Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.10.2019 04:22 - Футбол - 6 : 0 за освобождаването на Полфрийман.
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1293 Коментари: 9 Гласове:
8

Последна промяна: 15.10.2019 21:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Броени минути сърфирах през ТВ-предаването на мача България-Англия. Не съм слушал и чел коментари за скандала с "расизма".

Но ми беше много странно пророчеството на английския треньор, че се очаква расизъм от публиката. И очаквах да се случи нещо.

Е, случи се. Някой играч чул расизъм и се оплакал. Ама съдията чул ли е? А записче има ли? Макар че в наши дни може да се извади всякакъв запис. 

Но на класическия въпрос кой има полза, има ЕДИН най-актуален отговор. ПОЛФРИЙМАН има полза. Австралийският УБИЕЦ. НАИСТИНА, може ли да търпи англо-сакското сърце, един англо-сакс да лежи в български затвор? Явно не може. Натискът е страшен....

ПП : Токущо съобщиха, че убиецът Полфрийман наистина е освободен от Бусманци.
  ЩЕШЕ ЛИ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ БЕЗ АНГЛИЙСКИТЕ НОМЕРА И ОГЛУШИТЕЛНИЯ ОТЗВУК В СВЕТОВНИТЕ МЕДИИ?!?!?!?





Тагове:   убийство,   съд,   затвор,   Сноудън,


Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. dobronameren - Ох, аман
15.10.2019 10:40
Какъв Сноудън, какъв австралиец? ОТКОГА страшен натиск?
България няма нито една футболна победа над Англия ИЗОБЩО. Нито една за всичките милиони години от съществуването на човешката цивилизация.
Ама ако искате да запазите някакво уважение пред хората, които ви четат - не пишете подобни фрапиращо празноглави глупости. Мога да приема злобата ви, мога да оправдая дори омразата - всеки знае себе си... Но подобни глупотевини събуждат само съжаление. Повярвайте ми.
цитирай
2. krumbelosvet - Драги добронамерен, ох аман
15.10.2019 11:08
Вместо да си измисляте, прочетете още веднъж поста ми.
ЕДНА ДУМА не съм казал за футбол, освен думата "футбол" в заглавието.
Ква злоба? Това е ваше въображение. Никога не съм мразил англичаните. Но помня повече от вас. В далечната 1962г, на световното в Чили, завършихме 0:0 с Англия! Четири години преди тя да стане световен шампион!
А пророчеството на английския треньор за расизъм на публиката, почтено ли е според вас? Не е ли провокация - и към нашите диваци от известния сектор (един сектор, и то не целия, а не "българиТЕ") и към своите играчи, да са готови да видят расизъм, щото човек лесно вижда това, което ОЧАКВА да види, провокация и към нашите футболисти, да внимават в единоборствата с цветните...
А думата "глупотевини" я вкара в употреба Филип Димитров и който я употребява, сигурно е подскачал на подскачащите митинги. А подскачането не учи на обективност...
цитирай
3. radostinalassa - Сложиха расизма на едно ниво с олигофренията
15.10.2019 17:49
Нашите запалянковци били олигофрени. Това не е много приемливо твърдение. Олигофрените се лигавят и не могат така ясно да скандират думата маймуни.
А саксите , като се напият стават наистина олигофрени временно. даже един умря вчера от пиене, респ. олигофрения.
цитирай
4. dalida - Целият скандал го направиха англичаните
15.10.2019 18:23
1. Подиграха се на нашия национален химн."Мила родино"
2. Псували са ни по трибуните с нагли долни английски псувни.
3. Обидите и подигравките на английските гости на стадиона всеки ги е чул и видял.
ЗНАЧИ
Англичаните могат да ни обиждат и поругават, а ние - да им се усмихваме и да ги прегръщаме ли.
Тези нехранимайковци от английската порода като не са вече в ЕС, трябва ли да им се кланяме или е редно да им се опълчим. Не защитавам хулиганите, те са по всичките ни стадиони, вандалстват, рушат - лоши деца на бъдещето. Но, не оправдавам МВР за тази им постъпка. Не са виновни българите. Виновните бяха гостите ни от Англия. Както са виновни и уредниците на стадиона, вкл. за загубата на отбора ни е виновен президента Михайлов - от 11 мача, 10 - загуби за българите. Как не го е срам. Прав е премиера ни, оставката му е малко наказание. Михайлов е виновен за провала на нашия национален отбор по футбол.
цитирай
5. rustam - Убиецът се казва
15.10.2019 18:23
Полфрийман. Сноудън е бивш служител на ЦРУ и АНС на САЩ, който разобличи системата на тотално следене, упражнявана от тях и живее в Русия.
цитирай
6. dobronameren - За Сноудън, който Крум бърка с Полфрийман, си замълчах.
15.10.2019 20:37
Още повече, че Полфрийман не е англичанин.
Ама как да замълча за гърченията на Крум, че постинга му не бил за футболната среща, а само в заглавието нещо... За нищо не ставаш, Круме, повреден си доживотно. Не говоря за разбиранията ти, тях мога да приема. Говоря за глупавия начин по който ги защитаваш. Не разбираш ли как се излагаш?
И едно дребно заяждане. Написал съм, че България досега няма нито една победа над англичаните. Ти пишеш, че не съм прав: "помня повече от вас". И какво доказателство посочваш? - че България имала равенство, Ех, Круме...
цитирай
7. krumbelosvet - Драги добронамерен, ох аман. Цял ден не се усещаш,
15.10.2019 21:30
че НАИСТИНА не става дума за футбола, а за ЗЛОУПОТРЕБАТА с футбола.
Не се хващай за една ГРЕШКА НА ЕЗИКА. Денят ми започна в 4 сутринта и беше много напрегнат.
Голям си откривател, че "от всичките милиони години на човешката цивилизация" не сме били Англия. (тя тая цивилизация е доста по-млада, ама нейсе). И си мислиш, че има идиоти, които не знаят, че нямаме победа. И какво? Съжалявам, че ти напомних за равния мач в Чили. Ти си го приел по седесарски, както дяволът чете евангелието.
Отдавна ме вълнува повече как НАРОДЪТ ще посрещне една загуба, а не аз. Видял съм много загуби и много победи. Бях на стадиона при победата с 2:0 над Аякс, на върха на славата му...
А в момента НАИСТИНА СЕ ТРЕСЕ ДЪРЖАВАТА заради Полфрийман. И това, че днес светът гърми колко сме долни, НАИСТИНА е в полза на австралийския убиец. И ТОВА ме боли, а не неква загуба на ОТДАВНА УСОПШИЯ НИ ФУТБОЛ.
И ето, сега чух, че Полфрийман е освободен от Бусманци.
цитирай
8. radostinalassa - Колко афроамериканци играят в английския отбор ?
15.10.2019 22:30
Не случайно ги вземат май. Това английски отбор ли е , или нигерийски ? Ако беше отбор по математика или физика, щеше да се избели. Тези особи не чувстват болка при удари по главата. Може това да е причината .
цитирай
9. radostinalassa - Вероятно тази агитка, която е ...
15.10.2019 22:52
скандирала маймуни за негрите е подкупена. И целта е ББ да може да се ръкува при среща с английската кралица. А потомците на саксите са били най - големите расисти на света. А сега се правят на ощипани моми. Но историята добре познава делата им, както и българските. И те не са в тяхна полза. Те са наследници на пирати, колонизатори , плячкаджии.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1953190
Постинги: 1158
Коментари: 3379
Гласове: 3572
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031