Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2016 13:51 - СМЪРТ НА ПРЕДАТЕЛИТЕ!
Автор: zaprehoda Категория: Бизнес   
Прочетен: 4880 Коментари: 9 Гласове:
13

Последна промяна: 29.10.2016 13:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Таман БСП да спечели президентските избори и направи гаф. Евродепутатите й насърчили миграцията. Гласували някаква резолюция дето няма нищо общо с това, което се говори по червените митинги.

Така става като я няма Илияна Йотова да им стегне редиците.

Със сигурност не е бил в Брюксел и Ангел Джамазки – да им обясни какво предателство вършат.

И като започнаха едни всенародни протести – почти същите бяха, когато разобличавахме Солженицин, без да сме го чели.

За всеки случаи потърсих какви са тези страшни текстове, които едва ли повече от 10 души са ги чели.

Ето какво намерих:

„…трябва да се избягва създаването на изолирани квартали за мигранти, като се насърчава тяхната интеграция и възможностите за оползотворяване на целия потенциал, свързан с обществения живот”.

С резолюцията се забранява на държавите от Европейския съюз да налагат културни ограничения на мигрантите….”

Наистина страшни решения. Препоръчва ни се вместо да  затворим мигрантите зад телените мрежи или да стреляме срещу тях още на границата, да им сеем култура.

Трябва да си идиот, за да гласуваш такова нещо. Тя сега Корнелия Нинова като ги извика, ще видят те какво са гласували.

Още по-страшното е, че тези текстове са гласувани от над 300 евродепутати от разни страни, което обяснява защо Европа се разлага като цяло и е време да я напускаме.

То така става като живееш в град, в който всеки ден ти пеят Ода на радостта, където също се говори за идиотщини като

   „Във прегръдка, милиони,

   край сложете на вражди!”

 

Очевидно е, че в самия химн има насърчаване на миграцията и на вредната толерантност.

Предлагаме европейският химн да се забрани. А може би било полезно точно ние да предложим нов химн. Защо да не бъде „Вятър ечи, балкан стене, сам юнак на коня…”. Никакви милиони, никакви прегръдки.

Би трябвало да се забранят и други класически текстове. Например американците не трябва повече да изучават Декларацията на независимостта си, защото в нея също има насърчаване на миграцията. В нея се описват какви уж лоши работи правил английският крал, например:

„Той желаеше да попречи да се увеличи населението на тези щати и поради тази причина правеше обструкции на законите за натурализиране на чужденците, като същевременно не позволяваше прокарването на нови закони, насърчаващи да се имигрира тук…

Ето, трябва да вземем пример точно от едновремешния английски крал, който не е насърчавал, както виждаме, миграцията. Той бил умен мъж и пръв е измислил и как да се ограничават избирателни права на поданиците, които живеят далеч извън родината. Нашите чак сега се сетиха.

Трябва да се провери и дали Декларацията не е дописвана от Сорос, например.

Изобщо в историята е пълно с вредни примери.

Между нас казано, нашият Васил Левски също е един съмнителен  либерал. И той мечтае за някаква си „демократска република”, в която  „ще господства съгласието, братството и съвършеното равенство между всички народности“.

Ми то тогава в тази република небългарите ще могат да правят каквото си искат. Не, така, Дяконе, вземи си думите назад.

Изобщо много неща, писани от Левски, е хубаво да се покрият – да не може всеки да ги чете и да изпитва вредното им влияние.

Би трябвало да се инкриминира и Търновската конституция, където направо си пише, че

„Всякой роб, стъпил на българска земя, свободен става“!

И това ако не е насърчаване на миграцията, здраве му кажи. Трябвало е тогава една Корнелия Нинова да ги привика авторите на конституцията ни и да им тегли едно конско.

Представяте ли си някой днешен български депутат да гласува такъв текст някъде? Върне ли си в България, направо ще го линчуваме.

А някои искаха след Десети да връщаме Търновската конституция. Каква беля можеше да стане.

А миналата година президентът-предател Плевнелиев изкара, че този вреден конституционен текст е едва ли не вдъхновен от Левски.

Хубавото е, че в България вече има истински патриоти, които не позволяват на всеки да си развява коня. Ето какво се случи на предателя Красимир Кънев. Ако се разкрият биячите му, би трябвало да се удостоят с висше държавно отличие. Заедно с Динко и Перата.

А денят, в който бе набит Кънев, защо да не стане национален празник? Да се казва ДЕН НА ПРАВОСЛАВНАТА БЪЛГАРЩИНА.

