Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.10.2016 19:21 - НОВО ПОСТИЖЕНИЕ НА ГЕНИАЛНИТЕ РУССКИ ВОЕННИ КОНСТРУКТОРИ
Автор: zaprehoda Категория: Бизнес   
Прочетен: 4775 Коментари: 6 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Към поредицата уникални супермодерни нови оръжия, които карат Пентагонът да трепери, гениалните руски военни конструктори са добавили още едно. Може би най-търсеното в момента. За какво става дума? Най-напред малко пояснение. Припомняме, че българският парламент забрани бурките. Така ние последвахме Франция и Белгия, но изпреварихме Германия и Австрия, където също има идеи за такава забрана. Там обаче не бързат  да я осъществят преди да видят какво ще се случи в България. И да се поучат от аргументите, които българските противници на бурките, ще използват. Закриването на лицето и препятствията пред идентификацията на жената с бурка – аргументи, които бяха използвани във Франция и Белгия, се оказаха доста уязвими. Ще бъде ли глобен този, който се е маскирал като Мики Маус? – както попита пловдивският кмет Иван Тотев. Следващият аргумент обаче се оказа силен и ще се използва при предстоящата кампания срещу бурките в Германия, Австрия и други страни. Става дума за това, че бурката е много удобно облекло за джихадистки, които могат да крият под нея оръжие – включително калашник. Терористите от Ислямска държава са били много разтревожени след решението на българския парламент и са провели спешно заседание, на което са обсъдили ситуацията. Имало е предложение бурките да бъдат заменени с туники и по-широки панталони или шалвари, но не черни – да не бият на очи, а на петна – каквито се носят масово в пловдивския квартал Столипиново. При направени проби с калашник обаче се оказало, че оръжието си личи и даже най-опитните терористки не могат да го прикрият. На помощ за решаване на проблема веднага се е притекъл синът на Ердоган, чиито връзки с Ислямска държава са широко известни. Ердоган-младши е съобщил, че знае от баща си /информиран вероятно от самия Путин при техните срещи/, че руските военни конструктори са разработили и могат веднага да произведат нов модел оръжие с кодото название „КАЛАШНИКОВ -ЖОП”. Става дума за леко, но унищожително стрелково оръжие с оптекаема форма, което се прикрепва към задните части на евентуалните терористки и съвсем малко увеличава обиколката на ханша. Точната форма още е секретна. Терористката може да се обърне заднешком към набелязаните жертви, навеждайки се леко, да се прицели използвайки специални очила с огледалца за обратно виждане и просто да натисне едната си гърда, където има имплантиран микрочип, служещ като пусково устройство. Ръководството на Ислямска държава веднага е поръчало 1000 установки „КАЛАШНИКОВ – ЖОП”. Първата пратка е получена, започнали са учебни стрелби. Руската страна обаче е поставила едно категорично условие – новото оръжие да бъде използвано само на територията на страни-членки на НАТО. Бойко Борисов е научил за руското условие и е помолил Путин – това е бил поводът на последния им телефонен разговор, България да бъде извадена от списъка на страните – потенциални обекти на ислямски тероризъм. В замяна обещал веднага да плати руските атомни реактори.      



Гласувай:
14



Следващ постинг
Предишен постинг

1. appen13 - Кво'нещо е италианския промишлен и радиоактивен БОКЛУК ....
01.10.2016 19:42
.... и в какво избива ?
И как пловдивския НАЕМЕН ЕВРО-БОКЛУКЧИЯ, получаваш ОРГАЗЪМ да пълзи и ДА ОБСЛУЖВА, КАТО ЕВТИНА ЕВРО-ПРОСТИТУТКА УБИЙСТВОТО на своите съграждани се гърчи ?
цитирай
2. getmans1 - В някои размери шалвари цяло отд...
01.10.2016 23:20
В някои размери шалвари цяло отделение терористи може да се скрие само при условие,че терористката е яла нещо пръдливо та от време да време да им пуска чист въздух:)))

appen13 - като видиш някоя в шалвари, на момента залягай и каската слагай!!!

цитирай
3. apostapostoloff - Не бива да забравяме и нещо друго-
02.10.2016 06:00
руските болни са най- здрави.
цитирай
4. felixedmundovich - На вниманието на :1. appen13.
02.10.2016 08:42
...Помоли се на твоите чорбаджии да не ти дават отпуск. Стой си в клозета дето са те навряли-там ти е най добре. Яж си -ххххи- и не ги плюй навън. Нашето общество няма нужда от л..нари!!!

ПП ...а по-евтина проститутка от теб, едва ли има някъде по Земята.
цитирай
5. nimbus - Женя
03.10.2016 23:13
Женя, еб твою мать! Ты че за хуйню такую пишешь. Блин,ты бы постыдился маленько. Это не твой интеллектуальный уровень,возьмись пожалуйста в руки или наверно старость не прощает?
цитирай
6. krankar - Много тънко чувство за хумор......
04.10.2016 05:56
Чета с удоволствие постингите ви и ми харесва ироничния начин на представяне на важни проблеми и процеси, които текат у нас и по света. Понякага и аз тайничко се стремя да копирам този начин на писане, защото отдавна съм се убедил, че дори и сериозното представяне на даден проблем се приема на майтап. Глупаво е да се забранят бурките поради това, че някоя джихадистка може да извади калашник и да почне да стреля.....обаче, не дай си боже например в ценръра на Пловдив някоя забулена жена да извади оръжие и да стреля....знаете ли какво ще се случи....извинявам се за израза, ама ще се насерем от страх. Така, както се случваше във Франция, която все обявяваше война на тероризма, и когато на едни площад гръмна една пиратка..тогава хората си изпочупиха краката да бягат в паника....и с основание, защото тероризма е освен всичко друго и страх. А за руските военни конструктори - те могат да измислят всичко, дори и въпросните калашници...но сега са ангажирани с поредния модел на някой СУ....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaprehoda
Категория: Бизнес
Прочетен: 9486619
Постинги: 1019
Коментари: 6462
Гласове: 8629
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930