Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2017 20:38 - колко да е населението на земята
Автор: bojo12345 Категория: Други   
Прочетен: 892 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
10 конспиративни теории за намаляване на населението на Земята
By Самурай in АНОМАЛНО АПОКАЛИПСИС 20/11/2014

Конспиративните теории, свързани с унищожаването на населението на света, са свързани с допускането, че има план за намаляване на населението на нашата планета. Пренаселването на Земята, изчерпването на природните ресурси и зъл умисъл, са някои от причините, поради които са възникнали тези теории. А силните в света просто са решили да се отърват от „ненужните гърла“ за да гарантират оцеляването си.

Можете сами да решите дали да вярвате в тези конспиративни теории за обезлюдяване на Земята.

1. Пакт за глада

Смята се, че първата конспиративна теория произхожда от Франция през 18 век във връзка с „Пакта на глада“. През този период, в много области има недостиг на хранителни продукти поради лоши метеорологични условия и лошо развитие на селското стопанство. В резултат на това цените на хранителните продукти и други стоки нарастват.

Много от тези, които принадлежали към средната или по-ниска класа, смятат, че аристокрацията или друга сенчеста група регулират цените на зърнените култури, за да контролират нарастващото население. Това довежда до „брашнената война“ – бунтове и въстания в засегнатите райони. В крайна сметка атмосферата на недоверие довежда до Френската революция.

2. Проектът „Човешки геном“

Проектът „Човешки геном“ е голям международен проект за разшифроване на човешкия геном. Съществува теория, че този проект – не е нещо повече от прикритие за евгениците, които разработват методи за премахване на хората, които смятат за „низши“ и неподходящи за тази планета.

Според теорията, крайната цел на проекта е идентифициране и премахване на „лошите гени“ в света. Идентификацията на човешкия геном ще позволи да се създадат биологични оръжия за невидима стерилизация и унищожаването на „низшите раси“.

3. Глобалното затопляне

Самото съществуване на глобалното затопляне е обект на много дебати. Има и такива, които вярват, че кампанията за ограничаване на глобалното затопляне е просто маневра, за да се изпълни програмата за обезлюдяване.

Според теорията, кампанията в полза на намаляването на изкопаемите горива и вещества, вредни за околната среда, намалява производството и енергията в световен мащаб.

Такъв глад и бедността, създадени от човека, ще доведат до световен геноцид и унищожаване на световната икономика, което ще улесни въвеждането на нов световен ред.

4. Пандемии

Склонни сме да мислим, че пандемиите са естествено срещащи се огнища на заболявания, които съществуват от незапомнени времена. Само че има една теория, според която пандемиите нямат естествен произход, а в действителност са опит да се унищожи населението на Земята.

Например се твърди, че испанският грип, който предизвиква смъртта на милиони хора в периода 1918-1920 г., не е нищо повече от схема за намаляване на населението на света.

Нещо повече, всички огнища на болести, включително свинския грип и Ебола, се считат за изкуствени заболявания, създадени от тези, които искат да се намали населението на света.

5. Скрижалите на Джорджия

Тези скрижали, наричани и американския „Стоунхендж“, са паметник, чиито произход и предназначение са загадка.

Извисяващата се структура, която се намира в Елбърт, Джорджия, САЩ, съдържа 10 заповеди, написани на осем различни езика, за които се смята, че трябва да се следват за благото на човечеството.

Според друга теория паметникът е ръководство за подбудителите на изтребването на населението на света. Така в първата заповед се казва, че населението на Земята не трябва да надвишава 500 милиона, за да „остане в постоянно равновесие с природата.“ Също така, поддръжниците вярват, че другите заповеди също подкрепят сценария за нов световен ред.

6. Извънземните

Според защитниците на тази теория, Новия световен ред, илюминати и други организации са просто марионетки в ръцете на извънземните, които искат да се приложи план за обезлюдяване. По този начин унищожаване на населението на света ще им помогне да се намали съпротивата, когато дойде времето да завладеят света.

Предполага се, че хората, които работят с тях, ще бъдат спасени или възнаградени за усилията си.

Привържениците на тази теория смятат, че извънземните работят с тези хора още от времето на нацистка Германия, като и предоставят технологии за поробване на останалата част от света. Когато планът се проваля, извънземните се покриват и започват да работят с други тайни групи за да унищожат населението на света.

7. Филмът „Soylent Green“

Във филма „Soylent Green“, заснет през 1973 г., действието се развива през 2022, където е показана Земята с изчерпани природни ресурси и пренаселеност. По това време най-богатите хора живеят в уединени анклави и контролират всичко, а останалите живеят в бедност, глад и замърсяване.

Единственото нещо, което ги поддържа, е серийно произвеждан търговски продукт на една голяма корпорация, наречена „Soylent Green“. В края на историята детектив, който работи по случай на убийство, констатира, че „Soylent Green“ се прави от телата на мъртви хора, което се пази в тайна от силните в света.

