Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2018 08:41 - ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ПРОФЕСОРА НА НАРОДА!
Автор: zaprehoda Категория: Бизнес   
Прочетен: 5194 Коментари: 3 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Чак когато по БНТ тръгна „История.бг”, разбрахме, че в България имало един вагон професори по история.

Дотогава знаехме, че има само един – проф.Божидар Димитров.

Някои злонамерени безродници оспорваха професорската му титла, но на въпроса, кой му я е присъдил, историкът отговаряше скромно: „Народът!”

Колко по-справедливо би било, ако наистина народът даваше титлите, а не някакви комисии. Тогава в България щеше да има само двама професори – двама, ама истински.

Вторият е професор Вучков, разбира се.

Проф.Божидар Димитров вече десетилетия казва истината за българската история. И затова народът вярва на него, а не на някакви кабинетни учени и грантаджии.

И не само простият народ му вярва, вярват му и кметове – когато ги посети и им предложи да вдигнат една средновековна стена от итонг за чудо и приказ и така да привлекат туристи от цял свят.

Повярва му и самият Бойко Борисов и го направи министър – нищо, че доскоро беше член на Висшия съвет на БСП. И „ченге”, както не пропускат да припомнят зложелателите му.

Впрочем, проф.Димитров никога не е крил агентурното си минало, напротив – гордеел се е с него. Защото така е работил за родината. Което е било въпрос на чест и патриотизъм.

Проф.Димитров винаги е бил пример за честен родолюбец.

Да си спомним как поведе народа в защита на един препис от Паисиевата история. Която уж била открадната от ченгета. Напразно тогавашният президент Петър Стоянов се опитваше да обясни, че има международно право, че преписът  се връща не на гърците, а в манастира, който е екстериториален и прочие глупости.

Ако тогава проф.Димитров беше повел хората към Президентството, те щяха да го обявят за президент.

Тази история може би повлия на президентските избори - народът се отрече от Петър Стоянов, който все бълнуваше за евроатлантически ценности, и избра нещо по модела „Димитров” – историк и сътрудник.

Ами да си спомним за случая с т.н. „Мит Батак”, когато „историчката” Мартина Балева и един немец, подобен самозванец, се опитаха да ни внушат, че не е имало Баташко клане. Или нещо подобно.

Какво направи проф.Димитров – предизвика колегите си на дебат? Не, просто се закани да шамароса госпожицата и призова да й се отнеме българското гражданство.

Народът гледаше и аплодираше Професора. Нямаше нужда чете –всичко беше ясно.

Сега обаче народът наблюдава с възмущение как някакви чиновници обвиняват народния любимец в „конфликт на интереси”. Подписал някакви договори с дъщеря си. За някакви си 35 000 лв.

Предполагаме, че това е клевета. Не е възможно цял живот да се бориш за българщината и изведнъж да се окажеш дребен мошеник. Макар някой да беше казал нещо от типа, че когато се заговори много за патриотизъм, значи някой се кани да краде. Или нещо подобно.

Бил дал поръчка на оглавявания от него музей на дъщеря си. Че на кого да я даде? Нали покрай  борбата с Истанбулската конвенция точно това изтъквахме – че нашето общество е традиционно патриархално, уважава семейните ценности и т.н. Че когато не можеш да се довериш на най-близкия си човек, но кога тогава да дадеш поръчката и парите? На филанкишията? Ами ако той се окаже офшорна фирма? Или още по-лошо – окаже се, че зад нея стои Гинка от Пазарджик?

Ясно е, че обвиненията са свързани с основаната от проф. Димитров партия „Кан Кубрат”. Която може много скоро да вземе властта и Професорът да стане Президент.  Тогава на разните соросоиди, грантаджии и толерасти наистина ще им вземат паспортите, а шамарите няма да им се разминат.

И не само това, но със сигурност ще си върнем най-после Македония.

Не е ли време да излезем на улиците в защита на Професора?  Да искаме промяна на НК – и без това покрай случая с                 Доктора и Плъха ще има промени. Та с един масраф да се добави, че  Професорите на народа не могат да бъдат в конфликт на интереси. Те винаги са прави!

 

 




Гласувай:
6



1. felixedmundovich - Няма го в списъка...
24.03.2018 08:57
"...Ясно е, че обвиненията са свързани с основаната от проф. Димитров партия „Кан Кубрат”. Която може ..."

Явно , "народният професор " е извън списъка за " народни водачи " та за тва...а може би, или най-вероятно е "хвърлен на кучетата " за 35 хил. за да могат онези с милионите да си дишат по- спокойно и да ни разказват по телевизиите колко велики са... Боже пази България от ченгета и "бизнесмени"...ама те май са едни и същи...
цитирай
2. apostapostoloff - Всички трябва най- сетне да проумеят, че
24.03.2018 09:45
родолюбец и патриот може да се нарече само този, който е доносничил на Държавна сигурност.

Кой е най- големият патриот в момента? Красимир Каракачанов! Какъв е бил той в миналото? Доносник на Държавна сигурност!

Туй то! Толкоз!
цитирай
3. zaw12929 - Всеки си им, а идеи, мнения, коме...
27.03.2018 17:03
Всеки си им,а идеи , мнения, коментари- трябва да зачитаме и друго мислещите...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaprehoda
Категория: Бизнес
Прочетен: 9455996
Постинги: 999
Коментари: 6456
Гласове: 8615
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031