Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2015 19:09 - СЛЕД ДЯДО ИВАН И АЛЬОША ДОЙДЕ ЛИ ВРЕМЕ ДА НИ СПАСЯВА НАТАШКА?
Автор: zaprehoda Категория: Бизнес   
Прочетен: 6422 Коментари: 5 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  България загива! Загива заради отлива на руски туристи. Държавата ни ще загуби тази година според едни 12 милиона евро, заради други – 120 милиона, заради трети – 1 милиард и 200 милилона. Моралните загуби са многократно повече. Вината за това не е в неконкурентните ни курорти, не е в натиска на Путин, а в предателската политика на българските политици. Предателска по отношение на православието, славянството и лично към другаря Путин. Прав е руският президент като ни наказа с лош туристически сезон. Не е съвсем прав обаче като се има предвид, че по-голяма част от парите, които щяха да оставят руснаците по морето, сега ще отидат в джоба на турците. Тези пари едва ли ще отидат за подобряване на благосъстоянието на отрудения турски народ, най-вероятно ще отидат за въоръжаване и за изпълнение на коварния план Баязид 2. Забрави ли, другарю Путин, как ордите на Осман паша избиха 40 хиляди руски солдати на редутите край Плевен? Защо сега се прегръщаш с Ердоган? Ние обаче знаем, че ако утре турските пълчища потеглят към Кърджали, наследниците на дядо Иван и Альоша пак ще ни се притекат на помощ. Защото кръвта вода не става. Но да се върнем към туризма. Крайно време е правителството да изработи стратегия за връщане на руските туристи, без които държавата очевидно ще фалира. Радикалното решение е да излезем от НАТО и Европейския съюз. Тогава другарят Путин със сигурност ще пренасочи огромен туристопоток към нашите курорти. Имаме информация, че руското правителство има готовност за 24 часа да напечата 1 милион путьовки, с които профсъюзните членове – най-добри в професията, ще могат да посетят безплатно нашите слънчеви курорти. Въпросът е обаче те да останат доволни и да разказват на роднини и приятели от ухо на ухо за прекрасните си преживяваня. Могат да се направят няколко елементарни неща. В заведенията по курортите водката да се продава на половин цена – но само след представяне на съответния паспорт – „краснокожая паспортина”, както казваше Маяковски. Има голяма опасност обаче руските девушки да останат недоволни. В резултат на погубната политика на няколко десни правителства и президенти ние загубихме институцията, която предлагаше незабравими атракции на руските туристки. Става дума за българските гларуси. Символът на българската мъжественост. Днес няма такива специалисти. Първо – вече няколко поколения младежи не  учат руски. Второ – забравено е изкуството „отделяне от групата”. И не на последно място – в резултат на членството ни в ЕС голяма част от българската младеж се изпедерасти. Представате ли си – идват Наташките, майките им са им разказали това-онова, те тръпнат в очакване да чуят „ А как вас завут?”, вместо това обаче виждат само еврогейове... Ясно е какво трябва да се направи. Ще бъде трудно, но няма как. Да спасим България!    



Гласувай:
6



1. shveik5 - Тъжното е, че и Йосиф Кобзон не може да дойде да изпее
30.03.2015 00:58
Моя страна, моя Бълхария/ демек – негова/, че май в някакви забранителни списъци влезнал бил! Пък и БСПто го лишили от същия тоя химн -Моя страна, моя България, та става още по-объркана.Лошо е, че България си остава единствено за нас, лошо!
цитирай
2. apostapostoloff - Още по- добре би било, ако
30.03.2015 07:00
направо се присъединим към братска Русия. Това го искаше още др. Живков.
цитирай
3. mirosan - Г-н Тодоров, дали не може да напи...
02.04.2015 23:01
Г-н Тодоров, дали не може да напишете нещо за прочутите "гларуси" и отделянето на групата. Чувал съм малко за тези неща, но много ми е оскъдна информацията. А сега с тия телефони, интернет, работа и пр.много затруднява това предаването на опита на поколенията.
цитирай
4. mirosan - Чувал съм един стар виц - Колко време ...
02.04.2015 23:05
Чувал съм един стар виц - Колко време ти трябва за да свалиш рускиня. Отговор 2 часа и пет минути. Два часа да я отделиш от групата и след това пет минути да й поприказваваш :)
цитирай
5. felixedmundovich - Спокойно ,момчета!
03.04.2015 09:43
Работата се опростява. / или загрубявя /-зависи ,каква ще я реши другарят Путин.
А той е съобщил на всеослушание : /цитирам по памет/- Ние ще защитаваме с всички средства , всичко руско, независимо в коя точка на земното кълбо се намира. Хайде сега да видим какво и колко руско ще защитава в Нашето /засега /Отечество:
1. 280 000 апартамента на руски граждани
2. 30 000 руски"бизнесмени" -внесени още от времето на др.Луканов
3. х на брой активисти -опълченци - "българи" -верни на Москва
4.Устието на Камчия / Продадено по" сантиментални "причини- да акостират подводниците с руски освободители -като Цв. Радойнов/
5.Нефтохим /Лукойл / -Бургас
6. Банка КТБ
7. 25 % икономика -контролирана от фирми като ТИМ и ...
8. Неизвестен брой хотели по морето и планинските курорти
9. Готови управници -като В. Сидеров и прочее продажна измет
10.... и тн... и тн
Така ,че някой хубав ,слънчев ден ще посрещнем защитниците на Варненска руска република
Въпросът е само: Ще ни трябват ли визи за посещение при Наташките... ???
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaprehoda
Категория: Бизнес
Прочетен: 9490440
Постинги: 1020
Коментари: 6462
Гласове: 8629
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930