Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2016 13:16 - ПОЛУЧИХМЕ СЕКРЕТНА ИНСТРУКЦИЯ ОТ МОСКВА
Автор: zaprehoda Категория: Бизнес   
Прочетен: 4085 Коментари: 3 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
СТРОГО СЕКРЕТНО! ИНСТРУКЦИЯ НОМЕР 44/2006 ОТ ГЕНЕРАЛ О.Р. ФЬОДОР РЕШЕТНИКОВ, РЪКОВОДИТЕЛ НА СЕКЦИЯ БГ КЪМ РУСКИЯ ИНСТИТУТ ЗА АНАЛИЗИ И ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ /РИАП/ До българските политици, участвали на срещата през август – по списък номер 1 До българските медии по списък 2 До блогъри, тролове и др. по списък 3   Уважаеми другари, От името на ръководството на РИАП ви поздравявам с успеха на акция „Харманли 2” – конкретно  другарите патриоти, феновете от София и специално другаря Динко, който е предложен за специалната награда орден”Александър Невски” с мечами и бантами. Единствената ми забележка е, че в борбата с мигрантите често се забравя да се упомене, че тяхното идване е резултат от политиката на Обама и на „баба Меркел”, както се бяхме разбрали. Поздравявам и другарите, които продължават да работят по акцията „Европа срещу православието”. Да не престава работата и по другите акции: „Европа срещу шкембето”, „Европа срещу домашната ракия” и „Европа срещу розовите домати”. От 1 декември стартираме нова акция „Европа срещу киселото зеле”. Да започне изготвянето на списъци с правозащитници и защитници на проатлантическия курс на България. До изборите те бъдат представяни като „предатели” и „грантаджийска паплач”. След изборите, които безспорно ще спечелим, тази паплач да бъде изолирана в лагери от затворен тип. Да не се забравя новоизгрялата правозащитничка Лидия Стайкова, която пусна снимките с уж битите от полицията джихадисти. Да се следи отблизо Красимир Кънев дали си е взел поука от предупреждението. Тук в Москва имаме чувството, че другарят генерал Румен Радев се е самозабравил след победата. Да се помисли с какъв компромат можем да го хванем и да го върнем в правия път.      На вниманието на медиийния ни екип: недостатъчно се пише, че заловените 50 автомата Узи са част от ислямистко-еврейски заговор срещу българщината.       И да не забравяме, че изборите чукат на вратата. Целта е една: Нова България, която да няма нищо общо с НАТО и с Еврогейския съюз.    Дерзайте другари!                                                                                                        

ПП Настоящата инструкция получихме по пощата - вероятно изпратена погрешно.     Ако пък сме включени в списък 3, моля да бъдем уведомени за възнаграждението.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        
   



Гласувай:
6



1. shveik5 - Фактите говорят:
26.11.2016 14:07
Първият чуждестранен аналитически център, удостоен с честта да бъде представен на новоизбрания президент на България - това е РИСИ (Российский институт стратегических исследований) при администрацията на президента на РФ. http://www.viaevrasia/bg/елена-супонина-аждар-куртов-дарина-григорова-с-генерал-румен-радев-бнр-24112016
цитирай
2. getmans1 - Първо да възстановим равенството в ...
26.11.2016 14:26
Първо да възстановим равенството в „Гласувай“, че ако някой чужд човек погледне ще си помисли, че по нашенско живеят само борсуци без чувство за хумор.

После докладвам, другаря Генерал и Президент на трите каки и дедо Ламби днес е вкаран в правия път, даже му позволиха и да говори това което се иска от него, О.К.!?

В „Задунайская територия“ наричана в момента РБ, има едно недоумение във връзка със списъците, нали щяхме да ги чистим и какво ще правим сега с цистерните със сярна киселина!?

За „Харманли“ благодарим ама ще трябват още ордеРи!
цитирай
3. apostapostoloff - Решетников да прочете това:
27.11.2016 17:38
http://apostapostoloff.blog/politika/2016/11/27/evraziiska-mizeriia.1493096

а след това да си затвори тъпата морда!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaprehoda
Категория: Бизнес
Прочетен: 9455640
Постинги: 999
Коментари: 6456
Гласове: 8615
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031