Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2016 17:51 - ПРЕЗИДЕНТЪТ ПЛЕВНЕЛИЕВ ПОВЛИЧА СЛЕД СЕБЕ СИ НЕВИННИ ХОРА
Автор: zaprehoda Категория: Бизнес   
Прочетен: 3143 Коментари: 2 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  В медийните среди настъпват страшни катаклизми. След заявеното от президента Плевнелиев оттегляне от предизборната надпревара има опасност десетки журналисти да останат без работа. Почти 5 години те си вадиха хляба с упражнения върху личността на Плевнелиев.

В един от най-четените български сайтове вече има уволнен колега. Уволненият е написал жалба до собственика на медията, която по навик е закачил към коментарите под прощалната си статия „Плевнелиев си отива с нов чудовищен гаф”. Грешката е забелязана след броени минути, коментарът е изтрит, но наш репортер е успял да дръпне и запази написаното, което сега предоставяме на вашето внимание.

До Г-н Соственика на сайта, в който работя

                  М О Л Б А

От……………………………………………………

Уважаеми Господин Собственик,

Безпокои ви вече бившият завеждащ отдел „Гафовете на Плевнелиев”. Не споменавам името си, тъй като вие едва ли го знаете – пиша както всички колеги анонимно, а коментирам под различни никнейми. Впрочем…и аз самият вече не си помня името. Както не знам и Вашето, но който и да сте, благодаря Ви, че 4 години осигурявахте заплатата ми, с която издържах четиричленното си семейство. Благодаря и за коледните и великденските бонуси.

През тези години работех всеотдайно и се раздавах докрай. Може би си спомняте моите много популярни творби: „Нов чудовищен гаф на Плевнелиев”, „Нов гаф на ирландската пастирка”, „Плевнелиев с ореол от гафове”, „Топ 10 на гафовете на Роско”, „Мангалски гаф на циганския президент”, „Новогодишен гаф на т.н. президент”, „Мистър Гаф управлява България”, „Плевнелиев пред кралицата – гаф след гаф”, „Безпрецедентен гаф отново” и много други, с които изпълнявах поставените от Вас задачи, сведени ми от Господин Главния редактор.

Написаното от мен събра милиони читатели и хиляди коментари. Творбите ми бяха препечатвани къде ли не.

Любима на читателите ни стана моята статия „Така му се пада!”, посветена на смъртта на сина на така наречения президент.

Бах готов с нови сили да участвам в предизборната борба, разобличавайки това „американско мекере” /този израз аз първи го употребих/, но преди малко разбрах, че съм съкратен поради закриване отдела.

Това ли е наградата за всеотдайната ми работа от сутрин до вечер? Даже след работно време по собствено желание пишех коментари в различни сайтове със същата цел – да унищожим този вреден за България президент. И сега, когато задачата е постигната, оставам на улицата.

Уважаеми Господин Собственик,

Да не забравяме, че може да сме спечелили битката, но войната –не. Ще имате  нужда от верни бойци и занапред.

Дали вместо да закривате отдела просто да не го трансформирате? Готов съм да работя срещу всеки, когото Вие посочите. Дали да не се съсредоточим върху Радан Кънев, например – според мен и той води „небалансирана политика”, която не трябва да се допуска, както пишете Вие във Вашите Указания.Имам интересни идеи…

С надежда, че ще бъда разбран и оценен

………………………………………/последен никнейм „Барак Обама”/

 




Гласувай:
12



1. felixedmundovich - Нищо ново под слънцето -даже стана по зле
22.05.2016 00:02
"...Тук трябва особено дебело да се подчертае, че отношението на бимбилистанската журналистика към народа в Бимбилистан е отношение към малоумни или недоразвити същества. Формата и целият стил на тази журналистика сякаш са предназначени само за хора с незавършено второ отделение. Тонът винаги е елементарно поучителен, пропаганден, който не поставя и не развива никакви въпроси, а предлага на читателя и на слушателя заучаването на готови отговори, които не търпят никакво съмнение. Бимбилистанската журналистика заема позата на неоспорим проповедник, който от високо ръси със снизхождение своите премъдрости. Но дори когато понякога тази журналистика се опитва съзнателно да се приближи до човека, тя не съумява поради формата си да ни представи нещо друго, освен някакво ограничено и осакатено същество, което просто повтаря клишетата на самата журналистика.

Бивайки по предназначение чисто пропаганден инструмент, бимбилистанската журналистика разви познатия си помпозен стил, който уеднаквява всичките й произведения..."-Георги Марков -преди 40 години.
...а защо никой не иска да ни каже каква е истинската причина за гаврите с БЪЛГАРСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ. Айде -стиска ли му на някой... а Вие другарю Тодоров -не знаете ли?!?!
цитирай
2. shveik5 - Искрено му съчувствам на героя ви,
22.05.2016 00:30
понеже вече и войната е спечелена, не само битката! Като се замисля вече няма за чернене, всичко е почернено от червено.Няма как да поникне трева под ботуша, няма, така, че няма нужда някой да я коси. Харесах написаното!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaprehoda
Категория: Бизнес
Прочетен: 9486297
Постинги: 1018
Коментари: 6462
Гласове: 8629
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930