Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2019 09:43 - ЗАГОВОРЪТ СРЕЩУ КОБРАТА - ЗАГОВОР СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ
Автор: zaprehoda Категория: Бизнес   
Прочетен: 3783 Коментари: 11 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Тези дни България изпрати в САЩ двама големи българи – Кубрат Пулев и Цветан Цветанов.

Те бяха лицето на България за Америка и за света.
И двамата бяха подло ударени. Има ли връзка?
Има – твърди сайтът НовинитеМенте.ком след обстойно разследване. 
Следите водят към ДОСО - Джендър организации за световно образование. Става дума за световна мрежа, която обединява стотина джендър организации, финансирани от Сорос. Именно те стоят в основата на Истанбулската конвенция.
В таен доклад на ДОСО, до който са се добрали репортерите на сайта, пише, че България е една от малкото страни, в която Истанбулската конвенция се е провалила в резултат на обединените усилия на народа и патриотично настроените политици. Затова се препоръчва България да бъде наказана.
Като първи цели се препоръчва това да бъдат емблематични българи, които проявяват мъжка сила, обичани са от народа, имат традиционни семейства и традиционна сексуална ориентация, създават образцови домове.
Резултатът е налице.
Започва борба срещу традиционните български ценности. Да припомним, че в българския фолклор се говори за „открадната целувка”. В някоя народна песен юнакът да пее: „И разреши ми, либе, да те цуна”?
Колкото да „сграбчването на задните части” това е традиционен израз на приятелско отношение към представител на другия пол. С неразбирането на този български жест е имал и бай Ганьо, който бидейки в Европа се е държал като българин. Но не е могъл да прецени коя каква е и как така ти се усмихват, а като ги подхванеш, пищят.
Същото е и с тази госпожица Суши – уж се усмихва „ела, вълчо, изяж ме”, а после се прави на изнасилена...
Носят се слухове, че скандалната репортерка била поканена от Сашо Диков в Евроком – заедно да работят срещу Цветанов и България.
Не случайно първо бе отстранена Цецка Цачева, която като министър на правосъдието можеше да извика на разговор американския посланик и да му поиска обяснение за провокативните действия на американското правосъдие.
Възниква въпросът – защо нарушените права на Кобрата не се защитават от Хелзинкския комитет или и те са сред заговорниците – защитници на джендърството?
Къде е Лозан Панов? Къде е президентът Румен Радев – да защити най-великият българин /след Христо Стоичков/?
Ами утре може да бъде поискана оставката и на Бойко Борисов, защото целува без разрешение Ангела Меркел.




Гласувай:
9



1. radostinalassa - Цветанов да е велик българин?
30.03.2019 10:36
Това е доста съмнително.
цитирай
2. radostinalassa - Как направиха връзка между ...
30.03.2019 11:58
корупцията, която се шири в ГЕРБ и Истанбулската конвенция. Тя бе спряна не от ГЕРБ, а от народа и църквата. Искаха да ни измамят просто.
цитирай
3. jupel - Ами да...
30.03.2019 14:13
всичко е далавера, интереси, дори и в интернета, сайтове и блогове. Вече ми се....
цитирай
4. deathmetalverses - Кубрат Пулев си е класическа мутра -
30.03.2019 19:22
откъде у един боксьор изискани маниери и добро възпитание на джентълмен? Но "Нова" ТВ много го напомпи...
цитирай
5. apostapostoloff - Умрях си от смях,
30.03.2019 19:25
направо нацапах гащите. Много, ама много духовит човек сте. Да ви направим едно евродепутатче, а?
цитирай
6. deathmetalverses - Цветанов е също мутра,
30.03.2019 19:31
само че милиционерска. Нагъл и простак, чистокръвен български милиционер. Как може да гласувате за милиционери, хора? За да станеш офицер в МВР-то едно време, трябваше да имаш някакви връзки (препоръки или близки роднини) с Партията-Орлица (Любомир Левчев или Георги Джагаров - не си спомням добре). Тоест, и БСП, и ГЕРБ имат едни и същи СПОНСОРИ и КОРЕНИ... ВСИЧКИ ТЕ ИМАТ интерес българите да продължават да бягат в чужбина, да си търсят там късмета, и избирателните списъци да не бъдат прочиствани от "мъртвите души". Спонсорите и на едните, и на другите изповядват ДИВИЯ КАПИТАЛИЗЪМ от времето на Маркс и Енгелс...
цитирай
7. vmir - Аз предлагам да нападнем. Но умно и обмислено в детайли.
30.03.2019 21:05
Първо ще отправим нота с искане да ни бъде незабавно предаден Сорос за да го изправим пред правосъдието си и да разбере той кон боб яде ли, че така си е разиграл неговия по целия свят и у нас. Тръмп ще се запъне като магаре на мост, а ние ще се правим на вбесени, за да си помислят хората по света, че горим от нетърпение да ги освободим от задушаващото ги иго на джендъризма. След като Тръмп за седемнадесети път откаже да ни преде Сорос, вече ще сме набрали солидна международна подкрепа и точно тогава под прикритието на нощта група патриотично мотивирани командоси, окрилени от нуждата да направят България отново велика, ще превземе Белия Дом, ще вържат Тръмп и Тръмповица в по един чувал, а на тяхно място ще доставят Р. Радев и ген. Деси, които ще оповестят първо свободата на американския народ, за да не ни се сърдят прекалено много за Тръмп и Тръмповица, а след това вече ще се заемат с управлението на света. Ако случайно американците успеят да организират нелегална съпротива, да изпратим наши войски да я потушат. Ако и това не помогне, ще обявим свещена война на американския империализъм, те ще ни завладеят с числено превъзходство, ще направят България щат на САЩ и милиардите ще потекат към нас. Изцяло печеливш план.
цитирай
8. krumbelosvet - Така е
30.03.2019 21:40
Кобрата наруши Истамбулската конвенция и ще бъде наказан! Нека му, ще целува той американка, не го е срам!!!
А Вмирчо се опитва да се шегува. Неуспешно, като ВСИЧКО което пише.
цитирай
9. vmir - 8. krumbelosvet,
31.03.2019 07:41
krumbelosvet написа:
Кобрата наруши Истамбулската конвенция и ще бъде наказан! Нека му, ще целува той американка, не го е срам!!!
А Вмирчо се опитва да се шегува. Неуспешно, като ВСИЧКО което пише.


