Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2015 19:16 - ДНЕВНИКЪТ НА СТАРШИНА О.Р. ПАНЧО ГАНЧЕВ
Автор: zaprehoda Категория: Бизнес   
Прочетен: 3344 Коментари: 4 Гласове:
2

Последна промяна: 06.12.2015 09:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


Неделя

Днес започвам да си водя дневник. От години съм пенсионер т.е.от резерва, имам достатъчно време, а откакто онзи ден внукът ми Джани /Гани/ ме научи да сърфирам в Интернет, научавам всекидневно много полезни неща.

Два дни не можех да се ориентирам в разните сайтове, на май намерих истинските, а не пълните с лъжи. Вече не гледам телевизия, защото там лъжат – с малки изключения. Не чета и вестници. Само сайтовете, е, не всички, но тези, които си избрах казват истината -за положението у нас и за международното положение. Например чак сега разбрах, че руският народ най-после живее щастливо както едно време, след като техният президент Путин е увеличил заплатите и пенсиите, даже намалил водката. Голяма работа е този Путин. Това е президент, не като нашият Плевнелиев. Ама как го изтипосват всеки ден. И този министър Христо Иванов - резил.


Понеделник

Най-после намерих това, което ми трябва – истината за тайното руско оръжие. Толкова години я карахме със съветско оръжие, ех, голяма работа бяха ракетите СС 22, но предателите ги ликвидираха и ни оставиха беззащитни. Сега турците могат да ни нападнат и превземат за два часа. А едно време нашите планове бяха за два часа да стигнем Истанбул и Солун. Ама имахме съветско оръжие. Та сега братушките измислили ново лазерно оръжие, гледах и клипове, прави всичко на 10 километра на мат и маскара. НАТО трепери! Както пише в един много хубав сайт.


Вторник

Ех, като си помисля колко време, откакто напуснах действителната служба, си загубих в копане на домати и празни приказки в кръчмата – вместо да сърфирам в интернет. Всеки ден научавам толкова полезни неща. Братушките измислили как да предизвикват земетресения на вражеска територия – супер оръжие. Още е тайно, но американците треперят – както пише в един друг сайт.


Сряда

Руските самолети СУ били непобедими – пише го ясно, ако някой се е съмнявал, да го прочете. Няма да лъжат в интернет я.


Четвъртък

Прочетох в някакъв сайт, че Путин управлявал като император. Че лошо ли е това? Нас кой ни е освободил – руският император. След това обаче разбрах, че сайт, дето пише лоши неща за Путин, се оказа, че е финансиран от Америка за България. Аз си записах кои сайтове се финансират от американците, кои от еврогейовете, разбрах и някои неща за кръга Капитал. Техните работи няма да ги чета изобщо, предатели подкупни.


Петък

Вече щях да заспивам, когато стана патакламата в Париж. Така й се пада на столицата на разврата. Всичките са педали. Хареса ми само това, дето онези рязаните стреляли с калашници. Разбират момчетата кое е най-доброто оръжие в света. И аз съм стрелял с калашник. Дали не е наше производство? Ех, какво военно производство имахме. Ама Иван Костов го ликвидира. Сигурно са му платили от Америка за България.Или е платил Сорос.


Понеделник

Няколко дни компютърът беше развален. Може и да не бил развален, а да съм натиснал нещо грешно. Дойде внукът и за две минути го поправи. Ей, най-после се освестих. Опитвах се гледам телевизия, но там само лъжат. Истината казва само онази телевизия, дето говори Волен. Но и той не знае всичко. Ето, от първото кликване и намерих новина – Су-тата на братушките громят фесовете. Всеки удар – в целта. Няма прошка. И французите минават на наша страна. Край на НАТО на световния империализъм!


Вторник

Наш самолет свалил турски....Не, не може да бъде – турски самолет свалил руския. Не мога да повярвам. Сигурно има дезинформация.....Не, било истина, но не турците го свалили, впрочем те го свалили, но по заповед от Америка. И сигурно пилотът е бил американски, защото един турчин не може да управлява самолет като руски полковник. Нещо не в ред, има световен заговор! Ще видят обаче турчолята.