И без това през октомври нямаме нито един празник…

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Гласувай:
16



1. enetrada - Твоите постинги са сред редките ...
29.10.2016 14:06
Твоите постинги са сред редките прояви на интелект в това блато на идиоти комуноиди и путиноиди, които жалят за червения фашизъм преди 10 ноември, издигат в култ един дивак и варварин като путя, и доказват в лицето на кушели, чудовища, завовци, икономисти и прочее твари, че комунизмът и путинофилията не ходят по хората.
цитирай
2. getmans1 - Аааа, имаме един празник ама той е ...
29.10.2016 14:45
Аааа, имаме един празник ама той е самотен и е „присъствен“.
Тук адски си прав, къв празник е, като не ме можем да запердашим към Гръцко, Турско, Хърватско и Италия, а после да се изфукаме във Фейса!?!
цитирай
3. apostapostoloff - Еврогейски лигавщини са това,
29.10.2016 17:46
не ще и дума. Редно е да хвърлим един як бой и на нашите евродепутати. И те май са на ясла при Сорос.
цитирай
4. podvodni - Олигофрен, къде съпоставяш Левски ...
29.10.2016 19:29
Олигофрен, къде съпоставяш Левски и неговата мечта с дебилите от Брюксел и техните неадекватни решения ?
цитирай
5. 4huddovishteto - Пълна тъпотия. Чу
30.10.2016 09:01
Пълна тъпотия.
Чу
цитирай
6. анонимен - Оня горе е диспансеризираният луд ...
30.10.2016 09:08
Оня горе е диспансеризираният луд Павел Горинов.

Аз съм Истинският.
Чу
цитирай
7. enetrada - хубав постинг с реални прочити, а не ...
30.10.2016 09:11
хубав постинг с реални прочити, а не като едно умопобъркано чучело, което вече е напълно лудо с манията си да е най-отгоре.

Авторът е поет, а не мъжка проститутка като чучелото.
Станков, за лудница си, идиот.
цитирай
8. ok3223 - Чиче, що не ти ...
30.10.2016 13:03
Значи на мястото на нашите 2 милиона дечица, които се пръснаха временно по света в търсене на работа и прехрана, и които се надяваме да се върнат един недалечен ден пак у нас, когато си пооправим икономиката, за да има работа и за тях ...
НА ТЯХНОТО МЯСТО ДА НАСТАНИМ, НАМЕРИМ РАБОТА НА АФГАНИСТАНЦИ, ПАКИСТАНЦИ, НА ДИВАЦИТЕ ОТ ЦЕНТРАЛНА АФРИКА, КОИТО НЕ МОГАТ И НЕ ЗНАЯТ НИЩО. НИТО ЗНАЯТ ЕЗИКА, НИТО ИМАТ НЯКАКВО ОБРАЗОВАНИЕ И КВАЛИФИКАЦИЯ. И ДА ГИ ВЗЕМЕМ НА БЕЗПЛАТНА ПРЕХРАНА И ОБУЧЕНИЯ ЗА НЕОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ. И ТОВА ПРИ НАШАТА БЕЗРАБОТИЦА, КОГАТО ИМАМЕ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ БЕЗРАБОТНИ БЪЛГАРИ, ГЛАВИ НА СЕМЕЙСТВА.
И ти мама ти гадна и продажна, да искаш това да се случи. Да намерим на мигрантите работа, а нашите безработни да са паак без работа, гладни и жадни заедно със семеаствата, с децата си.
ТОВА МОЖЕ ДА ГО ИСКА ПЪЛЕН КРЕТЕН И БЪЛГАРОФОБ, КАТО ТЕБ, КОЙТО ЗАСЛУЖАВА САМО ЕДНО ... сантраппоп, като чужд шпионин и национален предател . ПРОДАЛ СЕ НА ГРОБОКОПАЧИТЕ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ.
ДА ЗАСЕЛИМ И НАТУРАЛИЗИРАМЕ ТЕЗИ ПОЛУДИВАЦИ И КОМП., И УТРЕ, КОГАТО НАШИТЕ ДЕЦА СЕ ВЪРНАТ ОТ ТУРБЕТ ОТ ЧУЖБИНА, ДА ЧУКАТ НА ЗАЕТО, И ЗА ТЯХ РАБОТА В БЪЛГАНИЯ ... ПААК НЯМА ДА ИМА!!!!!!!!
За ЕС, за старите колонизатори това е ок. Те разрушиха нашата икономика, базработицата стана масова, и принудиха децата ни скитат или недраги по чежбината, мамка им, да им слугуват масово за стотинки. И тези МИГРАНТИ КАТО НОВИ РОБИ НА ТРУДА СА ИМ НУЖНИ.
НО НА НАС,ПО ГОРНИТЕ ПРИЧИНИ, НЕ!!!!!!
цитирай
9. krumbelosvet - Смърт на предателите, комунисти, разбира се!
31.10.2016 15:41
Драги авторе с художествен фотопортрет, че сте страстен анти е ясно, но пък чак до пълна загуба на памет! Кой подпали Северна Африка и Близкия Изток, и ги подгрява с бомби и тероризъм докато обезумелите тълпи станаха удобно прикритие за главорезите? Кой призова "бежанците" в Германия, ВСИЧКИТЕ бежанци, и не се коригира след като АЛ Джазира започна да излъчва призивите чу през 15 минути и потокът помете границите на Европа? Последно, кой е авторът на въпросния документ, чието подписване е предателство? Нито един българин и нито един ляв до тука. Но авторът явно е от тия десни, на които отдавна им се иска комунистическа кръв, и той ползва случая да си поиска удоволствието. Тия десни всъщност тайничко одобряват и ястребинските разстрели на деца. Няма да си признае авторът, но си знае, и ние знаем. Пази Боже.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaprehoda
Категория: Бизнес
Прочетен: 9458163
Постинги: 1000
Коментари: 6456
Гласове: 8615
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031