Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2021 18:16 - Танева с блуждаещ поглед в тавана: И какво като се влачат чували с бюлетини на изборите? https://frognews.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1822 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
НОВИНИ Танева с блуждаещ поглед в тавана: И какво като се влачат чували с бюлетини на изборите?   image Източник: БГНЕС „И какво като се влачат чували с бюлетини на изборите?“, попита съвсем невъзмутимо земеделската министърка Десислава Танева в ефира на bTV.  

Танева не вижда абсолютно нищо притеснително в оранжевите маски на провелите се вчера в Мъглиж избори. Тя шикалкави и не отговори на въпроса на водещата съмненията за купен вот. Толкова беше отвеяна, че дори й беше трудно да си спомни кога точно се проведе главната репетиция за вота на 4 април.  

 „Вчера ли беше? Вчера приключиха частичните местни избори – категорична победа на ГЕРБ в общините“, заяви гордо Танева.

 „Ако някой може да каже по какъв механизъм се дават ей така гласове – това са едни приказки… как да кажа? Коментират се несъществуващи неща. Повярвайте, хората сами избират, отиват, гласуват и после представители на всички партии, които са конкурентни помежду си, броят. Кое мотивира избирателят да гласува е съвсем различно. Това е несериозно. Всеки говори как се съмнява. Тогава защо имат членове в СИК. Трябва да си участвал много пряко в изборния процес, за да можеш да говориш в национален ефир точно какво се случва“, коментира тя, изтъквайки многократно, че е участвала в организирането на доста избори.

 Омаловажавайки протестите от лятото, които продължават и до днес, Танева коментира, че това просто е начин и форма на изразяване.

 За проверките на „къщите за тъщи“ министърката подчерта, че не е имало друг управленски мандат, при който злободневни теми са били обект на проверка на 100%.

 „Част от тези къщи наистина имаха проблеми. Това не е изключение, защото проблеми има и по други мерки. Част от тези бенефициенти, които бяха санкционирани след тези проверки, получиха своите санкции не защото не работят като къщи за гости, а защото не са достигнали заявените от тях приходи в бизнес плановете, с които са кандидатствали. Ние се наказахме сами и в повече“, обясни Десислава Танева.

 Що се отнася до усилията й в земеделието, по думите й цифрите сами говорели.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19701681
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031