Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.04.2022 08:48 - ФИНЛАНДИЯ И ШВЕЦИЯ НИ ПАДНАХА В РЪЧИЧКИТЕ
Автор: zaprehoda Категория: Бизнес   
Прочетен: 2066 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 25.04.2022 08:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Страх тресе Финландия и Щвеция. Дойде времето да плащат стари грехове. Не са забравени щведските кръстоносни походи срещу руските земи. Не е забравен отказът на Финландия от 1940 година да осигури буферни зони край съветските граници. Та затова двете страни спешно търсят защита в обятията на НАТО. Дали обаче натовските държави са склонни да приемат двете страни, които до вчера се правеха на неутрални? Според проучване на експерти от Института за европейски политики по всяка вероятност България ще реагира с вето на молбата на двете страни – така както направи с РСМ.. Първата причина е ясна – не можем да си позволим да продължим да дразним президента Путин.
Подкрепата на Финландия е същото като подкрепа за Украйна. Да си припомним, че огромна част от финландския народ одобрява съюза с фашистка Германия по време на Втората световна война. Тоест, страната е пълна още с „бандеровци”. На второ място на българския народ му омръзна да му дават за пример Финландия и Швеция, като страни с няколко пъти по-висок стандарт от нашия. Как имали от сто години електронни правителства и т.н. Сега обаче ни паднаха в ръчичките. Ще ни гледат с жален поглед като македонците. Освен това как си представяте преговори между нашия президент – генерал и тяхната премиерка, която има вид на измъкната от някаква долнобробна дискотека. Още по-сериозни са аргументите срещу подкрепата за Щвеция. Да си припомним, че в тази страна започна разрушаването на модела на традиционното християнско семейство. По цял свят са известни „щведските тройки”, с одобрение се приемат еднополовите бракове. Да не забравяме, че Щвеция и Финландия са от първите страни приели Истанбулската конвенция. Поради тази причина се очаква от БСП, Възраждане, ВМРО, АТАКА и други патриотични организации да обяват нова „червена черта”. Ако двете кандидатки не излязат от Истанбулската конвенция, да гледат НАТО през крив макарон.



Гласувай:
4



1. vmir - Няма да допуснем нито един мъж или жена да се грижи за дете с един родител,
25.04.2022 09:51
освен ако не бъде възприеман от детето с противоположния пол на родителя си!!! По-добре мъж да бъде наричан "мама", а жена - "тати", отколкото да равнопоставяме ролите на мъжа и жената в административните формуляри!!! Какъв супермен може да бъде мъж, който да няма право да пребие жена си??? Няма да лишим мъжа от свещеното му право да излива любвеобилността си дори с юмруци и яки шутове, защото след това любовта е най-силна. Няма да допуснем юридически понятия да възпират или травматизират най-ярките пориви на Любовта!!!

Шведите и финландците също трябва да бъдат научени да се обичат безгранично!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaprehoda
Категория: Бизнес
Прочетен: 9488063
Постинги: 1019
Коментари: 6462
Гласове: 8629
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930