Сряда

Турчолята треперят. НАТО също тоже. Разгневи се руската мечка тоест другарят Путин. Що не ги гръмне – да им дойде акълът. Щото в моите сайтове пише, че руският самолет изобщо не е нарушавал въздушното пространство на Турция. Всичко е заговор. Може и масоните да са намесени. Пише го в Интернет.


Четвъртък

Руският министър казал, че имат едно ново лазерно оръжие, с което за две минути Истанбул ще го превърнат в стъклено топче. Да го превърнат. Само жената се притесни – къде щели да снимат сериалите турците, щото тя по цял ден гледа турски сериали. Първо й забранявах, щото това си е чиста идеологическа диверсия, това го знам от часовете по политпросвета, закапечето много хубаво ни го обясняваше, но главата й не увира. Добре, че ме е оставила свободно да си сърфирам..


Петък

Най-после. Путин казал ясно – време е да освободим България за трети път. Пише го само в един сайт, той ми е вече най-любимият, другите ги е страх. Сигурно на всички плащат от Америка за България да крият истината.


Събота

Най-после – братушките пратиха в Сирия новото оръжие С 400. Ислямистите треперят, НАТО тоже.


Неделя

Братушките произвели първия компютър. Питам внука откъде можем да си го купим, той вика: Дядо, ти луд ли си? Кой знае какъв боклук е! Та ето как на младите им промиват мозъците. Сигурен съм, че този компютър е най-хубавият от всички. Не може самолети, танкове, ракети, катюши, С 400 – всичко да ти е най-хубаво, а компютърът да не е.

Като посъбера малко от пенсията, ще си го поръчам по интернет.
Или по-добре да чакам да ни освободят трети път - тогава ще ни сменят компютрите без пари.








Гласувай:
3



1. appen13 - Платеният НПО-кретинизъм на бившите българчета...
05.12.2015 20:10
Достатъчно беше, че внучето-изтърсаче ти е с типичното българско име Джани...
Щях да повърна от такъв туземен български евро-унтерменш, който получава оргазъм, че обитава евро-германското колониално гау"България", и че е евтина евро-прислуга, който се искрено се гордее, че дъщеря му , като него, проституира по бардаците на евро-колониалната метрополия, а сина и внука му са евтина колониална НПО-прислуга без никакво бъдеще !!!!
И явно изпитва истинска гордост, че вече си е си набавил шалвари, бурки, хиджаби, ВАЗЕЛИН и НАКОЛЕНКИ, за да обслужва орално и АНАЛНО новите си ИСЛЯМСКИ ЕВРО-ГОСПОДАРИ, които заменят работодателите му от Вашингтон, Берлин и Брюксел !!!!
цитирай
2. getmans1 - Хубав дневник и хубаво си записваш, ...
05.12.2015 21:06
Хубав дневник и хубаво си записваш, че то и в Нета и там лъжат и то ... яката. Иначе всички знаят за „Америка за България“ ама се правят на ударени за „Руски свят“ и др. дето строят паметници хранят цяла пета колона.
цитирай
3. apostapostoloff - Руснаците имат и много хубави
06.12.2015 05:47
смартфони, таблети, LCD телевизори и леки коли. Най- добрите в света са.
цитирай
4. felixedmundovich - НЕВЕЖЕСТВОТО Е СИЛА!...
09.12.2015 09:25
...ми другарю Тодоров,нали видя 'кво те направиха снощи / в предаването Омбудсман- Прилики и разлики СССР-Русия /. Ако щеш -шестици се пишеха,ако знаеш че-
"Всичко съветско е хубаво и всичко хубаво е съветско! "
Ай оди сега им сменяй чиповете на тия мутанти -няма да стане!...
...само да вметна към един от хилядите постулати ,които старшина Ганчев ни набиваше по две години в главите - за най-великият автомат Калашников- сатаршината, а и всички останали да прочетат биографията на Хуго Шмайзер и да си отговорят сами : Какво е правил въпросният фашист във Великата Съветска страна -цели шест години /по една случайност съвпадащи с времето ,когато е създаден и въведен на въоръжение въпросния автомат/
... а иначе ... ай стига толкова ,че любовта към СССР минава през Белене и Ловеч...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaprehoda
Категория: Бизнес
Прочетен: 9457656
Постинги: 1000
Коментари: 6456
Гласове: 8615
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031