Независимо от факта, че това е само един филм, има теория, че „Soylent Green“ е намек за нашето бъдеще и схемата, която ще ни подготви за неизбежното: да станем храна за други хора.

8. Кодексът Алиментариус

Създаден е от Организацията за прехрана и земеделие (FAO) и Световната здравна организация (СЗО) през 1963 г. и е набор от стандарти за безопасност на храните, които страните могат да следват.

Според теорията на конспирацията, кодексът е всъщност план за унищожаване на населението на света чрез контрол върху световните хранителни ресурси.

Кодексът насърчава разпространението на генетично модифицирани храни, вместо естествени и постепенно отказване от витамини и минерали. Предполага се, че крайната цел е смъртта на 3 милиарда души чрез недохранване и разпространението на болести, свързани с начина на живот.

9. Измиране на бялата раса

Според още една конспиративна теория белите хора един ден ще умрат. Както и в теорията за „черния геноцид“, за този сценарий има голямо разнообразие от методи, като например контрол на раждаемостта, смесени бракове, насърчаване на притока на мигранти.

Не е изненадващо, че към тези становища се придържат тези, които принадлежат към групата на вярващите, че сливане с друга нация ще доведе до изчезването на бялата раса.

10. Нетрадиционната ориентация

Друга теория за обезлюдяването е използването на хората с нетрадиционна ориентация за да се намали населението в света.

Пропагандата на такъв начин на живот допринася за обезлюдяването, като предотвратява размножаването и продължаването на човешкия род. Също така се смята, че феминизмът е злонамерен опит за намаляване на населението на планетата.


Професор Паул Ерлих: Трябва да се съкрати числеността на населението на Земята
By Самурай in АПОКАЛИПСИС СВЯТ 05/05/2012

Известен анализатор в областта на демографията твърди, че има спешна необходимост от значително намаляване на населението в света и преразпределение на природните ресурси – от богатите към бедните.

Професор Паул Ерлих от Станфордския университет е посветил много години на демографски изследвания. Неговата книга „Демографската бомба“, публикувана през 1968 г., тогава вдига много шум.

Според Ерлих, оптималната численост на населението на Земята, при която на всеки може да се гарантира минимален набор от физически съставки за достоен живот – е от 1,5 до 2 милиарда. Днес ние имаме около седем милиарда, а до 2050 г. тази цифра ще се увеличи до девет милиарда.

„Изчисляването на броя зависи от начина на живот. Цифрата 1,5 – 2 млрд. се получава от гледна точка на наличието на големи градове с техния активен живот, както и слабо населените райони. Ако искаме свят кокошарник, в който всеки има минимално място и храна, достатъчни само за поддържане на живота – в дългосрочен план това може да са около четири или пет милиарда души. Но сега сме седем милиарда. Затова ние трябва с най-голяма хуманност и веднага да намалим населението. „

„Въпросът е дали можем да направим това без катастрофи като чума или глобална ядрена война между Индия и Пакистан? Ако не се реши този проблем днес, то утре ще получите цял набор от различни бедствия. Някои от тях ще стават част от нашия живот постепенно – както, например, увеличаване на броя на гладуващите хора всеки ден. Други ще се разпространяват със скоростта на светлината – като мащабни смъртоносни епидемии, свързани с по-голяма лекота при предаване на някой ужасен вирус от животни на хора „

Ерлих, който през 1970 г. е наречен „паникьор“ твърди, че повечето от неговите предсказания се оправдават и той е изключително скептичен към идеята, че човечеството ще намери начин да се хранят девет милиарда души.



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. dartanjan - Земята може да изхрани 100 милиарди ...
25.03.2017 21:31
Земята може да изхрани 100 милиарди души без проблем. И изобщо не е пренаселена. Преднаселени са само мегаполисите. Господ е казал плодете и обладайте Земята. Топй се грижи за всичко. Но сатана и компания мрази човека понеже е създаден по образ и подобие на Бога, и за прослава на Бога. Затова хората които имат неговите качества - гордост, суета, егоцентризъм, нарцисизъм, обичат лъжата и наислието и живеят според принципите на хаосът, искат да обезлюдят света, за да могат да го контролират по-лесно. Безумците не разборат че тяхната кауза е самоунищожителна. Те не осъзнават своята глупост, защото светът е натрупан за огън и ше бъде унищожен според Божието слово. Техните планове парад на безмислената гордост и суета на човекът на грехът и погибелта, са напълно безсмилени. На сатана иска да поквари колкото се може повече
хора и да ги повлече със себе си в огненото езеро, което е приготвено от Бога за него и падналите ангели.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojo12345
Категория: Политика
Прочетен: 3631169
Постинги: 1932
Коментари: 4403
Гласове: 18518
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031