Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2016 21:09 - ПРИНЦИПИ И РЕАЛНОСТИ, КОИТО, КОИТО ИЗКЛЮЧВАТ КОНСЕРВАТИВНИЯТ ХАРАТЕР НА ГРАВИТАЦИОНОТО ПОЛЕ. В СВЕТЛИНАТА НА УЧЕНИЕТО И ОБЩГАТА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА В
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 4336 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 10.05.2016 07:37


ПРИНЦИПИ , КОИТО ИЗКЛЮЧВАТ КОНСЕРВАТИНИНИЯТ ХАРАКТЕР НА ГРАВИТАЦИОННОТО ПОЛЕ.:
1. НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА ДВИЖЕНИЕ,ВКЛЮЧИТЕЛНО И ОБОСНОВАНОТО ОТ ГРАВИТАЦИЯТА, КОЕТО ДА НЕ ПРЕОДОЛЯА СЪПРОТВЛЕНИЕ, ПО ГОЛЯМО ОТ НУЛА..
  АНАЛИЗАЪТ НА ТАЗИ РЕАЛНОСТ НИ ПОКАЗВА,ЧЕ , НА БАЗАТА НА НЕЯ НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА  КТОНСЕРВАТИВНО ГРАВИТНАЦИОННО ПОЛЕ. - ПОЛЕ, ПРИ КОЕТО , ПРИ ДОБИВ  НА ЕНЕРГИЯ ОТ НЕГО  ЗАГУБАТА НА ЕНЕРГИЯ ДА НЕ Е ПО ГОЛЯМАОТ НУЛА.
2. НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА  ЕНЕРГИЯ НА ПАДАНЕ  РАВНА НА ЕНЕРГИЯТА НА ИЗДИГХАНЕ..ТОВА СЕ ОБОСЛАВЯ ОТ РАЗЛИКАТА НА СКОРОСТИТЕ НА ИЗДИГАНЕ И ПАДАНЕ. ТАЗИ РЕАЛНОСТ СЕ ОБУСЛАВЯ ОТ ОБЩИЯ ЗАКОН ЗА СИЛОВОТО ВЪЗДЕЙСТВИЕ , ОБОСНОВАН ОТ ОТНОСИТЕЛНАТА СНКОРОСТ НА ТЕЛАТА ЕДНО КЪМ ДРУГО , В ЗАВИСИМОСТ ОТ КТОНКРЕТНАТА РЕАЛНОСТ.
3. ГОЛЕМИНАТА НА ГРАВИТАЦИОННОТО СИЛОВО ВЪЗДЕЙСТВИЕ , ПРИ ПАДАНЕ И  ИЗДИГАНЕ НЕ Е ЕДНАКВА . тОВА СЕ ОБУСЛАВЯ ОТ ОБЩИЯ ЗАКОН ЗА ГРАВИТАЦИОННОТО СИЛОВО ВЪЗДЕЙСТВИЕ , КОЕТО   ОБУСЛАВЯ РАЗЛИКАТА В ГОЛЕМИНАТА НА ГРАВИТАЦИОННИТЕ СИЛИ, ПРИ ПАДАНЕ И ИЗДИГАНЕ.
4. ПРИ ПАДАНЕ И ИЗДИГАНЕ  ОБЩИЯТ ЗАКОН ЗА ГОЛЕМИНАТА НА ГРАВИТАЦИОННАТА СИЛА  ОТ ОБЩИЯ ЗАКОН ЗА  СИЛАТА ДА  ИМА РАЗЛИЧЕН МЕХАНИЗЪМ  НА СИЛОВО ВЪЗДЕЙСТВИЕ . тОВА СЪЩО ИЗКЛЮЧВА РАВЕНСТВО НА ОТДАДЕНАТА ГРАВИТНАЦИОННА ЕНЕРГИЯ ВЪРХУ ТЕЛАТА, ПРИ ИЗДИГАНЕ И ПАДАНЕ..
   ЗАБЕЛЕЖКА : 
   бЕЗ КОНКРЕТЕН ААЛИЗ НА ГРАВИТАЦИОННИТЕ СИЛОВИ ВЪЗДЕЙСТВИЯ И ПОЛУЧЕНИТЕ , ПРИ ТЯХ ЕНЕРГИИ , НА БАЗАТА НА ОБЩИЯТ ЗАКОН ЗА ОБЩАТА СИЛА / И = М/ V1-V2/  ИСТИНИТЕ ,СЪДЪРЖАЩИ СЕ В ПОСОЧЕНИТЕ ПРИНЦИПИ/ЗАКОНВИ/ НЕ МОГАТ ДА СЕ РАЗБЕРАТ. .
  
