Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.04.2016 17:05 - КАК ДА УСПЕЕМ В ЖИВОТА - КРАТЪК НАРЪЧНИК
Автор: zaprehoda Категория: Бизнес   
Прочетен: 2992 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 02.04.2016 17:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Няколко събития от последната седмица освен като занимавка за медиите имат и научна стойност. Те дават изключително ценна информация за това как един човек може да успее в живота. И не само това – те обясняват как работи днешната държава. Като започваме разговор за механизмите на човешкия успех, първо да обясним какви може да бъдат критериите за успех, към какво се стремим днес? ПАРАГРАФ 1. Да ни назначат на отговорна държавна работа. Особена такава, свързана с издаване на лицензи, дипломи, удостоверения, разрешения и т.н. Подобни цели имат много хора и в други страни, но при нас това е на първо място сред младежките мечти на новото поколение. Или поне на тази част от него, която смята да остане в България. След което може да се берат плодовете: 1.   Да откраднем  400 000 лв. Поне. Или ако ни е страх да крадем, да получаваме  4-5 хиляди лева заплата. Най-добре 7 хиляди. 2.   Да станем„стопутници” – както казал онзи професор от спортната академия, който стана за резил тези дни. За разлика от стотици други стопутници той не се усети, че го снимат със скрита камера. Как да стигнем до тези висоти на човешка реализация? Ето какво казва практиката: ПАРАГРАФ 2 1.   Правилна партийна принадлежност и лоялност към партията и лидера. Това в България винаги е било задължително условие. 2.   Правилни приятели. И не забравяй, че този който те издигне, ще чака да му се отблагодариш. 3.   Не вземай всичко за себе си, а отделяй и за укрепване на „чадърите”. Ако някой се проваля в България, това става само тогава, когато сигналът или разследването прескочат чадърите и стигнат по-нагоре. До Бойко Борисов, примерно. Над него има само още един етаж - "Господари на ефира". Някой ще каже: защо забравихте доброто образование. Нали нашият народ е казал: Който учи, той ще сполучи. Професорът обаче обясни пред скритата камера цялата ни образователна система. Получаваш безпроблемно диплома, ако: ПАРАГРАФ 3 1.   Си дете или роднина на служител в съответния ВУЗ или в системата. 2.   Полагаш изключителни усилия в ученето, но това явление вече рядко се срещало. Даже изчезнало от живота. 3.   Плащаш си за изпита. 4.   Лягаш си с професора. Друг вариант вече нямало.   Системата е ясна, доказана и може да се изучава в училище. Има само едно разминаване между т.1 в параграф 1 и точка 4 в параграф 3, но продължаваме да работим по въпроса, за да го избегнем.  



Гласувай:
6



1. felixedmundovich - Другарю Тодоров,отново ни финтираш...
05.04.2016 20:45
Георги Мишев - "Мир на страха ни " е по -точен : "...Надявахме се ,че Кръчмарят все ще се яви някой ден да предяви сметката ,че Историята последна ще си каже думата.Историята мълчи ,защото се пише от победителите ,или техните деца и внуци.
...Няма сметка, няма равносметка.Нито един от кредитните милионери не получи ефективна присъда,не бе конфискувано имущество, спечелено с грабежи.Законите ,стратегическии изработени от комунистически законотворци,бяха предвидили врати и пролуки за оневиняване на великата кражба на народното богатство....Сега наследниците на убийците, грабителите и мъчителите на българите половин век са вече добросъвестни притежатели на имоти, сметки по банки и офшорки, приватизатори на държавно имущество чрез "легитимни търгове,собственици на печатни и ефирни медии..."
Всички тези параграфи ,за които пишете др. Тодоров,важат единствено и само за верните "на пАртията и народа " и проверени от боевия отряд на въпросната партия и нейните метастази - ченгетата на ДС.
Всички ние , останали в Отечеството по ирония на съдбата- от старческа немощ, наивна вяра в лъжите, класически олигофрени ,заблудени и с промити мозъци,наивни идеалисти и прочее човешко стадо с овчи манталитет сме обречени на бавна и мъчителна агония в зъбите и ноктите на червените изроди.
Боже, късно е вече да спасиш България! Червените кхмери те надхитриха-ти ги помисли за хора, а те са мутанти на най–кръвожадните зверове!! Амин !!!
Покойният Станислав Стратиев ни остави изпреварващ съвет: "Последният да загаси лампите , да заключи врата и да пусне химна.! "
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaprehoda
Категория: Бизнес
Прочетен: 9489059
Постинги: 1020
Коментари: 6462
Гласове: 8629
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930