Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.08.2016 15:12 - ДА ТЕ УПРАВЛЯВАТ ИСТИНСКИ ЛИДЕРИ И ДА ТЕ УПРАВЛЯВАТ МИЖИТУРКИ
Автор: zaprehoda Категория: Бизнес   
Прочетен: 3497 Коментари: 2 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Бойко Борисов се превръща в световен лидер – посредничи вече между Изтока и Запада. Ердоган – дето се прави на бабаит, май не ще да ходи при Меркел, та Бойко ще му върши работа. Иначе Ердоган си е голям лидер – кой може да събере на едно място толкова народ да му вика „да живей”  – и власт, и опозиция. И да му размахва портретите? Кой може да арестува съдии, прокурори, журналисти и да няма един гък да каже? Само не знам колко пъти е печелил избори, защото нашият лидер ги печели вече 10. Освен това Ердоган едва ли може да играе така добре футбол и да вкарва голове. И едва ли е генерал. Сега да видим какъв лидер ще излезе от генерал Радев. Да признаем, че няма друг световен политик, който да кара така добре МИГ 29. Със сигурност Тръмп не може, камо ли Хилъри. За Путин обаче не съм сигурен. Гледал съм как кара влак, танк, даже шейна с кучета, язди и кон. Може и самолет да е карал, но да не съм запомнил. Освен това е цар на бойните спортове. Представяте ли си да му излезе онзи хилавият  Обама. Или английската кралица? Как ще ги смота. Да не говорим за рейтинга му, дето сигурно мина 90%. Има още малко да се желае. И най-важното – Путин няма проблем да управлява още поне 50 години. Ще се менкат с Медведев, когато е нужно. И Първанов се кани да върви по този път, да видим. И той е голяма работа. Има ли друг по света, който да е бил агент на комунистическите тайни служби и след това да е начало на държава, която е член на НАТО? Няма! Та хубаво е, че около нас има истински лидери – дето целият народ им знае имената и биографиите. Не целият народ, целият свят ги знае или скоро ще ги научи. А как ли живеят онези народи, които са управлявани не от лидери-обединители, а от някакви мижитурки? Някой от вас да се сеща кой управлява Норвегия? Или Швеция? Или Финландия? Или ония от Бенелюкс, дето не мога да му запомня съставните части? Честно казано и аз не се сещам за нито едно име. Аз, дето на 5 години знаех всичките  столици на света и всичките министър-председатели, императори, крале и шахиншаси. Генералисимуса Чан  Кай Ши знаех даже. Та в тия страни някой да е спечелил по 10 избори подред? Карат по един-два мандата и потъват в забрава. И идват нови мижитурки. Чудя се как народът излиза да гласува в тези страни. Като освен всичко друго там няма какво да се обещава толкова на народа. Точно в страните на мижитурките народът си живее най-добре. Поне така казват статистиките. Чудя се защо е така и не мога да си отговоря.  



Гласувай:
8



1. felixedmundovich - ANIMAL-planet
27.08.2016 21:13
...ми ,на овцете им трябва здрав овчар с дълга дрянова гега и за помощници зли кучета -да вкарват стадото в правия път. Та и ние -така...
цитирай
2. apostapostoloff - И все пак, гореупоменатите не могат
04.09.2016 06:22
да се мерят с другаря Сталин, който е ненадминат експерт по въпросите на езикознанието. Цял труд има на тази тема този фамозен политик.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaprehoda
Категория: Бизнес
Прочетен: 9499047
Постинги: 1025
Коментари: 6462
Гласове: 8630
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930