Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2017 10:27 - СЛЕД УЖАСА В АСЕНОВГРАД - КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ В БЪЛГАРИЯ?
Автор: zaprehoda Категория: Бизнес   
Прочетен: 1553 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Случващото се в Асеновград за пореден път доказва, че трябва законово преустройство в държавата – ако ще те и конституционно.

Има истини, които са толкова очевидни, че не се забелязват от обикновения свят или най-малкото не се разпознават. Всяко животно се съвкупява със себеподобни  - синигер със синигери, чинка с чинки, щъркел с щъркели, полска мишка с полски мишки, домашна мишка с домашни мишки, вълк с вълчици и т.н. В природата няма да намерим нито една лисица, която по вътрешни убеждения да проявява хуманност към гъските например.Също както няма котка, изпитваща дружески чувства към мишките. Или лъв към зайците.

Не е ли крайно време да узаконим очевидното? Да станем държава на лъвовете, а не да се държим като зайци.

Най-напред в Конституцията трябва да бъде записано ясно, че България е държава на православните българи. И всички други са втора категория. А циганите специално да бъдат записани като „човекоподобни”.

Смесените бракове трябва да бъдат третирани в подзаконови актове – има световна практика в тази насока.

Човекоподобните трябва да живеят в изолирани лагери или да се възстанови трудовата повинност, която обаче да бъде доживотна.

За тях няма да има осигуровки, социални помощи, детски надбавки, здравни услуги и т.н. Така ще се намерят пари пенсиите ни да станат 300 лева. А най-добре човекоподобните да бъдат стерилизирани.

Естествено, те няма да имат право на адвокатска помощ. Защото какво става сега – излиза един адвокат /кой знае кой му плаща, сигурно Сорос/ и твърди, че не циганите са били българите край язовира, а обратното. И че момчето със счупените прешлени било циганче, а биячът бил от нашите. Такива адвокати – в затвора.

Естествено, правозащитните организации трябва да бъдат забранени. Те сега са се изпокрили като мишки, но като отмине бурята ще изпълзят.

Необходимо е да се създаде официално НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ. То и сега съществува – видяхме го и в Цалапица, и в Гърмен, и в Харманли, но то не трябва да бъде извън закона, а да има равни права с полицията и жандармерията. Даже по-големи.

Това опълчение ще струва по-евтино на държавата от другите сили на реда, защото – както гледаме – на тях им стигат по едни бермуди. И по един байряк за наметка. Офицерите няма да имат нужда и от пагони, тъй като отличителните знаци могат да бъдат татуирани на голо.

Офицери по право ще бъдат феновете на ЦСКА и Левски. Когато някой иска да прекупи съответния отбор, в договора трябва да бъде вписано, че освен футболистите той се задължава да издържа и опълченците, включително да им осигурява бирата.

Рокерите като моторизирано звено към Опълчението, да се издържат от общините. Добре е и държавата да подпомогне новото формирование с няколко бетеера.

В парламента да се забранят да се говорят глупости от типа, че за всяко престъпление отговорност носи само обвинения, а не цялата му общност. Тоест, когато циганин извърши престъпление, бетеерите да могат веднага да влязат в махалата и почнат да рушат къщите на себеподобните подред. За дисциплиниране на паплачта.

Тези правила няма да важат за етническите българи с православно вероизповедание.

Телевизиите в този момент се държат общо взето правилно – явно репортерите ги е страх някой да не им запали колата. И така трябва. Трябва да има официален списък на тези, които имат право да говорят от екрана по етническите проблеми. Не повече от трима. Единият да бъде задължително Ангел Джамбазки.

Да се върне в ефир веднага Кеворк Кеворкян – той говори правилно за човекоподобните.

Министър на здравеопазването отново да стане пак Петър Москов.

Вероятно ще се наложи след тези мерки да напуснем ЕС, което е добре. Да го направим преди да ни наложат педераските бракове.

Тогава ще можем свободно да се занимаем и с турците, евреите, католиците и т.н.

България за българите!

Циганите на сапун!

 

 

 

 




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zaprehoda
Категория: Бизнес
Прочетен: 9455476
Постинги: 999
Коментари: 6456
Гласове: 8615
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031