Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.08.2017 16:45 - СЕНАЗАЦИЯ: ОТКРИХА СУДЖУЦИТЕ! ВИТАЕ ЛИ ПРОКОБА ОКОЛО ТЯХ?
Автор: zaprehoda Категория: Бизнес   
Прочетен: 1997 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 20.08.2017 16:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Така нареченият „СУДЖУК-ГЕЙТ” започна да отшумява. След като се доказа, че Бойко Борисов не е кусвал и мръвчица поради високото кръвно, случаят започна да прилича на дребна провинциална далавера. Някои се опитаха да го реанимират с догадки, че ударът срещу депутата от ГЕРБ е всъщност удар срещу Цветанов – дирижиран от…от Кой, разбира се. От кой друг.

Остана една голяма въпросителна. Къде е отишъл суджукът, след като не е стигнал до Банкя?

Това е все едно да установиш самоубийство, без да си намерил пистолета. Както онова, дето се случи наскоро в Пловдив. Пистолетът се намери най-после, сложил го в джоба един бивш военен – минал пръв през мястото на инцидента.

Едно е обаче пистолет, друго са 4 тона суджук. Как да ги сложиш в джоба си? Говорим буквално.

Тази сутрин обаче източник, пожелал анонимност, ни съобщи сензационна новина. Суджуците са намерени – или поне два тона от тях. Подковите висели на саръци в неползван клуб на една политическа партия.

Предполага се, че става дума за последните партиди, тъй като суджукът бил годен за консумация – според веднага извършения анализ, направен от експерти на най-близкото поделение на РИОКОЗ.

Дежурният прокурор и екипът следователи, дошли веднага в клуба, отделили 20-ина подкови за доказателствен материал и разпоредили останалото количество веднага да се продаде на цена, която вече е определена от Софийски градски съд при постановяването на гаранцията на депутата Живко Мартинов – 5 лв. на килограм. Или под 2 лева на подкова.

Вестта за евтиния суджук бързо обиколила населеното място и се оформила огромна опашка. За да се избегне народното недоволство, било прието на човек да не се продават повече от 2 подкови.

Не след дълго обаче бил направен първият опит за измама.

Мечо, един от лидерите от близката циганска махала, поискал поне 20 подкови, аргументирайки се, че щял да ги носи на „бате Бойко”. Двамата били стари приятели.

Длъжностните лица обаче му обяснили, че това е стар номер и че всичкият суджук плюс още стотици килограми филета, дето още не се знае къде са, са били обрани със същия номер.

Циганинът, който за пръв път чувал за суджук гейта, не можел да повярва на ушите си.

„В тази държава депутатите станаха по-големи цигани от нас, нищо добро не чака миллета” – промълвил Мечо и се срутил на земята бездиханен…

 




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zaprehoda
Категория: Бизнес
Прочетен: 9443080
Постинги: 990
Коментари: 6456
Гласове: 8609
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031