Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2017 01:05 - МУМИЯТА НА ЛЕНИН ПРИОБЩАВА КЪМ БЕСОВЕТЕ, logoslovo.ru
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4407 Коментари: 6 Гласове:
4

Последна промяна: 30.05.2017 01:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Този символ от миналото трябва да се премахне, и край! Малцина се замислят, че всичко това има дълбок мистичен смисъл. Аз съм политически наблюдател на ТАСС и заедно с група журналисти отразявах една от последните демонстрации на Червения площад. Всички по-възрастни помнят кадифения глас: „Ленин е вечно жив“! А тези думи, които тогава ни се струваха само символ, имат някакъв друг, мистичен, подтекс.

Когато пихех книгата за завърщането на масонството в Русия, общувах с разни братя от Франция, и те ми разказваха: Когато идваме тук, ние отиваме първо в Москва, да гледаме КАДАВЪРА (тялото на Ленин). Оказва се, че КАДАВЪР означава - нежИво тяло, в което има някаквъ мъртъв живот, или – жива смърт?! Страшничко е, разбира се, но аз помислих тогава, че това са някакви масонски бълнувания. После започнах да се интересувам по тази тема и излязоха много странни работи. Първо, самото съхраняване на тялото, в такъв вид, всичко това е дело на група заговорници, начело с Дзержински (Полски евреин, първият и най-“прославен“ началник на ЧеКа – днешната КаГеБе). Даже Троцки пише в мемоарите си: „Аз, по същество, не знаех какво се върши“.

Те, първо взели решение да запазят тялото на Ленин, така, и чак после, след неколко години, започнали да искат от хората публично поклонение пред мумията му. Като че живеем в древен Египет... И наистина, някаква любопитна технология била приложена от биохимиците, Барски, Шабадаш /все с такива интересни фамилии/. Целият този колектив внедрил някаква странна технология, и в резултат, край тялото, което вече, според описанието на професор Абрикосов, започвало да се разлага, - след неколко месеца, по време на поредния конгрес на Партията, завели делегатите, и изведнъж изскача братът на великия вожд Улянов, и в състояние на голяма възбуда, завикал, че трупът се бил подмладил. А работата не е просто в някаква козметика, а настина, в него започнали някакви странни процеси.

Минават две години и друга известа персона от нашата история, - Луначарски /всичките, уж марксисти – ленинци, материалисти/ извикал от Виена професора Паул Камерер, и във време, когато Съветска Русия е в тежко икономическо положение, се намират средства да се издадат неколко негови книги. Особено интересна сред тях е книгата Смърт и безсмъртие, с познатия ни (масонски) пергел на корицата. Странни идеи се изказват в нея. Автора пише, че аритметичната сума между живота и смъртта винаги трябва да е равна на нула. Т.е. мъртвото тяло можело да се подхранва с енергията на живите, и обратно, - продуктите от разлагането му, да се предават на целия народ, като някаква лоша, черна магия. Спомняте ли си, как прекарваха целия народ през мавзолея, и как край него минаваха колоните на митингуващите? Според професор Лопухин, през годините на съветската власт, не по-малко от 70 милиона души са минали през мавзолея.

Интересното е, че когато през втората световна война откарали мумията, от Москва в Тюмен, възникнало чувството, че народът се съвзема. Това доказват бойните подвизи. А после пак го върнали, и които са видели телото, казват, че било отслабнало и набръчкано, кото че е било прекратено подхранването му.

Аз зная следната история. Едно момченце пристигнало с майка си в Москва, с цел, преди всичко да посетят мавзлолея. И изведнъж момченцето започнало да плаче и да се разстройва. Майка му го питала:

- Какво има сине?

- Страх ме от Ленин!

- Защо те е страх от нашия вожд, сине?

- Защото казват, че винаги е жив, и обича децата.

 

Да, от една страна е смешно, но от друга... - страшничко!

