Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2016 14:22 - Долу ръцете от родолюбеца Евстатиев!
Автор: zaprehoda Категория: Бизнес   
Прочетен: 3999 Коментари: 5 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В България се извършва чудовищна манипулация - определени сили организират заговор с цел големият български родолюбец, русофил и Човек с голямо "Ч" Иван Евстатиев да бъде оклеветен и вероятно вкаран в затвора.

Ние питаме: може ли да бъде престъпник един човек, издигнал паметници на Аспарух, на Кирил и Методий, на Ботев и Левски, на Панайот Волов, на полковник Тимирязев и не на последно място на "най-грандиозния военноначалник в човешката история маршал Жуков." Последното определение е на самия Евстатиев.

Благодарение на тези паметници днес Стрелча е нещо като столица на българщината. По величествен изглед пред нея немее даже Скопие.

Сега низки душици чегъртат името на духовния наследник на Ботев и Левски от паметниците. А довчера му благодаряха и съвсем заслужено го направиха почетен гражданин на Стрелча.

Днес изличават едно достойно име, утре ще махнат и паметниците. Не случайно днес свалят от програмата за 6 клас урока за Паисий, утре ще свалят и паметника му. Очевидно става дума за туркофилски заговор, коордиран между Ердоган, Давутоглу и Лютви Местан. Научаваме от сигурно място, че на мястото на Паисий се предвижда да бъде издигнат паметник на Тосун бей.

Още по-обезпокоителна е атаката срещу паметника на маршал Жуков. Да не забравяме, че истинският български патриот задължително е и русофил. Ако се махне този паметник, със сигурност следващата стъпка ще бъде премахването на паметниците на Альоша в Пловдив и на Съветската армия-освободителка в София. За да остане само паметникът на американските летци - убийци.

Смятаме, че цялата постановка с "изнасилването" на ученичката е плод на заговор на чужди агенти. Вероятно другарят Евстатиев е искал да й предаде урок по родолюбие, увлечен в преподаването той е забравил да проконтролира употребата на алкохол и така се е стигнало да съответното събличане, което със сигурност е било не само доброволно, но и по сценарий.

По този начин се е целяло да се разклати допълнително държавността у нас и да се удари по авторитета лично на Бойко Борисов. Както и да се дискредитири кандидатурата на другарката Бокова за поста Генерален секретар на ООН - за сметка на кандидатурата на агентката на юдомасоните Кристалина Георгиева.

Безпокоим се и дали съдебните дела ще протекат справедливо. Трябва да се провери дали съдиите са от онези членове на Съюза на съдиите, които подкрепят най-големия мафиот на държавата Лозан Панов и дали са усвоявали пари от Америка за България и Сорос.

Искаме съдии с висока професионална етика, посочени лично от Ясен Тодоров и съгласувани с Яне Янев.

 

От Инициативен комитет

 



Гласувай:
3



1. shtaparov - Жуков без съмнение е талантлив в...
23.01.2016 17:45
Жуков без съмнение е талантлив военачалник но далеч не е най-добър в човешката история,понеже истински добрият военачалник постъпва като Цезар и Наполеон: избутва изкуфелите си началници встрани и заема тяхното място,а после се вихри неограничено из Европа. Жуков за съжаление тъкмо това не е успял да стори.
цитирай
2. felixedmundovich - Наше задължение !
23.01.2016 21:51
Ние , строителите на комунизма сме длъжни да възпитаваме младите в единствената правда на света, както ни възпитаваха нас:ВСИЧКО СЪВЕТСКО Е ХУБАВО И ВСИЧКО ХУБАВО Е СЪВЕТСКО!
цитирай
3. shveik5 - Напълно в духа на Бай Шиле!
23.01.2016 22:26
С охулването на светлото име в крайна сметка се цели да бъде намален млеконадоя на овцете ни. Щото паметниците са да не се забравя, а постоянно да се напомнят, та даже натрапват на стадото, важни и неважни неща, а овцете не са злопаметни, те даже не могат да помнят . И сега, като порутят паметниците, кой, кой ще им каже, кой ще им напомня за светлото минало, при положение, че и настоящето не е розово, а направо си е червено. Така, те ще посърнат, залинеят и млеконадоя пресъхне.
цитирай
4. felixedmundovich - 1. shtaparov - Жуков без съмнение е талантлив в...
24.01.2016 08:46
Не е моя работа да Ви ограмотявам-другарят Тодоров е достатъчен ,но това с талантливия военачалник /явно книгата на въпросния Георгий за спомените и размислите му /ако е можел да мисли/стои в библиотеката Ви-ако е така веднага я изхвърлете/ ме предизвика да Ви спомена някои факти:
1. Кавалерийски подофицер -без образование
2. Свирепата статистика -на един германски войник загинал на бойното поле загиват 11 съветски бойци-/Обективната статистика сочи числото -14/
3. Коментарът за тази касапница на талантливия военачалник-: "Бабы опять нарожают" ("Жените пак ще народят")...
Аз нямам коментари -оставям Ви в ръцете на Ерик Блеър -НЕВЕЖЕСТВОТО Е СИЛА!!!
...а това ,че издигаме паметници на окупатори и им цункаме ххххххте е друга тема...
цитирай
5. andorey - Не е смешно Евгени. . . Прочети ли ...
28.01.2016 11:24
Не е смешно Евгени... Прочети ли коментарите по форумите, че Евстатиев вероятно е главният виновник за смъртта на сестри Белнейски...?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaprehoda
Категория: Бизнес
Прочетен: 9455135
Постинги: 999
Коментари: 6456
Гласове: 8615
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031