Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2022 11:52 - О, ШИПКА, ГНЕЗДО НА ГЕРОИ...
Автор: zaprehoda Категория: Бизнес   
Прочетен: 2543 Коментари: 5 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 В ООН бе гласувана резолюция, остро осъждаща нападението на Русия над Украйна.

Резолюцията бе подкдрепена от 141 държави. 35 се въздържаха и само 4 реално застанаха героично на страната на Русия. Или на Путин.

Това са Северна Корея, Еритрея, Сирия и Беларус.

Това са фактите. Реално светът не е разделен. Светът е както никога от едната страна на барикадата.

Не знам защо се сетих, че преди повече от 60 години нас, българчетата, ни учиха още в детската градина да пеем песничка, в която се казваше "Америка използва гласа на ООН-е...". Не помня какъв беше поводът – вероятно "спецоперацията" в Унгария през 1956-а.

Помня, че тогава вярвах в злокобната роля на американскаите империалисти. Както днес сигурно вярват руските дечица, които ги учат, че украинците сами си бомбардират детските градини и училища.

След случилото се на Шипка на Трети март обаче трябва да корегираме цифрите. Не само 4 държави поддкрепят Путин. Коректната цифра е 4 и половина. Половинката идва от България.

На Трети март емблематичният български връх-светиня Шипка бе превзет от хора, които искат да ни наредят между Северна Корея и Еритрея.

Европейското знаме бе изтръгнато и сменено с руско. Под оглушителните аплодисменти на "българския народ".

Тези, които аплодираха руското знаме, не са извънземни. Те са български граждани - държавни служители, адвокати, офицери, студенти, учители... В понеделник, когато застанат на работните си места, чии интереси ще защитават?

Президентът и руската посланичка предвидливо се скриха, но министър-председателят се изтапанчи като опълченец. И бе ударен със снежна топка от български патриот. Наричан бе "предател" и "фашист". Защо? Защото не се нареди до Ким Чен Ун и Лукашенко?

Трябва ясно да кажем – вчера Шипка бе руски анклав. Заедно с още няколко територии на брега на Черно море.

Какво би станало, ако в някакъв магазин в Свети Влас, примерно, на чиято витрина пише "Свежие овощи" избухне бомба – не дай си, боже?

Дали няма да има реакция от Русия? И дали хиляди българи няма да посрещнат отново освободителите с хляб и сол? Тези, които бяха на Шипка ще застанат най-отпред със знамена.

На улиците ще се изсипят всички патриоти, които се борят за "българския интерес".

До тях, разбира се, ще се строят от БСП. Пловдивската организация вече иска изтегляне на партията от днешното правителство. Вероятно защото ни нареди сред онези 141 "колониални "държави.

Начело на колоните, призоваващи "Долу НАТО", вероятно ще бъде изтикан генерал Стефан Янев. И хората ще кажат – стига харвардски лигльовци, ето един истински генерал от Българското артилерийско училище в Шумен.

И той още веднъж ще ни обясни, че няма война, няма агресия, няма убити мирни граждани. Има спецоперация за защита на мира.

Като начало 4 телевизии ще предават директно всенародните тържества. След това и останалите. Ще се възстанови излъчването на любимите ни руски канали. Венци Йосифов ще зстане начело на БФС. И т.н.

Въпросът обаче е кои ще бъдат тези, които ще стоят на топло пред телевизорите и ще потриват ръце. За тях е важно да не се пипа Гешев, администрацията на Борисов, администрацията на ДПС, контрола върху газа, техните медии и въобще техните хора.

Те ще изчакат да се обърне палачинката и ще издухат Костадинов – след като е свършил мръсната работа. Или ще го възнаградят с някой пост в едно ново "патриотично-консервативно" правителство. Подкрепено от ГЕРБ или по-точно от някаква част от ГЕРБ.

И тогава да не забравим, че всичко започна от Шипка – гнездото на герои едно време и днес. А онзи герой със снежната топка трябва да бъде издигнат до ранга на Боримечката. И всички, които викаха "предател" на натовеца Петков, да бъдат обявени за активни борци срещу фашизма и капитализма.

Чак тогава в България ще настъпи мир и спокойствие. Цената на бензина ще стане 2 лева, а на краставиците – 1,80.

Излишно е да се правим на интересни и да се навеждаме на американците и на онази Фон дер каква беше... Нащето естествено състояние е там – като половинка засега - към Четирите. А утре като едно цяло.