Внимателните хора, които оглеждат това некроманско съоръжение, подобно на зикуратите в Пергам, забелязват явната асиметрия. Десният ъгъл е отрязан и там има някаква ниша, от която стъчи някакъв шип. Чувството е, че в този гранит е създадена някаква приемаща и предаваща антена, и то, от същата страна, покрай която минаваха колоните на манифестантите.

И от всичко това се сглобява някаква страшничка картина. Още повече, че когато направили реконструкцията 44-та година, с гранит и легирана стомана – неръждавейка, считали че това ще е за векове. И изведнъж, само след 30 години, се наложила нова, коренна реконструкция на мавзолея. Специалистите били поразени, защото вътре в мавзолея протичали някакви свърхприродни роцеси. Легираната стомана гние, гние гранита, което не можем и да си представим. А стъклената вата и другите спецялни изолационни материали, по описания на очевидци, се втечнявали и ги изгребвали с кофи.

Явно протича свърхестествен процес, и си представете, какво се случва с костната система, в резултат на флуидите, излъчвани от Вожда. И какво се случва с хората? И точно там е работата.

 

Трябва да имаме предвид и днешния политически момент. Ще кажат: Не е актуално, не е сега момента..., по-късно.

Но на мен ми се струва, че най-висша политическа актуалност е истината и духовният поглед на нешата. Мисля, че тази некроманска система, която има и “ретранслатори“, във вид на паметници на Ленин, по цялата страна, трябва да бъде унищожена. И единственият позитивен процес, протичащ сега в Украйна, е събарянето паметниците на Ленин. Въпреки фантасмагорията за тези паметници, край които, колкото и странно да е, се събират привържениците на руското, привържениците на единната руска държава. Странна ситуация... Но това е друга тема.

 

Разбира се, този страшен духовен проблем трябва да се разреши. С прекараните през мавзоленя 70 милиона души е извършена някаква масонска инициация (духовно бележене на хората). Не случайно масоните от Великия Изток, така трепетно минаваха край тялото на кадавъра, защото инициацията е моментът, в който човек пристъпва в едно състояние, и изведнъж нещо се случва с него. Самите масони казват, че става метафизическа трансформация на личността. И наистина, човекът става друг, след такава инициация. Но на православен език, това се нарича – изкуствено “побесняване“ на хората, които се доближат до тази страшна некроманска система. Това е някакво възраждане на древната страшна магия, облечена в съвременни, инженерни, научни форми.

 

http://www.logoslovo.ru/forum/all_1/topic_16206/

 

