Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
21.05.2019 06:15 - ЗЛОВЕЩА, СТРАХОВИТА СИЛА
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 366 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 21.05.2019 06:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                               НЕВИДИМО ЧУДОВИЩЕ




image

 

 

Американските военновъздушни сили публикуваха видеозапис, показващ как тежкият  незабележим бомбардировач B-2 Spirit пуска една след друга две  противобункерни бомби GBU-57 Massive Ordnance Penetrator (MOP), които по-късно поразяват наземни цели.

 

Както отбелязва изданието “The Drive”, досега американските военновъздушни сили не са демонстрирали видеоклип с такова високо качество, който да показва едновременното изхвърляне на две такива бомби от самолет. Публикуването на подобно видео "дава ясен сигнал на потенциалните противници на Америка", които няма да могат да се скрият дори в най-укрепените бункери.

 

„Мислете за това като за приятелско напомняне за това, което е заложено на карта, когато става въпрос за война със САЩ“, препоръчва изданието. Авторите смятат, че именно с използването на подобно оръжие САЩ могат да започнат военна кампания срещу Иран и Северна Корея.

 

През октомври 2018 г., Съединените щати, в отговор на създаването на балистична ракета DF-26 със среден обсег, проведоха първото си учебно учение във въздушната база на Пърл Харбър-Хикем (Хавай) на тежките незабележими бомбардировачи B-2 Spirit. Northrop B-2 Spirit е най-скъпият самолет в историята. Цената на един бомбардировач (без оборудване) се оценява на един милиард долара, с пълно оборудване, цената скача двойно.

 

Между 1987 и 2000 г. Northrop произвежда 21 такива машини. Авиационният боеприпас GBU-57 (Massive Ordnance Penetrator) с маса 13,6 тона се счита за най-мощната неядрена бомба в света. MOP е в състояние да проникне в земята на дълбочина от 61 метра и да разруши 19 метра стоманобетон!

 

Послепис:

 

От детето до старика-

всички срещу болшевика!

От копача до артиста-

скачай срещу социалиста!

 

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.




 



Тагове:   фактите,   каквито са,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3190408
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575