Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.09.2013 09:49 - АГЕНТ Х ПИШЕ НА СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ
Автор: zaprehoda Категория: Бизнес   
Прочетен: 5033 Коментари: 5 Гласове:
0

Последна промяна: 14.09.2013 09:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Господин Станишев,   Вече ми е неудобно да се обръщам към вас с „другарю Станишев”, както съм правил по-рано. Познаваме се много добре, но сега не смея да си напише името, за да не стане провал. Приемете ме за АГЕНТ Х. Аз съм трето поколение комунист, респективно социалист. През 2006 година по предложение на хора от нашето неформално ръководство бях внедрен в ГЕРБ. Благодарение на тяхната доверчивост и липса на опит достигнах до достатъчно висока позиция. Няколко години бях замразен, за да не стане издънка, но не преставах да мисля как да изпълня задачата си – тоест да дискредитирам врага. Така преди две години ми хрумна идеята по предложение на ГЕРБ да се криминализира  невнасянето на осигоровки. Идеята покълна необичайно бързо в сърцата на новите ми колеги от ГЕРБ. Получи одобрение от най-високо място. У мен окончателно са затвърди убеждението, че в ГЕРБ има по-големи комунисти от нас. Те смятаха, че така ще спечелим гласовете на пролетариата – без да мислят за икономическите последици. Съгласуавах идеята и с наши хора – и на тях няма да кажа имената, защото и те се оплакват от вас. Та планът беше такъв:
  1. ГЕРБ внася промените в закона, ние се правим, че не разбираме за какво става дума и предложението минава.
  2. Бизнесът започва война с ГЕРБ, ние се правим на умрели мишки.
  3. Половината български предприемачи влизат в затвора, нашите хора, разбира се не се пипат, съгласувано с ГЕРБ удряме само тези, които се правят на ощипани преди избори и не си плащат.
  4. Фирмите на осъдените фалират, работниците протестират, ние обявяваме, че за всичко са виновни гербаджиите.
  5. Уреждаме държавна помощ за фалиращите фирми – колкото да си платят заплатите и да си изчистят дълговете. Същевременно ги обявяваме за продан.
  6. Наши хора – е, нещо ще трябва да има и за моите нови приятели от ГЕРБ, купуват за жълти стотинки фалиралите фирми, които вече са без дългове и могат изгодно да се препродадат.Или да се нареже за скрап, каквото е останало. Този номер вече сме го правили.
 Това беше планът, наши другари, с които го споделих, казаха, че е блестящ. Само не можеха да повярват, че гербаджиите ще се хванат на такава елементарна въдица, ама се оказа, че толкова им е акълът. Оставаше само да се уреди гласуването от наша страна. Което ти, господи Станишев, не можа да направиш. Многогодишен труд отиде на вятъра. Сега имам нов план – още по-добър. Но няма да го пускам в действие, докато на твое място не дойде някой по-разбран другар. В нашата партия има такива и те вече се готвят.   Агент Х