В крайна сметка да не забравяме, че трябва да сме благодарни на генерал Радецки, който винаги пристига с гръм, на Ленин, на Сталин, на Брежнев, на патриарх Кирил, на Путин и на всички след него.

Искаме референдум за НАТО!



Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. blog13 - цитат:"Това са фактите. Р...
07.03.2022 11:58
цитат:"Това са фактите. Реално светът не е разделен. Светът е както никога от едната страна на барикадата."

Според мене, фактите са, че светът не може да се побере в залата на оонето. Прекалено е малка тая зала. Прост факт.

Другият прост факт, че повечето хора, не разумяват простите факти. И им е много даже трудно да ги проумеят. Ти сега, ще успееш ли да разбереш, кво ти казвам? Успех, лелка, ти пожелава в това начинание!
цитирай
2. get - До 1. blog13 - Факт е, че НЕ СТИ СИ ДАЛИ ТРУД, ДА РАЗБЕРЕТЕ написаното от автора!
08.03.2022 13:13
blog13 написа:
цитат:"Това са фактите. Реално светът не е разделен. Светът е както никога от едната страна на барикадата."

Според мене, фактите са, че светът не може да се побере в залата на оонето. Прекалено е малка тая зала. Прост факт.

Другият прост факт, че повечето хора, не разумяват простите факти. И им е много даже трудно да ги проумеят. Ти сега, ще успееш ли да разбереш, кво ти казвам? Успех, лелка, ти пожелава в това начинание!


А нагло менторствате от позиция на "ваши си истини". От което ви очаква жетвата на единствено лични разочарования, ТЬОТЯ !
цитирай
3. blog13 - Корумпираната бюрократичесака ...
09.03.2022 12:25
Корумпираната бюрократичесака върхушка на света, едно незначително мацинство, кеф ти у параламента на ЕС, кеф ти у ООНето, кеф ти у щатско, кеф ти у мъгливия Албион, кеф ти българския парламент - тия твари, постоянно се изцпват, че били света. Явно не са.
И ти кзваш, "от позицията на ваши си истини". Кво се случва, когато очевидни и безпорни истини са игнорирани по авторитарни причини? В момента степента на тоя феномен е имнно фашистка пропаганда. Или както Путин рече, цитирайки именно американски авторитетеи - това е пропагандата на империята на лъжата.

Империята на лъжата, безмислостно не приема очевдини и кращящи факти. И даже заплашва. И даже, това което сега прави е след геноциди на цели народи, войни преврати по целия свят. Сега ще бъде денацифицирана. Щом държи на нейни си истини, дето нямат нищо общо с реалността. А ти припявай припявай! Казах ти нещо просто - в залата на ООНето има един самозванци - те нямат нищо общо с целия свят. И е очевидно. Ако това не разбираш...
цитирай
4. krumbelosvet - Стари СДС-ари
09.03.2022 12:48
За вас името Русия е като матадора за бика. Сляпо с рогата напред.
За вас герой е Стефчо Сталболов, който уби Капитан Петко Войвода. Щеше да убие и Вазов, и нямаше да има "Под игото" и "Епопея на забравените", и "Хъшове", и "О, Шипка..."
У Вазав няма "О, Щипка, гняздо на герои". Това е за "Перущице блядна, гняздо на герои".
Но ВСИЧКИ антикоми и руфоби, са 100% Б Ъ Л Г А Р О Ф О Б И. Защо ли? Много просто. Любещите чичо Сам, обичот мразещите Русия. А българите в голямото си мнозинство НЕ СА от тях.
Живи и здрави, драги живи остатъци от УМРЯЛА партия. Тя от своя БЯС умре. Както пее поетът
Партия синя
От бяс умре
Бесът й - НЕ
цитирай
5. blog13 - У Вазав няма "О, Щипка, гняздо ...
09.03.2022 12:55
krumbelosvet написа:
У Вазав няма "О, Щипка, гняздо на герои". Това е за "Перущице блядна, гняздо на герои"


Именно. Мислех да му го кажа, ама не ми се занимаваше. Рецитирал съм го лично стихотворението за Кочо на училищен рецитал, като малък.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaprehoda
Категория: Бизнес
Прочетен: 9482315
Постинги: 1017
Коментари: 6462
Гласове: 8627
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930