Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2018 08:42 - тайни може би
Автор: bven Категория: Други   
Прочетен: 1058 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Границите на Шамбала

 Границите на Шамбала са в близост до езерото Kuku-Nor в Централна Азия. Това езеро е споменато в "Кръстопътят на Изтока" в известната  легенда на свещения камък : "Flame, който го носи, не забравяй. Куку-Нор - конят бърза ... ". 
В скрито жилище, защитено от любопитни очи, хората живеят, подобно на властта на самите богове. Те са божествено спокойни, чисти по сърце и мъдри. Те вършат добро безкористно. В своята дейност те следват великия Божествен план, вписан от тях в невидимите свитъци на пространството.

 

Тези хора носят Светлината на света и безкористно служат на Истината. Много от тях свързват местонахождението си в imageВеликата планина, стояща в сърцето на света. Планината крие безценни съкровища. Ще дойде време и то е близо, когато тези съкровища ще бъдат разкрити на света. Мъдрите самотници  живеят в красива плодородна долина сред девствена природа, заобиколена от планински върхове със сняг. Тук са построени красиви сгради и цели архитектурни ансамбли,сред които има храмове, обсерватории, астрологическа кула, библиотеки, музеи, лаборатории и други структури. Те са много древни, но необикновено силни и красиви. Те живеят в прости гранитогресни и базалтови и дървени къщи, като пагоди, и мирно отглеждат в плодородна земя, отглеждат зеленчуци, плодове и цветя. Те не ядат месо. Водата се пие от кристално чисти извори. Те са с прости дрехи, изработени от естествени тъкани.

 

Техните библиотеки съдържат безценни ръкописи и ръкописи, написани на сега мъртвите езици, а лабораториите съдържат много различни устройства, от които се нуждаят за научни изследвания. 
Някои апарати са подобни на телеграфните приемници, но с по-фини вибрации. Осветлението се създава чрез механизми, приличащи на неонови тръби. Има и устройства, които улесняват предаването на мисли от разстояние. Всички тези механизми работят с помощта на магични сили или психическа енергия. Жителите на Шамбала изучават подробно хуманитарните науки, културата и изкуството.
В складовете на Бялото братство паметниците и предметите на изкуството се събират от епохи. Това не са само уникални музейни експонати, а резервоари за натрупване на психична енергия и излъчвания, покрити с векове. Тези предмети служат като източник на научни наблюдения и проучвания на братята Abode. 
Всеки от заселниците е зает с любимата си работа. Някои - ангажирани в социалните въпроси, някои за селскостопански и подобряване на инструментариума,някои провеждат исторически изследвания или писане философски трактати, някои са заети с  астрохимични и научен опит в областта на радиационната и космически енергии и никой не се намесва.

 

Красиви цветни градини на Братството. Тук снежнобелият фриз е аромат. Има легенди за магическите огледала на Шамбала, в които лордовете виждат всичко, което се случва в света. Тези магически огледала приличат на екрани, в които наистина се отразява всичко, което се случва на Земята. 
И все пак най-невероятната сграда е музеят, построен в древни времена от неизвестен строител. В долните галерии са формите на първите творения.

imageТук спокойно се стичат и светлинни мисли оттук се разпространяват по целия свят, летят в помощ на бедното човечество. Членовете на общността действат като колективна сила на мисълта, от разстояние, управляваща съдбите на нашето човечество. И ние дори не го знаем. 
Тези хора имат гениални способности. Те виждат и чуват от разстояние, могат да командват елементите на природата и т.н. и други подобни. Те далеч ни изпреварват в развитието си. Тяхната общност се нарича Бяло Братство. Някой ден всички хора ще живеят според принципите на братството и тогава животът на Земята ще бъде съвсем различен.
Членовете на Бялото Братство полагат всички усилия, за да ни помогнат да станем по-добри и да се изкачим на нов по-висок етап на еволюцията. Междувременно ние сме безнадеждно зад тях. Но ще дойде време, когато ще падне плътната мъгла от очите ни и ще видим цялата нередност на нашия начин на живот. И тогава възрастните братя ще дойдат отново при нас и ще посочат истинския път към щастието и благоденствието.

 

Трябва да сме благодарни на нашите мистериозни мълчаливи братя, които живеят в изолация сред планините, за да ни помогнат. Заради нас те пожертваха окончателното си освобождение и изоставиха ведрото съществуване и блаженство на Нирвана. Те пренасят в голяма Жертва и продължават да я носят и до днес, в тишина и мълчание, непознати за света. Архатите не искат нищо за себе си, не се стремят за себе си и живеят само заради щастието на цялото човечество. Те напълно са се отказали от всички светски изкушения и изкушения и са живели сами и скромни, като са били сдържани във всичко. Аскетичното им съществуване ще бъде извън силата на обикновените смъртни, свикнали да живеят само за собственото си удоволствие и печалба. Най-трудното е да се откажете от себе си, от собствените си егоистични желания.

 

Що се отнася до произхода на народите на Шамо и Гоби, езотерични източници имат информация, че няма времева зона на континента и ще се присъедини  потъналият Атлантик със сравнително равнинен терен, наречен Gotl. В страната има мъдър ред и религиозен закон, който е оглавяван  от жените. Свещените символи на древната религия са нишките, нишките и змиите. Нишката символизира огнището, стрингът - призив към Бога и змията представлява знанието. В основата на сградите на храмовете е поставен кръг - символ на вечността. Има три основни храма - Храмът на Слънцето, Храмът на Луната и Храмът на Змията.  Носят се от жреците подобни на змии, плитки от свещени метали . На метали са написани канони.

 

Както споменахме по-горе, в древността имало море на мястото на днешна Централна Азия, в средата на която е красив остров. На този остров живеят същества с огромен ръст, слезли от други светове на Земята, за да помогнат на нашето човечество. Този остров е Шамбала. В основата му лежи мистериозният камък на Синтамани, паднал от небето. В резултат на естествена катастрофа свещеният остров изчезва и на мястото му се появи красива долина, скрита от човешките очи от пустинята Гоби. 
Към този прекрасен оазис има тайни подземни проходи, а тунелите са снабдени с перфектни механизми, позволяващи им да се движат с висока скорост.

 

Между другото, според най-големият ни сънародник Пржевалски има ненаселени земи близо до Лоп Нито и река Cherchen са открити следи от съществуването на древни градове. И скритият град Cherchen и тунелите Турфан и подводният  град Kitezh и Chud под земята и Алтай Беловодието -изглежда  изследователите са търсели и Белия остров и Калапа - всички тези различни имена са обединени от една-единствена дума - Шамбала. Всички те принадлежат на Шамбала. Може би Шамбала и Агарта са идентични? В крайна сметка се оказва, че Шамбала е не само на Земята и над Земята, но и в нейните подземия.

 

Северно от Кайлас до Кунлун и има рисунка  на страната на арийците Аряварта, където, според традицията, Калки Аватар, ще  се появи на бял кон.

 

Митовете разказват за Светите земи на подземята - царството на нагите - митични полу-божествени същества с човешки лица, притежаващи голяма мъдрост. Къде е приказката и къде е миналото - иди че разбери .





Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14871755
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава