Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.07.2017 06:59 - ТРЪМП ИДВА В АСЕНОВГРАД
Автор: zaprehoda Категория: Бизнес   
Прочетен: 2016 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Американският президент посети Варшава и произнесе реч на историческия площад Крашински. Оттук е започнало героичното варшавско въстание, удавено в кръв. Този площад не е избран случайно – той е символ на демократичния полски дух.

А къде бихме посрещнали ние Тръмп? На кой героичен софийски площад.

Май няма такъв. Посрещането на Клинтън едно време си беше резил - отпред "Александър Невски", отзад Цар Освободител.

И в Пловдив няма. Където и да го сложим, все ще се вижда или Партийният дом, или Альоша.

А във Варшава така бяха турили президента, че постоянно се виждаше паметникът на полските герои. 

Според секретен документ, открит от репортер на сайта НовинитеМенте.ком, в американското посолство вече са получени няколко предложения- последното е Тръмп да произнесе реч на станалото вече историческо асеновградско кръгово, откъдето минава пътя към циганската махала.

Няма по-героично място в България в момента. Ако не беше полицията, която възпря българските въстаници, като едното нищо щяхме да бастисаме циганската махала и да прогласим свободата си.

Американският президент щял да бъде посрещнат с хляб и сол от първите българските герои – Перата и Динко. След което щял да произнесе  реч за американските цивилизационни ценности, чийто най-ярки защитници в България са футболните фенове.

Както и Клинтън навремето, Тръмп щял да каже няколко думи на български. От няколкото предложения си харесал: "Кой не скача е мангал".

Големите телевизии вече планират транслацията на голямото събитие. Възникнал обаче сериозен проблем - операторите отказвали да ходят  в Асеновград – страх ги било да не ги набият.




Гласувай:
6



1. felixedmundovich - ...а най-важното???
08.07.2017 09:03
Другарят Тодоров ,въпреки огромното си желание да бъде точен, обективен и да ни разказва- "истината, цялата истина и само истината" не може да забрави наученото през годините в телевизионен център Пловдив....ами ,както ни учеше диалектическия материализъм -"Битието определя съзнанието" - та и другарят Тодоров е пропуснал най-важното. Накратко -до като Доналд Тръмп е на протестите в Асеновград -неделя от 20 часа ,в Пловдив ще се проведе събитие с далеч по -огромен политически, естетически ,лирически и ...прочие ефекти. Най-важната половинка от знатното семейство -Мелания, ще изпълни заключителната част от дневната си програма :От 20 часа , на Гребната база ще направи задължителния си крос-две обиколки , 10 км с екип -бели шортички и розово потниче /най-икономичния дизайн/.Хайде сега Вие си помислете -къде ще бъдете в неделя вечер -на площада в Асеновград или на западния край на Гребната база.

ПП...що се отнася за другаря Тодоров ,той от 4 дни си е паркирал колата пред западната наблюдателна кула и си варди местото...
цитирай
2. nedovolen - Не знам къде ще е др. Тодоров, когато ...
08.07.2017 23:36
Не знам къде ще е др. Тодоров, когато доде слугата Трумп да омърси Станимъка, но аз обезателно ще съм в Козаново. Ряпа да яде пършинг, пред мой плюнкинг. Казах.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaprehoda
Категория: Бизнес
Прочетен: 9457062
Постинги: 1000
Коментари: 6456
Гласове: 8615
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031