Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.04.2014 20:04 - БАБА ПЕНКА ПИШЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ДЕПУТАТИ
Автор: zaprehoda Категория: Бизнес   
Прочетен: 4970 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 18.04.2014 20:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   Драги ми български депутати,   Пише ви баба ви Пенка от село Камен рид. С дядо ви Петко ви гледаме всяка вечер по телевизора и ви се радваме. Като наши деца сте. И сега като сте във ваканция много ни липсвате. Не знам как ще изкараме 10 дена без вас. Постоянно ви мислим и се тревожим. Дядо ви Петко най-се тревожи дали тази ваканция се брои за платена отпуска. Дали няма да ви удържат от заплатата. Щото знам, че имате много разходи. Ето Майчето – тя ми е най-мила – колко ли й струва само прическата. Много ми се иска и аз да имам такава прическа, но в наше село вече училище няма камо ли фризьор. Съседката Гицка два пъти в годината ме фъка с една ръждясала ножица и това е. Много се тревожим и за задръстванията по входно-изходните артерии на София. Сега по Велкиден все това дават по телевизията – как се мъчат софиянци на път за Гърция. И маналата година все това даваха, и по-миналата. Ето, Бойко нали направи някакви магистрали за морето. Не може ли и за Кулата да се направят и ако една не стига – няколко магистрали. Та да не се мъчат завалиите от столицата. То сигурно и вие ще я карате в Гърция, като се върнете прегласувайта бюджета и отделете пари за тези прочути входно-изходни артерии, та да няма задръствания. Ето, сега пак почнаха да дават за задръстванията и сърцето ми пак започна да се къса. Ние с дядо ви Петко, слава богу, няма да ходим никъде по празниците. Пък в Гърция съвсем. Бяхме намислили да идем у сестра ми Гицка в съседното село Плосък рид, че тя остана самичка, откакто се спомина мъжът й, заедно да изкараме Великдена, ама то и рейс вече нямаме. Мислехме да тръгнем пеша, то 9 километра не са много, но като хванаха тези дъждове и се отказахме. И още нещо да не забравя – като идете в Гърция да внимавате с механите и със сиртакито. Щото Мара от другата махала беше на работа в Гърция, гледаше една баба, но се върна цялата насинена и със счупен крак. Била на механа, играла сиртаки и се подхлъзнала. Още ходи с патерица. Та приятно прекарване, чакаме ви на екрана и като се върнете, почвайте магистралите. Не му мислете, че трябват и за други работи пари. Другото може да почака. Най-важното е да отпушим пътищата за Гърция. За да могат столичани спокойно да си пътуват. Ние можем да почакаме. Само не знам, ако няма задръствания, какво друго ще говорят по телевизията по празниците?   Целувам ви всичките Баба Пенка



Гласувай:
4



1. felixedmundovich - Кой избра депутатите?!
19.04.2014 08:27
... да де ама... Отдавна търся отговор на този въпрос. Другарю Тодоров ще ми помогнеш ли : Има ли поне един депутат, който да не избран и контролиран от кърваво червената Ви партия? А?! Метастазите на тази отровна партия за какво ги считате- херувимчета с крилца?! Ай стига де с тази перфидна пропаганда!!!
цитирай
2. nimbus - Другарю Дзержински, моля ви взе...
19.04.2014 09:35
Другарю Дзержински,моля ви вземете мерки с вашия мозък защото се разкапва и почва да цикли.С три думи-увеличете дозата лекарства. А що се касае до другаря Тодоров,то софийската партийна организация горещо му препоръчва да ограничи гледането на телевизия от всякакъв тип и будет вам счастье....Зле влияе на мозъка,поради което не я и гледаме,чувстваме се по малко осведомени и съответнопо спокойни и щастливи..Интернета за четене и гледане е свръхдостатъчен и винаги дадено събитие може да се коментира и от там.
цитирай
3. apostapostoloff - Не само депутатите, а цели 500 000 българи
21.04.2014 03:36
тръгват на път. Мнозина от тях към Гърция. И няма никакви ръждиви ножици и пр.

Стига вече с тази сиромахомилска плоча- много се изтърка. Днешният българин е много заможен човек със собствено жилище, вила, имоти, няколко леки коли и доста пари на влог. Повече от 60 МИЛИАРДА кътат българите по банките!

Вашият часовник явно е съветски и е доста изостанал. Купете си швейцарски- за Великден сам си подарих Tissot Classic Dream. Великолепен е! И най- хубавото е, че ВЕЧЕ ВСЕКИ средностатистически българин може да си го позволи.
цитирай
4. proximus - apostapostoloff, мърдал ли си си ...
22.04.2014 12:19
apostapostoloff, мърдал ли си си гъза извън София да видиш за какво става на въпрос ? Вчера се върнах от Сливен. Яко безработица, ако пък си наемен работник повече от 600лв заплата е мираж и който може бяга - София, Варна, курортите.
Иначе и аз миналата година си купих Steinhart, почти 3 пъти по-скъп от твоя, но като се замисля че бая народ (в провинцията) бачка по 2 месеца за него и няма да си го купи защото има ипотека/наем, подръжка на 20г. таралясник и евентуално лапе, ми се плаче.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaprehoda
Категория: Бизнес
Прочетен: 9455081
Постинги: 999
Коментари: 6456
Гласове: 8615
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031