Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.08.2022 08:45 - СЕНЗАЦИЯ: ХЕРО МУСТАФА ИСКА ОЩЕ 70 СЛУЖИТЕЛИ. ЕТО ЗА КАКВО
Автор: zaprehoda Категория: Бизнес   
Прочетен: 3649 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
 

Група хакери, водени от патриотични чувства, са успели да прихванат суперсекретна грама от посланик Херо Мустафа до държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен. Ето какво пише в нея:

TOP SECRET!!!

Уважаеми господин Блинкен,

В допълнение към отчета за работата на посолството на САЩ в България в последния месец, Ви изпращам исканите от Вас аргументи, обясняващи молбата ни за разкриване нови щатове към Посолството ни в София.

Във връзка с напрегнатата политическа и икономическа обстановка в тази страна се налага провеждането на нови и нови операции. Ето най-належащите от тях:

1.       Работа по подреждането на листите за предстоящите в началото на октомври парламентарни избори. Целта ни е да вкараме на избираеми позиции предимно наши хора.

2.       Нужни са спешно IT специалисти за препрограмиране на машините за гласуване. В тази страна миналата година след сериозна работа и от наша страна бе въведено машинно гласуване. Машините не са свързани в мрежа и трябва индивидуална работа с всяка от тях.

3.       Нужни са нови служители за "Америка за България", чрез които да се засили работата с медиите преди изборите и специално да се неутрализират онези медии, които не са наша страна.

4.       След изборите ще са нужни медиатори, вероятно и средства, за да се сформира по-бързо правителство с евроатлантическа насоченост.

5.       Трябва да продължи работата по образователната реформа и специално по писането на нови учебници по история и литература, в които патриотичните внушения да се сменят с по-глобалистко говорене. Ако се обадите на Джордж Сорос, той може да помогне с подготвени кадри и средства.

6.       Работата по приемането на Истанбулската конвенция е стопирана и трябва отново да се рестартира.

7.       Трябва да се изготви законодателна програма за новия парламент, както и да се напишат най-нужните за момента закони.

8.       Ще се наложи да внедрим в системата на енергетиката наши хора, които да не допуснат възстановяване на отношенията с "Газпром". Ако все пак към България отново потече евтин руски газ, да се помисли за изпращането на диверсионни групи.

 

Има още второстепенни задачи за решаване.

На база на изложеното дотук, моля за решение щатният състав на посолоството с адрес: България, София, Козяк 16 да се увличи със 70 /седемдесет/ души.

 

С уважение

Н.Пр.Херо Мустафа – посланик на САЩ в България.



Гласувай:
5



1. leonleonovpom2 - Здравейте!
23.08.2022 09:15
Сега ми стана ясно, защо изгониха точно 70 души от щата на Руското посолство!
В природата нищо не се губи- основен закон
Тези 70 души ще бъдат заменени с точно толкова, но в американското посолство!

Хубав ден!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaprehoda
Категория: Бизнес
Прочетен: 9458153
Постинги: 1000
Коментари: 6456
Гласове: 8615
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031