цитирай
2. анонимен - ..................... :)
21.11.2011 16:53

"Някои читатели може би знаят, че към писанията ми в блоговете от време навреме проявяват интерес и някои издатели, които имат вкус."

"Тъй като ми е неудобно да се саморекламирам, прилагам текста от корицата, написан от неизвестен, но симпатичен редактор."

Мога да допълня само, че "скромността" не е порок, даже и под формата на "скрита реклама".
Дори и Аpple получи награда за най-масова скрита реклама.

Надявам се, че флашката не е подхвърлена от Патрашкова.

Убеден съм, че сумата от 14 лв. е нищожно малка за голямото интелектуално удоволствие, което ме чака при четенето.
цитирай
3. dalida - Знаех си аз, че Бойко Борисов ще влезе в историята
22.11.2011 11:36
Такава колоритна личност досега не е била на власт в България.
Жив и здрав да е и да го гледаме по-често на екрана, да не го забравим.
Той май е единствения, който говори това, което мисли.
цитирай
4. анонимен - Към dalida:
23.11.2011 17:03
Искрено се надявам да се шегуваш,макар и тъпо,с горното писание!Иначе сериозно се опасявам за целостта на вкусовите ти рецептори/според различни автори-брадавички/по езика-не се ли страхуваш,че ще се изтъркат от това лизане...
цитирай
5. анонимен - ...
25.11.2011 16:05
Нагло, да продаваш материали по подхвърлена флашка, където първо не влизат авторски права и втори почти никакъв труд и трето касае един вид свободата на словото. Противно е да търгуваш по този начин с такава информация. И на мен ми е грозно да продаваш нещо получено даром.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaprehoda
Категория: Бизнес
Прочетен: 9498596
Постинги: 1025
Коментари: 6462
Гласове: 8630
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930