Превод, Григор Симов




Гласувай:
4



1. kanibal - Ленин всъщност е едно от земните ...
30.05.2017 13:31
Ленин всъщност е едно от земните измерения на сатаната и антихриста, защото създаде най-чудовищната и отвратителна система в човешката история, а всички, изповядващи сатанинската комунистическа идеология, също са дяволски изчадия.
цитирай
2. krumbelosvet - Бил съм там
30.05.2017 16:06
Бил съм там и не усетих нищо особено, освен подобаващата тържественост като на погребение. По-скоро, малко като на кино. А имах и приключение. Един офицер от охраната се приближи бързо и потупа ловко джебовете на якето ми. "Фото?" - попита и ме остави. После от групата ме спукаха от майтап, че от хиляден народ, само аз съм изглеждал съмнителен. Друг приятел, като влезнал при тярото (тяло като тяло, зад дебело стъкло, прилича на въсъчно, а може и такова да е било, като на мадам Тисо) та тоя приятел се разчувствал, просълзил се и посегнал към джоба си за кърпа. В миг бил грабнат на ръце и изнесен навън. Без повече усложнения, той знаеше руски. Вътре ми направи впечатление един войник "молодец". Двуметрово момче с рамене като гардероб и лице от детската градина. Свежо и забавно.
И НЕ ЗАБЕЛЯЗАХ НИКОЙ НИКОГО ДА "ПРЕКАРВА".
Денят и животът ми продължиха БЕЗ ДЕМОНИЧНИ ЯВЛЕНИЯ.
Представям си обаче, че за МРАЗЕЩИТЕ С БЯСНА ОМРАЗА, това тяло и близостта му НАИСТИНА може да са предизвиквали некви ефектове. Самовнушението е голяма сила.
цитирай
3. rosiela - И нас ни водиха да видим
30.05.2017 19:40
неговата мумия. Антени не е имало, нито побесняхме, нито се уплашихме, беше ни безразлично това задължение по време на екскурзия преди 1989г., сега, вярвам, хората не ги насилват да ходят там.
Движехме се по определени линии, вътре имаше охрана. Навън ни следеше къде стъпваме тяхната милиция и искаше да сме закопчани като пред поклонение.
цитирай
4. raders - Не знам дали има някакъв мистичен ...
30.05.2017 22:30
Не знам дали има някакъв мистичен или могичен смисъл, но си е жива идиотщина да се мумифицира някакъв труп. Така го оценявам аз прагматикът - къто обликновена идиотщина.
цитирай
5. krumbelosvet - Обожанието
31.05.2017 09:58
Обажанието на Фараона, на Краля, на Царя и после на Вожда, НЕ Е ИДИОТЩИНА, А НЕОБХОДИМОСТ. Необходимост за оцеляването на държавата, без което малкият човек е подложен на грабежи, кланета, продаване в робство и т.н.
Сега не е така за "демокрациите", защото ИСТИНСКИТЕ АБСОЛЮТНИ МОНАРСИ са маскирани като "скромни" финансисти под държавна "регулация". "Демокрацията" винаги е била това. Само по изключение се случват мъдри и даже гениални "демокротични монарси", като Перикъл, Солон и др.
Октомврийският вихър в Русия е много по-страшен от възпятия в "Отнесени от вихъра". Вярата в царя и Бога е разклатена до пълно рухване и масите се хващат за вярата във Вожда. СПАСИТЕЛЕН ИНСТИНКТ.!!! За вождовете И ЗА ВСИЧКИ В ДЪРЖАВАТА, освен контрите, това е дар от небето. А за враговете и лумпените, това е много лошо. До ден днешен.
Да, Ленин е хазар по майка и цялото му правителство са хазари. Уж и майката на Сталин е "еврейка" или хазарка, но той явно НЕ СЕ ЧУВСТВА такъв или, по-скоро, честно решава да служи на руския нярод, а не на хазарското малцинство. Прословутите Сталински репресии, са срещу "троцкисти" и всъщност, изглежда, срещу особена фракция юдеи.
Когато почине царя или вожда, избухва ЕСТЕСТВЕНА ВСЕНАРОДНА СКРЪБ. По чуден начин, всеки намира повод да жали и своите мъртви, и за двоята неизбежна смърт. Това е МАСОВА СРЕЩА СЪС СМЪРТТА. Когато почина Георги Димитров, бъх на село, 7-годишен. Помня всеобщата скръб и сълзи на площада под високоговорителя, който свиреше траурна музика. Разказваше се, как някой видял, че облак с форма на кама, паднал от небето и се забил в земята... Същото е било за цар Борис. Няма политика. Човешко е. И обожанието на Ленин, и ВСЕОБЩОТО ЖЕЛАНИЕ да се запази - съшо. Един доктор разказваше, че една вдовица искала да "препарира мъжа й в спирт", за да си е вкъщи... А мой близък, като почина жена му, говореше като на сън, че ще ходи да разкопае гроба, за да я види...
цитирай
6. bojinkata - Мавзолеят, вече с изрязан ъгъл, ...
22.06.2017 21:16
Мавзолеят, вече с изрязан ъгъл, ниша, става от четириъгълник в шестоъгълник! Звездата на Давид! Не съм забелязал на снимките някакъв шип или антена! Но тази така изрязана ниша не е случайно сложена! Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28319952
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031