ВЪПРОС:
   ЗАЩО ,СЛЕД, КАТО НЕ МОГАТ, НА БАЗАТА НА ЗАКОНА ЗА СЪХРАНВЕНИЕ  ВЕЧЕ 55 ГОДИНИ ДА СЕ РАЗБЕРАТ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА ПО ОЛЕМИ ГРАВИТАЦИОННИ ПОТЕНЦИАЛИ ОТ ИЗРАЗХОДВАНИТЕ  И ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА РЕАЛИЗИРАНЕ НА ДИРЕКТНИ ГРАВИТАЦИОННИ ДВИГАТЕЛИ, 100 ГОДИ И ПОВЕЧЕ СА НЕОБХОДИМИ ДА ЕС РАЗБЕЛАТ ЦИТИРАНИТЕ ПРИНЦИПИ.?+
НРАТЪК ОТГОВОР:
1. ЗАЩОТО  ЧОВЕШКОТО МИСЛЕНЕ, ДА РАЗБЕРЕ ТОВА, ЩЕ  ТРЯБВА , НА БАЗАТА НА ЗАКОНА ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА ЕНЕРГИЯТА ДА МИНЕ ОТ СВЯТ ИЗГРАДЕН НА БАЗАТА НА КОНСЕРВАТИВНО ГРАВИТАЦИОННО ПОЛЕ , НА ВЯТЪР,  ИЗГРАДЕН НА БАЗАТА НА НЕКОНСЕРВАТИВНО ГРАВИТАЦИОННО ПОЛЕ.. ОТ ГЛУПОСТА "ИЗКРИВЕНО ПРОСТРАНСТВА" , НА БАЗАТА НА "НЕ ИЗКРИВЕНО" И НЕВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТРАНСТВОТО ДА СЕ ИЗКРИВИ., ЗАЩОТО ,ПРИ НЕГО НЯМА КТАКВО ДА СЕ ИДКРИВЯВА.
  ЛРОСТРАНСТВОТО, Е РЕАЛНО СНЪЩЕСТУВАЩОТО   Н И Щ О , КОЕТО ИМА САМО ИЗМЕРЕНИЕ , БЕЗ ВЕЩЕВА СДЪЩНОСТ. .





Гласувай:
0


Вълнообразно


1. doctora - doctora
11.05.2016 16:27
тново ще се опитам да ви дам втора гледна точка върху Теоретикопрактическия комплекс на Великия Български Учител Доктор Георги Колев Михов ./ векове ще минат и то при условие, че в този момент съдбата не реши да итрие нашия труд, за да разберете постигнатото от него и това което ви е дадено от него /. Бог да ни е на помощ в търсенията на нашето човешко съзнание. И така: какво е природата, бог, света, вселената, космоса, вечността, безкрайността и асънамъ? Само и само материя/движение/пространство ... нито повече нито по - малко. Какво предопределя истинската света троица от материя/пространство/движение / от тук насетне в името на Учителя и поради факта, че той така ги е подредил тези термини така и аз ще ги подреждам / да е всичко което ни заобикаля, а и нас самите? Предопределя всичко да е една безкрайномерна програма .. перфокарта простираща се от безначалието до безкрая коато перфокарта е направена от пълно и празно място подреждани от една безкрайна по характер и родоначалничка на всички сили във всемира и това е движението .. софтуера на фсичко. Интересно е подреждането на тази перфокарта. По същество тя е хомогенна като вечност, но в определени мигове в нея се появява нехомогенност и тази нехомогенност с избиващата в нея хомогенност правят световете на структурните форми на материята .. това Дихание на Рама прави вселените и нас самите като чудни форми на съществуване. Всичко е програма в програмата в програмата и така до безкрай. Едно безкрайно действие и толкова безкрайно противодействие на фона на безкрайното безкрайномерно поле на битката - пространството. Ние хората во истина имаме нужда от нова теория на информация защото и атеистичните ни и теистичните ни схващания за природата човека и пътя са пълна каша от сгрешено съзнание. Разбиа се това е предопределено от Невероятна Война водена от човека на принципа кой да води бащина дружина преди милиони или милиарди години. когато започнем да щъкаме по - осъзнато в небето и започне истинската ксеноархеология
цитирай
2. doctora - доктора
11.05.2016 19:20
, която да лиши привържениците на конспиративните теории и създателите на дезинформацията от почва под краката. Защо говоря за Велика война водена поне в Слънчевата система. Освен тризъбеца като физическа формула останал от една много по - развита цивилизация, освен писанията на Упанишадите за тази война говори нивото на еволюция на човека .... в моментът неговия блокиран мозък като възможности е с милиони години над нивото на циилизованост което той притежава. Третото око не е мит, а е жива реалност, но недостъпна за почти всички хора ... дори виждащите не могат да видят, че то великото се ситуира не просто в цялото тяло / Кастанеда /, а основните перцепционни зони са във вътрешното ухо и малкия мозък и всичко друго го обслужва. Една ръка разбиране ни дели от гласа на бога, но ни трябва стабилно разбиране и възприятие за да не влизат в цивилизацията умствено болни хора, които и сами не разбипат защо си говорят сами със себе си. Загубата на гласа на бога тоест огромния информационен поток който получаваме от реактивните енергийни и съответно информационни потоци е било жестока работа, но това са направили първо наномашините създадени от нас ... вирусите. Те са жестокия хищник който всъщкност е бил наш помощник и е обслужвал лампата на Аладин и вълшебното месалче, но във войната се е обърнал срещу нас защото ние сме го пожелали и от тогава слугата е затиснал главата на господаря под седем камъка и девет дерета. Хак да ни е принципа на бащината дружина. Не може нанохищника да се подчинява на слаби господари. Силата се среща само със сила и ако искаме вселената да си върнем ще трябва греховете си да изкупим с много, много бачкане. С бачкане и на ума. Как Айнщайн и сие ще достигне до Единната теория на полето като не схваща ролята на гравитацията като реактивен енергиен поток държащ, пазещ и сблъскващ световете
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300357
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031