Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2014 10:49 - АЗ МРАЗЯ!
Автор: zaprehoda Категория: Бизнес   
Прочетен: 6105 Коментари: 7 Гласове:
7

Последна промяна: 03.05.2014 12:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
               Така наречените расисти и фашисти от китното българско село Розово обясниха ясно, че не са виновни. Те не знаели нищо за своите нови съселяни – бежанци от Сирия, но от телевизията разбрали, че са убийци, канибали и изнасилвачи. И предприели адекватни мерки. От едно време знаем, че телевизията не лъже. „Казаха го по телевизията” – значи е абсолютна истина. Аз също слушам и гледам това-онова за сирийците и също ги мразя. От 30 години поне мразя турците, защото по телевизията ги видях как зарязват необраната реколта и работните си места и тръгват на екскурзия във вражеска Турция. И сега само чакат знак да тръгнат обратно и отново да ни поробят. И да ни упражнят геноцид, така както са га направили над арменците. Мразя ги и заради арменците. Мразя евреите, защото те предизвикаха финансовата криза по света, забогатяха, а светът – в това число и аз, обедняхме. Мразя и помаците, които стават редикални ислямисти и искат да правят помашка държава. Покрай тях мразя съдебната система, дето не може да ги тикне всичките в затвора. Да не говорим пък колко мразя циганите – мразя ги от сутрин до вечер. Всички до един крадат, насилват, правят деца, източват социални помощи, турчеят се и главно мързелуват по цял ден. Мразя депутатите почти както мразя циганите, защото и те не вършат нищо, мързелуват и получават заплати толкова големи, колкото са циганските социални помощи. Мразя европейците, които ни карат да им козируваме, искат да ни забранят шкембето и домашната гроздова и постоянно ни спират еврофондовете. Мразя американците, защото са империалисти и нападнаха братска Сърбия, за да й отнемат Косово. Нападнаха и братски Ирак, Афганистан и т.н. Да не забравим за братски Виетнам едно време. Освен това са богати. На гърба на останалия свят, разбира се. Особено мразя Сорос и соросоидите.
Не по-малко мразя Ран и Ът - ясно защо.
Мразя украинците, защото са американски слуги и фашисти. Това го знам не само от нашите телевизии, но главно от Первъй канал, който също гледам. Мразя македонците, защото ни крадат историята и се правят, че не са българи. Освен това подбиват цените на родния зарзават. Забравих, че мразя турците и за това, че техният зарзават освен, че се вкарва нелегално, е пълен с нитрати.
В същото време мразя и нашите зарзаватчии по пазарите, защото удрят в грамажа.
Мразя китайците, защото техните играчки, с които си играят децата ни, са боядисани с отровни бои. И въобще всичко китайско е менте. А ресторантите им са мръсни, вътре готвят кучета, а може би и разфасоват трупове на умрели китайци. Не по-малко мръсни са и българските ресторанти и Агенцията по храните трябва да им разкатае фамилията. Мразя хипермаркетите, защото там също продават ментета, храните им са пълни с консерванти и всички стоки са с изтекъл срок, но им слагат нови етикети. Освен това изнасят целия оборот в техните си страни – тоест на Запад. Мразя и кварталната бакалка леля Гицка, защото ми продаде козунак менте за 1,80, а по телевизията казаха, че всички козунаци по-евтини от 3 лева са менте и отровни. Изобщо всички търговци са спекуланти. Пък как мразя ЕРП-тата – дето надписват сметките за тока, не си плащат на НЕК и все искат нови цени на тока. А несметните печалби ги изнасят също зад граница. Мразя и „Дънди Прешъс”, дето ни ограби златните залежи, поради която причина не можем да получаваме по 1000 евро пенсия. Мразя българските лекари, защото са убийци. Особено мразя тези от Бърза помощ, които винаги закъсняват. Мразя туроператорите, които ни предлагат почивка уж в хубави хотели, а после се оказва, че там има хлебарки. Мразя автобусните превозвачи, защото карат стари автобуси и правят нарочно катастрофи. Трябва да ги проверяват от сутрин до вечер, а по възможност и през нощта. Мразя обаче и проверявашщите, защото вземат рушвети. Мразя българската православна църква, защото всички в нея са педерасти. Мразя купешката гроздова, защото е менте. Предпочитам домашната грозданка, защото е истинска и българска. И по-евтина. Мразя жена си, която ме кълне, когато се прибера пийнал/леко/. Надеждата ми беше в българските деца, но вече мразя и тях, защото са затлъстели и хормонално объркани.
Мразя младежите, защото слушат по-цял ден чалга вместо да решават демографските ни проблеми.
Обичам единствено българските телевизии, но не всички, а само тези, които казват истината и ме насочват кого да мразя. Останалите ги мразя също. При вестниците положението е същото.
Иначе мразя Делян
Пеевски, защото е дебел и богат Също и майка му. Но повече мразя президента Плевнелиев. Още повече мразя Меглена Кунева, защото крие, че фамилията й е Пръмова. Пък как мразя Иван Костов, защото продаде България за жълти стотинки. Изобщо мразя всички политици, които не мразят достатъчно
Да живее България, да живее най-българското село Розово!  



