Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2015 19:46 - РАЗКРИХМЕ КОЙ УБИ БОРИС НЕМЦОВ
Автор: zaprehoda Категория: Бизнес   
Прочетен: 9942 Коментари: 9 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Наш представител е успял да се добере до таен документ, който хвърля светлина върху убиството на Борис Немцов. На документа има гриф „съвършено секретно” и е на бланка с инициалите СОЮМНЛ. Със сигурност става дума за Световната организация на юдомасоните и неолибералите. Ето пълният текст:   Уважаеми съмишленици от цял свят. Имаме редкия шанс да дискредитираме персонално  Владимир Путин и оглавявания от него режим, който постоянно ни пречи да осъществим великите си цели за овладяване на света. Тези дни един от основните съперници на Путин Борис Немцов се изпусна и каза публично, че може да бъде убит по поръчка на Путин. Сега е моментът наистина да бъде убит и винага да бъде хвърлена върху руския президент. Ще работим по сценарии идентичен със сценария със сваления по наше решение Боинг над Украйна. За тази цел нашите агенти в Украйна веднага да активират техните тайни служби и да организират атентата. Той да стане в Москва и близо до Кремъл, за да бъде по-силно внушението кои са поръчителите на убийството. Имаме непотвърдена информация, че руските тайни служби също са планирали да елиминират Немцов, но в крайна сметка са предпочели мръсната работа да свършим ние. Те вече са готови с компромати срещу Немцов по линия на икономически афери, предателство, курвалък, връзки с ислямски терористи и т.н При успех на нашата акция компроматите ще бъдат разпратени светкавично до всички руски агенти по света, до медии, приятелски настроени към Русия, до платените тролове и до троловете симпатизанти. Нашите пропагандни служби трябва също да бъдат готови, да дадат отпор и да наложат нашата версия, а именно: Путин е поръчал убийството. Да живее световната юдомасонска солидарност! Долу Путин, Русия и православието!   Подписи 1.Барак Обама 2. Ротшилд 3. Джорд Сорос 4.Петро Порошенко 5. Росен Плевнелиев  



Гласувай:
9



1. nick195 - Браво...... напълно съгласен
28.02.2015 21:54
Гн Тодоров, ша ме направиш да си дойда в БГ / Пловдив и директно да те поканя на ресторант. Само за тази статия. В секундата, в която прочетох че Немцов е убит, точно този сценарий ми излезна пред очите. Ликвидиран с цел да се компрометира Путин. И си казах тази групичка (упомената по-горе) няма да се спре пред нищо.
цитирай
2. shveik5 - И ако вашето е алегория, то днеска
28.02.2015 23:56
другарят Волгин в цялото си предаване припява и навява в прав текст, твърдейки на базата на елементарната логика за шир потреба, че Путин е най-малко заинтересован от такова убийство. Кой тогава има полза, кой.- се скъса да пита, и вкупом с всички гости гледаха на запад! Но точно тия първични, елементарни обобщения афиширани от такива клакьори и рупори на Путин не потвърждават ли, че именно Путин печели от едно такова убийство. Дето се вика с един куршум два, три заека. Хем се затваря една неудобна, дръзка уста, хем за назидание на други такива, ако смеят, хем Путин е чиста вода ненапита, щото най-малко имал изгода! А пък щом не е бащицата - да му се слави навеки името му свято и ръката, която ни храни -значи е пак алчният запад.
цитирай
3. apostapostoloff - Номер 6 е
01.03.2015 05:22
Михаил Миков, а номер 7- Мая Манолова. Точно те провалиха проектите на Владимир Владимирович в България. И така се издадоха- и те са от юдо- масонско потекло.
цитирай
4. veriterra - Да, бе :)
01.03.2015 17:16
Какво ще бъде времето утре, ще разберем вдругиден :P
цитирай
5. apostapostoloff - Така е! Важно е
02.03.2015 19:29
обаче в настоящия исторически момент да сплотим редиците и да държим високо знамето на демокрацията и парламентаризма!
цитирай
6. tomcat2 - ХАХАХА велико майтапче, човек не ...
02.03.2015 20:51
ХАХАХА велико майтапче,човек не може да не се съгласи ,че западната антируска пропаганда отдавна вече е напуснала амосферата на реалността и отдавна пътува в дълбокия космос на кретенизма!
цитирай
7. raders - Списъкът може да бъде продължен. ...
03.03.2015 17:16
Списъкът може да бъде продължен. Прибави отдолу: Азис, цар Бонго Бонго и Албена Вулева
цитирай
8. mirosan - Да, едните ще казват "Путин е ...
05.03.2015 13:25
Да, едните ще казват "Путин е убиец", други ще казват "Убиха го за да злепоставят Путин" и всички те ще са убедени, че са прави. А кое е истината, няма да се разбере. В крайна сметка, може да е ревнива съпруга или неразчистени сметки с тъмни олигарси.
Но, ще си имаме чудото за три дни, което ще потвърди теориите и на едните и на другите за пред тях си, а пресата ще има материал за анализи и всъщност всеки ще се опита да се възползва от убийството, без значение дали има участие в него или не.
Къде е ядрото на проблема? Това е репутацията на Путин и облика на руската мечка като цяло.
Дори и тези, които твърдят, че убийството е за злепоставяне на Путин, косвено признават, че руския "монарх" си е изградил облика на безскрупулен диктатор и убиец.
Ако някой враг на Ангела Меркел бъде убит на колко хора ще им хрумне, че тя го е поръчала, или че е убит за да дискредитират нея? Разликата със случая с Путин е от Земята до небето.
Същността на проблема е в характера на руската политика през последните 25 години и в частност, изграденият имидж на некоронования й цар.
Русия според мен се нуждае от нови политици, нов облик, нови вътрешни правила и порядки. С други думи от културна революция. Само дето не виждам как ще стане.
При нас е по-лесно, закачихме се някак си за ЕС и си имаме по-големия брат, който да ни дърпа ушите и да ни насочва в правилната посока. Че и да ни финансира изграждането и ремонтирането на пътища, културни наследства, паркове, училища, че и детски площадки даже.
Уви, Русия си няма по-голям брат с вековен опит в изграждането на демокрация. И не само, че не иска да слуша, ами иска да е по-голяма от всеки голям брат, който би могъл да се пръкне по Земята.
Къде ще му излезе края не знам. Аз лично мога само да благодаря на съдбата, че станахме членове на ЕС и НАТО и колкото и подводници да има Русия в България, ние няма как да станем пълен техен сателит - отново.
цитирай
9. born - Ето че пророчеството се сбъдва. ...
03.04.2015 19:35
Ето че пророчеството се сбъдва. Всяко чудо за три дни - голямо чудо за седмица. Ако има някой, който още да се интересува от убийството на тариката, пройдохата, курварина , то значи че нещо му хлопа дъската. На кого му пука ! Колкото откриха убиеца/ците на братята Кенеди, толкова ще открият и този убиец. Имаме и на наше ниво аналогични случаи. Някой да е открит и заловен ? Путин знае как да ги прави тези мурафети. Затова останалите некадърници му завиждат и плюят. Но както бе казал един наш виден поет - вече покойник - в една своя пародийна епиграма :
"Всичките щом го разбраха - плюха го с гняв изведнъж .
Рече им плютия мъж :
- Звънна над моята стряха тихия пролетен дъжд."
Давам отново премия за правилен отговор на въпроса: кой е поета ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaprehoda
Категория: Бизнес
Прочетен: 9455457
Постинги: 999
Коментари: 6456
Гласове: 8615
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031