Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.01.2016 13:28 - СЕНЗАЦИОННО: РАЗКРИТИ НОВИ СЕКРЕТНИ ДОКУМЕНТИ ОТ ЦАП "БАЛКАН"
Автор: zaprehoda Категория: Бизнес   
Прочетен: 3330 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Получихме копие от нов секретен документ, написан на бланка на неизвестния до този момент ЦЕНТЪР ЗА АНАЛИЗИ И ПРЕПОРЪКИ „БАЛКАН”. Документът е с гриф СТРОГО СЕКРЕТНО. Обозначено е, че екземплярът е единствен и не ни е известно да размножаван в повече екземпляри. Липсват първата и последната страница, за да разберем до кого точно е адресиран документът, чий е подписът накрая и каква е датата. По всяка вероятност анализът и препоръките са формулирани не по-късно от октомври 2015. Ето за какво става дума: „…Най-късно в началото на следващата 2016-а ще бъдат публикувани списъци на лица и фирми, участвали в източването на КТБ. Както Ви е известно, в една нормална държава това може да доведе до реакции, застрашаващи националната сигурност. И този път обаче разчитаме, че Програмата за ограничаване интелектуалния потенциал на българския народ се реализира успешно и с няколко допълнителни действия този взривоопасен период ще  бъде бързо преодолян без усложнения. Необходимо е да се проведе инструктаж на национално отговорните медии, за да не бъдат допуснати лица, използващи ситуацията, да призоват към атака срещу правителството. Да се инструктират НАП, Министерството на финансите, Прокуратурата  и МВР в никакъв случай да не коментират произхода на средствата, които ще бъдат приписани на един или друг вложител или кредитополучател на КТБ. На евентуални въпроси: Откъде едикой си има толкова пари, отговорът да бъде „предстои работа по случая”. Ако някоя гражданска организация се опита да раздухва публикуваната информация, организацията да бъде обвързана в негативен план с Америка за България, Сорос, Давутоглу и т.н. по описаната в предишните Препоръки схема. Най-добре е латентната гражданска енергия да бъда впрегната в някоя нова кауза – точно преди да бъдат публикувани списъците. Предлагаме да се увеличи цената на винетките – но не много, например малко под 100 лева, защото над 100 лева може да предизвика по-сериозна реакция. Едно „бъркане в джоба” на българите може да се окаже здравословно – като пускане на малко кръв. Свободната гражданска енергия ще се насочи към организиране на протести срещу 30-те лева увеличение и няма да бъде обърнато внимание на милиардите липси в КТБ. Очаква се също така в най-скоро време да се стигне до изостряне на отношенията между Турция и Русия. Нищо чудно турската армия да стреля срещу руски кораб или даже да свали руски самолет. Да се внимава с Лютви Местан да не вземе пронатовска позиция и да разсърди руснаците. В тази насока работим отделно по поръчка на г-н Доган. Обсъдихме получения план, свързан с очакваното в края на годината спиране на руския газ за Овергаз, и го приемаме напълно. Би могло да се помисли и за изтичане на информация, че Сашо Дончев иска да купува газ от Ислямска държава, примерно. И още една препоръка….” Тук свършва страницата и не можем да разберем последната препоръка. Верно с оригинала /подпис, не се чете/



Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. felixedmundovich - ЗАЩО СЕКРЕТНИ... ?!
10.01.2016 18:28
Нищо ново под слънцето. Само един цитат:
"...Все пак,за всички тези години на прехода има и някои постижения. Свръх богатите и техните политически съучастници в правителството и парламента пожънаха огромни успехи. За бедното и безправно българско население нищо не се е променило в положителна посока. И това е трагедията на днешното общество в малката балканска държава.
Причините за това се коренят в хаотичното господство на една плетеница от политически, икономически и престъпни кръгове,със секретните служби зад гърба им,които не се срамуват от своето минало и от начина, по който работят..."
Много меко и дипломатично казано.
Юрген Рот "Новите български демони " Издателство "Слънце" София 2008
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaprehoda
Категория: Бизнес
Прочетен: 9498304
Постинги: 1025
Коментари: 6462
Гласове: 8630
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930