Гласувай:
11



1. balar - добре казано.
03.05.2014 15:07
има една пословица " за да мразиш другите значи мразиш себе си".
цитирай
2. kmetova - И кой е виновен?
04.05.2014 09:12
И кой е виновен за омразата? Само медийте ли? Не! Виновен е и манталитетът ни. Ние българите обичаме да мразим. Поради липса на друго, омразата е тази която ни кара да се чувстваме важни, активни граждани, кара ни да си мислим, че сме патриоти, че сме градивни...Е, не! Разрушително е да мразим. Това ни влачи към дъното повече от бедността и чалгата. Докато сме такива и животът ни ще е такъв - жалък. Авторът на блога, наистина го е казал добре.
цитирай
3. reptiloid - Hадявам се следващия пост да е аз обичам.
04.05.2014 14:02
цитирай
4. apostapostoloff - Истината е друга:
04.05.2014 17:50
повечето българи не мразят никого, колкото и да ги подкокоросват. Повечето българи са напълно равнодушни към всичко около тях и това е вече доста страшничко.
цитирай
5. kmetova - да бе, да - истината си е баш същата
04.05.2014 18:13
apostapostoloff написа:
повечето българи не мразят никого, колкото и да ги подкокоросват. Повечето българи са напълно равнодушни към всичко около тях и това е вече доста страшничко.


Ами като са толкова безразлични, как тогава се случи това в Розово? Като чета цинизмите, обидите и злобата в коментарите, непоносимостта към различните и към другото мнение, май не сме много безразлични, когато става въпрос за бабаитлък и агресия.
цитирай
6. vmir - Машала!
04.05.2014 18:35
Бях се отчаял, че вече не е останал и един истински патриот, но явно съм се лъгал.
цитирай
7. started - КОМУНИСТИЧЕСКИ БОКЛУК КАТО АВТОРА ...
06.05.2014 18:07
КОМУНИСТИЧЕСКИ БОКЛУК КАТО АВТОРА НА ПОРЕДНОТО /ПЛАТЕНО/ СЛОВОБЛУДСТВО ЗА 30 СРЕБЪРНИКА ЩЕ МРАЗИ И РОДНАТА СИ МАЙКА ДОРИ! БЕЗРОДНИЦИ И БОЛШЕВИШКИ ОТРЕПКИ КАТО НЕГО НЯМАТ РОДИНА - ТЕ СА ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТИ И ТЕХНИЯ БОГ Е МАМОНА.КАТО СИ ТОЛКОВА ЗАГРИЖЕН ЗА БЕЖАНЦИТЕ НАСТАНИ 1-2 СЕМЕЙСТВА У ВАС,ВЗЕМИ И 1-2 СЕМЕЙСТВА ЦИГАНИ ЗА ПО ВЕСЕЛО.ПРАВИ СА ХОРАТА ОТ С.РОЗОВО ДА НЕ ИСКАТ ЧУЖДЕНЦИ.НЕ СТИГА ЧЕ ЧЕРВЕНИЯ БАШИБОЗУК ГИ МАЧКА ВЕЧЕ 70г.,ЦИГАНИ ДЕРИБЕЙСТВАТ БЕЗНАКАЗАНО,А САГА И ЩЕ ТРЯБВА ДА ХРАНЯТ И БЕЖАНЦИ-КАК ПРИ ТАЗИ ПОВСЕМЕСТНА БЕЗРАБОТИЦА? И ДА ПОПИТАМ ДРУГАРЯ ТЕЛЕВИЗИОНЕР ЗАЩО ИЗРАЕЛ НЕ ПРИЕ НИТО ЕДИН СИРИЙСКИ БЕЖАНЕЦ ,НАЛИ СА СЪСЕДИ?КАКВО НАПРАВИХА МЕЖДУНАРОДНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ ЗА ДА СПРАТ ГЕНОЦИДА В СИРИЯ,СПИ ЛИ МЕЖДУНАРОДНИЯ СЪД ЗА ВОЕННИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.ТАКИВА ТЕМИ НИКОГА НЯМА ДА ПОВДИГНАТ ПЛАТЕНИТЕ СЛУГИ И ИБРИКЧИИ НА СИНЕДРИОНА,НАЗНАЧЕНИ ЗА СОБСТВЕНИЦИ НА ТЕЛЕВИЗИИ И ЖУРНАЛИСТИ!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaprehoda
Категория: Бизнес
Прочетен: 9455492
Постинги: 999
Коментари: 6456
Гласове: 8615
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031