Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2016 08:48 - ЗАЩО ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕНЕРАЛ РАДЕВ?
Автор: zaprehoda Категория: Бизнес   
Прочетен: 3867 Коментари: 4 Гласове:
7

Последна промяна: 08.10.2016 20:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Вече реших – ще гласувам за Генерал Радев – най-вече защото е кандидат на БСП. И най-вече защото начело на БСП е другарката Корнелия Нинова. И защото другарката Нинова каза на откриването на президентската кампания нещо, което ме впечатли за цял живот Тя каза – цитирам по памет – че е на страната на тези, които искат да преподават „Под игото”, а не искат да преподават „Робинзон Крузо”. По-велика мисъл не бях срещал в световната история. Включително в историята на БСП. Би ли могъл Димитър Благоев да измисли нещо подобно? Никога. Или Александър Лилов? Или Жан Виденов? Миков? Тодор Живков даже не би могъл да се сети. Крайно време беше някой да каже ясно, че западната литература е упадъчна и трябва да се изхвърли от учебните програми – разните му там Шекспировци  и не знам си още кой. Само българска възрожденска литература и руска класическа. Достатъчно. Може и съвременна руска – например поемата „Ленин” от Маяковски също е много ценна за възпитателния процес. А разни агенти на Сорос и на Америка за България искат да ни пробутват „Робинзон Крузо”. Където се възпява дружбата между един бял /със спорен класов произход/ и един черен мигрант. Крузо вместо да върже мигранта Петкан със свинска опашка и да го върне там, откъде е дошъл, го пуска да живеят заедно. Ама щели да го изядат Петкан – много важно. Това са си техни работи на човекоядците. Съвместното съжителство на двама мъже поражда и някои съмнения за сексуалната им ориентация. В едно училище будният Иванчо попитал госпожата дали тук наистина няма нещо, свързано с резбата. Ето как чрез една книга се прокарва гейпропаганда, която цели превръщането на нашето здраво поколение в еврогейове. А от еврогейщината до санкциите срещу Русия има само едно крачка. Така че е хубаво „Под игото” да се учи всяка година по три месеца поне. А „Робинзон Крузо” да се замести с наши по смисъл и съдържание класически творби – „Овчарчето Калитко”, „Павлик Морозов”, "Малая земля", „Чук и Гек” и други любими на поколение българи творби. Да живее кандидатът на БСП, да живее Иван Вазов, долу Даниел Дефо!!!  



Гласувай:
8



1. alchemist - Какво да се прави, всичките журналисти сте си такива.
08.10.2016 09:08
Вчера Волен Сидеров искаше заедно ''Да свалим Альоша от наряд", а днес вика за Русия. Неговите колеги не правят някакво изключение.
И нищо лично.
цитирай
2. apostapostoloff - Тъй де:
08.10.2016 11:39
"Сегодня джаз играеш, завтра Родину продаеш".

Изключителен тъпунгер е тая КУрнелия, а пък нейният шапкар, дето иска някаква промяна, е прословутият "формен идиот". Не мога да проумеят тези тъпанари, че "мълчаливото мнозинство" е мълчаливо, защото е доволно и не иска никакви промени.
цитирай
3. felixedmundovich - Висока избирателна активност
08.10.2016 14:58
...вярно,малко ,съвсем малко извън темата ,ама в интерес на НАЦИЯТА и с любов към кандидат президентите:
Другарю Тодоров, ти си човек с влияние и с възможности.Моля те ,направи така ,че да се внесат някои промени в изборната процедура /съвсем дребни, а и още не е късно-бюлетината не е отпечатана/.
1. Бюлетината с образите на всички кандидати /цветни / да се отпечата на тоалетна хартия.
2.Тъмната стаичка да се замени с kабинка - Еко TOI-като тези дето ги поставят на Бузлуджанските сборища.
...а ми само това е . Аз пробвах на едни избори -първи и последни за мен-щастлив бях. И нацията ще бъде щастлива и процента на избирателите ще клони към 99,9.
Другарю Тодоров, аз вярвам в теб, и нацията /от Пловдив / вярва - виж какво можеш да направиш по въпроса...
цитирай
4. batogo - !!!:)))
09.10.2016 08:14
Чудесна сатира, колега, точно на място! Повиши ми настроението.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaprehoda
Категория: Бизнес
Прочетен: 9455104
Постинги: 999
Коментари: 6456
Гласове: 8615
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031