Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2014 09:31 - САТАНАТА ДОЙДЕ, ЖАЛНА НИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ
Автор: zaprehoda Категория: Бизнес   
Прочетен: 6031 Коментари: 0 Гласове:
14

Последна промяна: 02.11.2014 09:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Въпреки предупрежденията, че Хелуин е чужд и вреден празник, децата си го отпразнуваха. Маскираха се, играха, смяха се, снимаха се... Въпреки предупрежденията на дядо Николай и други народни пастири, че това е празник на сатаната и демоните. Децата обаче се маскират като сатани, демони, вещици, зомбита и какво ли още не и се хилят. Може би защото не учат вероучение и не знаят, че сатаната и демоните съществуват. А може би трябва да им се обясни, че те идват от Запад и са продукт на католицизма и разните други секти. Сатаната веднъж идва на Хелуин, после на Свети Валентин, скоро ще се пръкне и на самата Св.Богородица. Както върви, ще се настани трайно тук. Обаче не е ли по-добре католически сатана, отколкото някакъв източен Джин, изповядащ радикален ислям? Интересно ,че от Изток не идва нищо. Едно време в Пловдив имахме фестивал на Руската и Съветска песен, но ето- 25 години го няма. А той можеше да бъде контрапункт на западните демони. Между другото едно време като деца си правихме подобен празник. На Сирни заговезни. Преобличахме се, маскирахме се, веселяхме се. Всяка култура си има своите карнавали. Някой обаче унищожи Сирни заговезни като карнавал – партията ли беше, самата църква ли не го припозна? И сега на празното място идват чужди празници. Намеренията са ясни – да унищожат заветите на отец Паисий и неговите съвременни следовници. А дали Жозеф Дол също не е част от сатанинския план. Как точно преди Хелуин дойде и каза, че патриотите не трябвало да влизат в правителството? На трябваше ли да му изкараме насреща една чудотворна икона и да му спретнем едно литийно шествие? И все пак има едно утешение – по-добре да растат поклонници на сатаната, отколкото педерасти. Не „гейове”, това също е западна дума, ние си имаме наша. Само че тези гейпаради не са ли част от същия заговор за унищожението на българщината?



Гласувай:
15



1. shtaparov - "Хелоуин" днес е чужд ...
02.11.2014 10:58
"Хелоуин" днес е чужд празник,но някога е бил наш,понеже дедите ни го занесли на Британските острови преди около 3 000 години чрез "Fir Bolg" и го празнували на Коледа. Затова "Хелоуин" на древен Български означава "Хелодин" (Келодин,Коледин,Коледен)- ден на Слънчевия бог. Празникът е езически разбира се- преди 3 000 години християнство не е имало. Та ако ще го празнуват децата ни,те трябва да знаят древния му Български произход и да го прославят,а не да го забравят! Повече по въпроса ще напиша в отделна статия.
цитирай
2. nick195 - Абе , началник......
03.11.2014 01:44
....ти ми се виждаш да си македонец ? И дедите ни като как го занесоха това на Британските острови ? В ролята на какви ? На завоеватели ? Кое е това балканско преселение към Британските острови, за което аз не съм чувал ? Чувал съм за монголоидна раса, пръкнала се по целия свят под формата на ескимоси, индианци, мургави жители из тихия Океан, но за балканци населили Британските острови не съм чувал.

Доброто в случая е, че поне българинът излиза със собствено произношение на думата.

http://www.howjsay.com/index.php?word=halloween&submit=Submit

цитирай
3. apostapostoloff - Ние сме измислили всичко-
03.11.2014 05:41
и Хелоуин, и компютъра, и ебането... Голяма работа сме, еееееей!
цитирай
4. bezistena - FIR BOLG=F BOLGIR=Бог Българ=Бог Е Болгарин
03.11.2014 21:30
Поздравления за автора на импресийния изблик!
Направеният интуитивен и логичен паралел между ХЕЛОВИН и СИРНИ ЗАГОВЕЗНИ обаче не е изключване на тъждественост между двата празника,а за почуда на непосветените и най-вече на сквернителите-нихилисти и мерзавци-антибългари,е акт на тяхното уеднаквяване!
Защото shtaparov е абсолютно прав-а при него,както и при нас,всичко е категорично документирано с автентични документи и интердисциплинарни аргументи и доказателства-че толкова стряскащият измислилите дяволите и сатаните гузни души празник ХЕЛОВИН е автентично Българско жреческо изобретение като всички езически празници,в което е вложена и имплантирана секретна сакрална информация за Боговете на Тракийските племена,заселили цяла Европа,водени от Духовните си водачи-Българите,които са Свещеническата Жреческа каста на Бог Исус и Богинята Майка,Мария Магдалена.
В обредната ритуалност на този езически празник,както и на всички други,Българските жреци са закодирали с помощта на Свещения шифър,за който ви просвещаваме в нашия блог,информация за върховенството но Българските Богове и цивилизационната роля на тяхното потомство-Българската жреческат каста.
Декодиращата програма на
Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061,
е категорична какво прокламира името ХЕЛОВИН:

ХЕЛОВИН=БОЛХИ=Българи-Духовните водачи на поредното тракийско племе,заселило и основало културата и цивилизацията на Острова!

В анаграмната жреческа индикация на Предводителя на Траките на Острова-Fir Bolg,е заложена прокламацията на епохалната тайна Бог Е Българин!,другият изказ на Господ Е Българин!,за който кой ли не ни иронизира в жалък и мерзък подигравателен нихилизим и Българо-мразие,въобще и не подозирайки,че това е святата епохална тайна и истина на човечеството,която сега ни разкриват Исус и Мария чрез всеобхватни интердисциплинарни процеси и разкрития!

FIR BOLG=F BOLGIR=Бог Българ=Бог Е Болгарин-където F,Ф-е "Бог" по речника на Свещения шифър,и още:

FIR BOLG=Фер Болг=Вер Болг-Змея Българин-където ВЕР е Змей-един от 12-те змейски животински символа в древноБългарския календар на Българската династия Дуло,съставена само от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена!
Затова и британската хералдика е натряскана с всякакви дракони и змейове-защото цялата тяхна управляваща върхушка и аристокрация е потомствена Българска от Исус чрез династията Дуло,от която са те и която тайна правеха досега всичко възможно да не излезе на бял свят!
А какво правят Исус и Мария Магдалена хиляда години преди Новата ера ли?
Ами нали затова Те Са Богове-да си ходят както си искат във времето и измеренията,а освен това Те Са и Демиурговата двойка,сътворила или построила световете!
За което ви информираме във всички наши статии на блога ни!
цитирай
5. bezistena - СИРНИ ЗАГОВЕЗНИ=Сар Бог Изез=Цар Бог Исус-Царят Бог Исус-
03.11.2014 22:04
А маскарадният Хеловин е другото херметично наименование на същия Български огнео-маскировъчен мистичен езически празник СИРНИ ЗАГОВЕЗНИ,в който чрез тази уникална анаграмна комбинация е вложена същата информация,указваща този път конкретно кой е този ДревноБългарски свещен езически идол:
СИРНИ ЗАГОВЕЗНИ=Сар Бог Изез=Цар Бог Исус-Царят Бог Исус-
голямата работа са били нашите Святи Деди-Жреци на Исус,а,Приятелю zaprehoda и shtaparov!
И не е точно да казваме БИЛИ СА,защото те сега са действащи транспространствени Светци и наши закрилници и обгрижвачи,подготвящи Съдния ден-сиреч Деня на Исус и Мария:
СЪДЕН ДЕН=ДЕН на Иса и Диана,Които Са Съдниците на всички ни скоро,заедно със съдебните заседатели-Чистите и Святи Българи,Техните деца!
СЪДНИЦИ=Деца на Иса
ЗАСЕДАТЕЛИ=Исуз и Диана Дуло=Дуло на Исус и Диана,Която е Богородица,Мария Магдалена-святите потомци от Дуло на Исус и Мария

От съшата потомствена група е и авторът с неговия внушен(заприходен) свише аватар ЗАПРЕХОДА=Иза Барх и Диана=Исус Българина и Диана,която е Мария Магдалена

Бъдете благословени,Българи,и не обръщайте внимание на присмехулнците и нисшите сквернители-те са тъмния мътен и нечитав фон,на който вашето интелектуално превъзходство и величие изпъкват още по-ясно!
Скоро и те ще се преклонят на Българския Божи народ чрез ударно катарзисно екстремално осъзнаване!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaprehoda
Категория: Бизнес
Прочетен: 9455339
Постинги: 999
Коментари: 6456
Гласове: 8615
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031