Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2017 19:01 - НАСА: Нивата на морето са паднали в продължение на две години - Media Blackout
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 809 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

НАСА: Нивата на морето са паднали в продължение на две години - Media Blackout

27 юли 2017 г. Шон Адл-Табатабай Новини , САЩ


image


 На НАСА са публикувани нови данни на уебсайта им, които показват, че морските нива в световен мащаб намаляват почти две години.


Въпреки зашеметяващото откровение, основните медии не успяха да докладват за новините.

Според тази страница на НАСА океанските нива са спаднали от вариация от около 87.5 мм до под 85 мм.

Naturalnews.com съобщава, че тези данни, разбира се, очевидно противоречат на фалшивия разказ за бързи, безкраен надигащи се океани, които наводняват континенти и удавят градове - ключов елемент от художествената художествена проза за изменението на климата, Правейки Ал Гор богат.Проверете самата таблица за нивото на морето, показваща низходящата тенденция през 2016-2017:

image

Дори и в най-лошия случай морските нива ще се увеличат само за един крак през един век

 

Алармиращите за глобалното затопляне биха могли да кажат, че това е само "пауза" в растящите океански нива и че дългосрочната тенденция е очевидно в посока на нарастващите океани. Обаче тези хора диво преувеличават степента на океанското ниво до абсурд.

Ако се отдалечите от диаграмата на НАСА, ще видите дългосрочна тенденция на нарастване на морското равнище средно с 3,4 мм годишно, според собствения анализ на НАСА. Това означава, че през цялото столетие океаните ще се издигнат на 340 мм или на 13,4 инча ... малко над крака.

image

Това е около един крак от един век, много далеч от предсказанията за деня на "научните страхливери" като Ал Гор, които изобразяват цели градове, наводнени с 20 фута стена от вода, където милиони хора се удавят до смърт.

Измамливата параноя на културните култивиращи като Ал Гор е толкова далеч отвъд рационалността, че Гор неотдавна обяви, че океаните се издигат толкова бързо, че рибите вече "плуват по улиците на Маями". Не много отдавна Ал Гор твърди, че Бог му е казал За да се бори с глобалното затопляне, така че сега очевидно се насища с измамата си, защото му беше заповядано да го направи от самия Бог.

Сега Ал Гор казва, че се нуждае само от 15 трилиона долара (да, трилиона), за да се бори с глобалното затопляне и да спаси човечеството от покачващите се океански нива. И все пак НАСА ни казва, че океаните се увеличават само на 3,4 мм годишно или на около един крак на век.

Това означава, че след стотина години плажовете във Флорида ще имат около един фут по-дълбока вода върху тях. Това едва ли е глобална криза, която заплашва човешката цивилизация. Градовете няма да се удавят. Милиарди хора няма да бъдат разселени. Целият разказ е обща измама (и данните на НАСА потвърждават това).

Защо алармиращите за изменението на климата мразят тропическите гори? По-влажен, по-топъл свят е по-тучна и "зелена"

И накрая, има много идея, че топенето на лед е някак си лошо за планетата е цялостна hokum и легло. От каква лудост пристигат климат-алармиращите до заключението, че една замръзнала, суха планета е някак си по-добра от мокра, топла, буйна планета с повече дъждовни гори и производство на храни?

Планетата Земя всъщност ще бъде много по-зелена, с по-високи нива на CO2 и по-топли температури, които насърчават по-континенталните валежи. Пустините ще бъдат възстановени в равнини или гори. Рязкото пространство, което сега е лишено от растителен живот, може да се превърне в зона за производство на храни.

Както обяснявам в тези видеоклипове за научно образование, "озеленяването" на планетата изисква по-висок СО2, по-топли температури и по-малко лед. Това не е криза, това е благословия за целия растителен живот и екосистеми по цялата планета. Това ме кара да се запитам: защо алармиращите за изменението на климата мразят тропическите гори толкова много, че искат да замразят планетата и да превърнат топлата вода обратно в замръзнал лед?

Отговорът е, защото те са всички безсмислени култисти, които изобщо не разбират нищо за климатологията, науката или ботаниката. Те не са нищо повече от Програмируеми форми на живот (PLF), които са били промити от напълно нечестна, глобалистична медийна среда, която използва изменението на климата, за да поробва и индоктринира масите. Цялата измама за изменението на климата показва колко невероятно глупави и наивни са повечето хора, разкривайки, че ако успеят да превърнат Земята в безжизнена, студена и ледена пустош, ще считат, че крайният успех на "зеленото" движение.

Глупаво отвъд убеждението.




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39750429
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031