Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2013 11:52 - Как да си заградим отново двора?
Автор: zaprehoda Категория: Бизнес   
Прочетен: 4284 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 07.12.2013 16:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Един вопъл ехти от Тимок до Странджа: „България стана разграден двор!” Преди това сакралното ехтящо послание беше, че има „геноцид над българите”, но със спадането на популярността на Волен Сидеров и с нашествието на бежанците то бе изместено от днешната вълнуваща всяко българско сърце констатация. Откъде накъде всеки може да минава нашата рехаво охранявана граница? Откъде накъде по улиците ще ни се мяркат все повече мургави лица? Откъде накъде някакъв американски посланик ще ходи в най-българския университет и ще призовава студентите към държавен преврат?
Лошо ли ни беше, когато дворчето си беше чисто наше - с леха български домати и с екологичната дървена тоалетна?
  В тази връзка предлагаме: 1. Да се върне старата охраняема граница – с телените мрежи, кльоновете, стрелбата по нарушителите и т.н. 2. Да се върне задължителната военна служба, като 50 процента от наборниците да стават граничари. Да се възстанови институцията ЗКПЧ. 3.Да се възстановят в стария размер танковите и ракетните войски по южната ни граница – за отпор в случай на по-масирано навлизане или агресия. 4 От България да се излиза както преди – с изходна виза и с бележка от партийната и профсъюзната организация. 5.Да се забрани учението на български студенти в чужбина – освен на тези в университета „Ломоносов” в Москва. 6.Да се ограничи изучаването да западни езици до 1 час седмично. 7.Да се забрани на американските дипломати да обикалят страната ни без специален маршрутен лист, одобрен от Министерството на вътрешните работи 8. Да се забрани на турските тирове да минават по нашите магистрали и да разбиват асфалта – да ги качват на вагони срещу съответно добро заплащане. 9. Да се забранят всички т.н.правозащитни чужди организации, които срещу заплащане организират протести, поощряват педерастията и подронват авторитета на българските органи на реда. Да се започне с „Отворено общество” и всички, които получват милиони от евреина-спекулант Сорос. 10. Да се изгонят чуждите хипермаркети и в техните сгради да се настанят социални държавни супермаркети, продаващи само български стоки. Тъй като ще останат свободни площи, да се заградят и да се дадат за клубове на патриотични организации. 11. Да се национализират ЕРП-тата и да се върнат в ръцете на държавата. 12. Да се изготви план за реправитазиция на всички активи, купени от чужденци. Това не се отнася за „Лукойл” поради стратегическата му значимост. 13. Да се национализират имотите, закупени от чужденци, като това не важи за тези, които пишат на кирилица и изповядат източноправославната религия. Да се приеме закон „България на българите”, чието написване да бъде възложено на Волен Сидеров. 14.СЕМ да изготви, разпространи и контролира излъчването на упадъчна западна музика до нивата от 1975 година. 15.Да се възстанови контрола върху интонационната среда и в заведенията да се изпълнява мнимум 90 процента родна музика. 16.Да се забрани използването на латиницата за улична реклама. 17. Да се забрани писането на латиница в Интернет – освен в случаите, когато текстовете са с патриотична насоченост. 18. Да се създаде работна група, която да регламентира ползването на Интернет – къде може да се влиза и къде не може. 19. Боян Расате да бъде назначен за министър на вътрешните работи и под негово ръковоство да се създаде Патриотична Гражданска гвардия, която да постави на мястото си всеки, който прилича на чужденец. 20. Живеещите в гетата предсатвители на малцинствата да могат да посещават останалите части на населеното място със специален пропуск. Управлението на гетата да се възложи на Ангел Джамбазки.
21. Да се въведе строг контрол върху търговията с валута, за да се ограничи изнасянето на безценните български левове. Да се върнат КОРЕКОМ-ите, но само за чужденци, доколкото са останали.
22. В крайна сметка страгическата цел е България да излезе от Европейския съюз и НАТО, които постоянно ни се бъркат във вътрешните работи и ни превърнаха в разграден двор.   Да живее независима и свободна България!  



Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - Да се спрем за малко и на
08.12.2013 18:17
най- новите журналистически измишльотини:
- в обществото се шири страшна омраза
- в обществото се шири ксенофобия
- обществото живо се интересува от църковните дела

Май ще се окаже прав проф. Лилиеншвагер, който е казал заветните слова: "Журналистът е кръстоска между курва, лайно и идиот."
цитирай
2. felixedmundovich - Точно казано!
09.12.2013 08:31
Нали всичко гореизписано директно е индиректния ви замисъл- 25 -и кадър на всичките ви комуниЗки медии.
Да живее другаря Путин!
цитирай
3. nikikm - За първи
30.12.2013 19:22
път чета това! Всъщност е гавра,може и платена,но си е гавра!Със свети неща!Освен това геноцидът съществува,не за платени мекерета,разбира се! И като се върнем на това,с което започнах,като си обърнах палеца надолу,..се оказа че съм гласувал!Е,сега ще проверя с другия палец,ако и той ми откаже гласуване...няма лошо.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaprehoda
Категория: Бизнес
Прочетен: 9457914
Постинги: 1000
Коментари: 6456
Гласове: 8615
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031