Гласувай:
1



1. felixedmundovich - Малка грешка - е почти
14.09.2013 17:08
"...През 2006 година по предложение на хора от нашето неформално ръководство бях внедрен в ГЕРБ...."
Другарю Тодоров в горното си писание сте допуснали няколко малки фактически грешки , надяваме се / всички ние ,за които Партията е права дори ,когато греши-цитирам по памет Христо Радевски/,че са случайни.Спирам се само на горния цитат - за годината на внедряване. Сбъркали сте само с някакви си двайсетина години. Сега вече и на най-невинните е ясно ,че разпределението на агентите в различните метастази на партията -майка, /само за някои, а за редовия българин свирепа мащеха/ е станало в периода 1986-88 година. Другарю Тодоров ,нали знаете, че половината истина е двойна лъжа. До кога ще продължавате. Желая Ви щастие.
цитирай
2. started - "Изкуството на оралния секс"
14.09.2013 20:15
"Своеобразно училище за свирки стартира в Москва. Курсът на обучение "Изкуството на оралния секс" събира все повече любители на френските ласки, които искат да подобрят своите умения. Football24.bg." Някои ДРУГАРИ са преминали успешно курса много отдавна,още с получаването на така мечтания ЧЕРВЕН ПАРТИЕН БИЛЕТ. Низкото навеждане,доносите,предателството и фелациото са от основните партийни дисциплини,водещи към кариерни висини. НА въпроса зададен на АГЕНТ Х- Защо не написахте това писмо 1 година по-рано?-" той отговори така- А,ДА ДОЙДЕ БАТ БОЙКО В ПЛОВДИВ И ДА МА НАБИЙ". " НА ПАРТИЯТА ВЯРНОСТ,НА НАРОДА ЧИСТА ВОДА" -лозунг във ВиК.
цитирай
3. radamaya - отровната тема ще продьлжава да витае до безкраиност,Свети Витово хоро,хем свети, хем витове,хем и ха хоро
16.09.2013 20:42
Трябваше всички да ги избият преди години,но нямаше как,щяха да избият всички.
Абе...
цитирай
4. mirosan - Някои коментари из този блог ме к...
18.09.2013 13:54
Някои коментари из този блог ме карат да се чудя да им се смея ли или да им се ядосвам. Много хора след 10-и ноември, просто смениха врага и сметнаха, че са станали големи демократи. Начинът на мислене, обаче си им остана същият. Не са вече враговете фашистите, а комунистите... Реално враг няма - това който може, сам ще си го обясни.
г-н Тодоров, забелязвам че спряхте статиите си за комунизма. Дали смятате, че са изчерпани във вашия блог или не ви се пише повече за това - не зная. Според едно изследване близо 20% от младежите (15-35г) мислят, че би било хубаво да живеят в комунизъм.
Бихте ли казали няколко думи за прословутото по времето на комунизма раздуване на щатовете - как 5 човека(примерно) вършат работа за 2-ма. (надявам се не повтарям темата)
Между другото предполагам, че би било успешно да издадете книга в, която са събрани само статиите ви за комунизма от този блог. С много голям интерес прочетох "Следеният човек" на Веселин Бранев и "Соцроман"-за съжаление забравих автора - журналист в БНР по онова време. Такива книги, особено първата не е зле да влязат и в училищата. Четох и вашата книга за филибелийския характер, имам и една която чака в библиотеката ми.
Харесва ми вашият стил - много опростено и ясно показвате картинката и умеете да вмъквате тук-там вашето виждане по даден въпрос без да разваляте обективността на написаното.
***
По повод молбата ми за темата за статия ми се ще да напиша един стар виц на Шкумбата:
Срещнали се директорите на българското предприятие "Елпром" и на японското предприятие "Елпром". Българинът питал "Г-н Мицубиши колко души работят във вашето предприятие", японецът отговорил "Осем. А във вашето, Петров?", "Във нашето девет" - отговорил българинът. И цяла нощ нашенецът не спял, а си мислел "Защо ли излъгах япончето, трябваше да му кажа - 900 души сме само администрацията". Но и японецът не спял, а си мислел: "Какво ли работи този деветия българин в тяхното предприятие!?".
Поздрави!
цитирай
5. zaw12929 - "Своеобразно училище за с...
22.09.2013 18:05
started написа:
"Своеобразно училище за свирки стартира в Москва. Курсът на обучение "Изкуството на оралния секс" събира все повече любители на френските ласки, които искат да подобрят своите умения. Football24.bg." Някои ДРУГАРИ са преминали успешно курса много отдавна,още с получаването на така мечтания ЧЕРВЕН ПАРТИЕН БИЛЕТ. Низкото навеждане,доносите,предателството и фелациото са от основните партийни дисциплини,водещи към кариерни висини. НА въпроса зададен на АГЕНТ Х- Защо не написахте това писмо 1 година по-рано?-" той отговори така- А,ДА ДОЙДЕ БАТ БОЙКО В ПЛОВДИВ И ДА МА НАБИЙ". " НА ПАРТИЯТА ВЯРНОСТ,НА НАРОДА ЧИСТА ВОДА" -лозунг във ВиК.

Гадно
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaprehoda
Категория: Бизнес
Прочетен: 9488724
Постинги: 1020
Коментари: 6462
Гласове: 8629
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930