Ясно - Крумчо не се е отказал да патентова идеята си за унищожаване на капитализма, с която преди 40-50 години направи България известна по света. Прочее, другари и другарки, да подкрепим Крумчо в построяване на системата му за спиране въртенето на Земята за да остане Изтока вечно огрян от слънчеви лъчи, а Западът да се вкочани и умре от вечна нощ с незбежното му вкочанясване от студ.

Така Кубрат ще бъде достойно отмъстен, а Истанбулската конвенция - ликвидирана форевър. На Крумчо ще му бъде издигнат паметник по-висок от този на СъвеЦката армия, а признателните поколения ще го обкичват с венци тоже навсегда.

Пабеда будет за нами!
цитирай
10. schumpov - Браво vmir, кефиш ме. Бъди жив и з...
31.03.2019 08:45
Браво vmir, кефиш ме. Бъди жив и здрав. Няма нужда да постиш за да ти се опростят греховете, това което пишеш е достатъчно, според мен, но Господ ще реши.
цитирай
11. vmir - 10. schumpov, Благодаря, оценявам съществения намек.
31.03.2019 10:20
schumpov написа:
Браво vmir, кефиш ме. Бъди жив и здрав. Няма нужда да постиш за да ти се опростят греховете, това което пишеш е достатъчно, според мен, но Господ ще реши.


Зачитам вярванията, стига да не са противоречиви и съм убеден, че религииге са не само оригиналния източник на правилата за поведение и взаимоотношения, но продължават да бъдат настоящия жив носител на същите правила, според съвременните им интерпретации, които неизбежно се променят с промените в начина на живот и организацията му. Визирам традиционните многовековни религии, а не конюнктурните им пропагандно-политически имитации, зад които се крие необуздана алчност във формата на омраза към опоненти и различни.

Прочее, щом Свещените текстове са избрани от верски общности, това не ги прави вечни и по същия начин тези колекции от текстове подлежат на преразглеждане и отпадане на текста, носещ нормата, че от тях не трябва да се отнема нищо. Тези текстове обожествяват религиозните лидери, които са извършили селекцията, лишавайки я от други оригинални тесктове, приети от тях за неканонични. Нуждата от актуализация е крещяща и се вижда поне от това, което правят немалко жени и не непременно като тази явна шаврантийка Суши, която стана за смях дори на кокошките с разминаването между маниери и претенции. Професионализмът на Пулев не се оказа на нужната висота, (щом се хвана на такава плитка провокация), а аз няколко пъти вече наруших Великденския пост, защото не искам прекалено да преплитам крака от слабост, докато служители на Вярата с пагони си пестят по-малки неудобства и използват текстове за да се правят на "по-католици от Папата".

Приятен ден!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaprehoda
Категория: Бизнес
Прочетен: 9457049
Постинги: 1000
Коментари: 6456
Гласове: 8615
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031