Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2023 15:01 - © Не ме е страх да правя прогнози
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 2065 Коментари: 6 Гласове:
7

Последна промяна: 31.03.2023 15:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
31.03.2023г.

     Кирил Буданов, явно кадърно момче, на 37 години е вече генерал–майор и началник на Главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната на Украйна, кавалер на ордена "За храброст"
image
Та генералът на 30–ти септември дал интервю за телевизия ТСН :

"… непрекъснато се превъоръжаваме. За съжаление това е дълъг процес. Трябва да го кажа откровено, но няма да продължи дълго [бойните действия]. Като цяло тази война няма да продължи дълго. Скоро ще приключи", смята Буданов.
Скоро, скоро, колко да е скоро? Специалната военна операция ще приключи, когато каже Владимир Владимирович.
"Американският генерал казва, че въоръжените сили ще влязат в Крим през лятото на 2023 година Това е негово лично мнение. Той разчита на фактите, които са му известни. Аз разчитам на фактите, които на мен са ми известни. Вярвам, че всичко това ще е не през лятото, а до края на пролетта. Може и малко по–рано. Тези дни могат да се сгрешат. Основното е алгоритъмът", прогнозира генерал–майорът.
"Ако си спомняте моите изказвания някъде в края на май. Говорих за алгоритъма на действията. Тогава директно казах, че юни за съжаление няма да е добър за нас. Ще загубим малко. През юли ще има условно стагнация. През август ще започнем възстановителни движения на нейната територия, което ще е ясно на всички. През зимата войната ще затихне до голяма степен. След зимата краят на конфликта ще започне с първия етап от навлизане в административните граници от 1991 година Не ме е страх да правя прогнози", хвали се той.
"Мога да кажа само едно : към момента няма основания да се смята, че в близко бъдеще може да бъде нанесен ядрен удар по територията на Украйна", обясни Буданов.
"Имахме много оръжия и все още имаме много. Бил съм в Крим много пъти. Това е втората ми родина. Израснал съм в Крим и ще се върнем там. Много скоро. Да, с оръжия. Няма друга вариант", вярва си Буданов.
"Трябва сериозно да обмислим два варианта. Първо, това е формално изграждане на отношения с променена Русия, ако условието за предаване на властта и признаване на грешките е изпълнено. Тогава Русия формално ще загуби част от териториите си, които анексира преди много години, но по принцип Русия ще изглежда като днешна Русия.
Вторият вариант е разделянето на Русия и създаването на поне три, а реално пет или повече нови държавни образувания на територията, която тя заема в момента", планира бъдещето на Руската федерация ръководителят на Главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната на Украйна.
Това са сметки без кръчмар, както казва народът, и е смешно за заемащ такъв пост да не е наясно и да не се съобразява с Военната доктрина на Руската федерация.
"Знаем почти всичките им планове. Щом в големите офиси се зародят някакви идеи, веднага разбираме за тях. Още веднъж казвам, че всички опити за завладяване на Украйна с военни средства ще се провалят", уверен е Буданов.
Началникът на украинското военно разузнаване се изказал и за Владимир Путин
image
, което ТСН не дава в писмен текст, и което украинските сайтове преразказват така :

Началникът на Главното управление на разузнаването на Министерството на отбраната на Украйна Кирил Буданов смята, че президентът на Руската федерация Владимир Путин има най–малко трима двойници.
image

Двойниците, тройниците, четворниците и така до безкрайност според данните на Буданов

"Аз лично не съм " путинолог", да го кажем така. "За мен има точно трима двойници, които аз лично виждам веднага. Колко са всъщност – просто трябва да се събере информация", добавил Буданов.
Въпросът за предполагаемото присъствие на двойници на руския диктатор многократно е повдиган в медиите. Хората забелязаха промени във външния вид и поведението му.
В мрежата дори се появи таблица на двойниците на Путин, включително заемащи следните роли : "говорител", "удмурт (чужденец)", "дипломат", "банкетен".
По-рано руският правозащитник Марк Фейгин заяви, че Путин периодично използва услугите на двойници, които изпълняват оперативни функции, пише УНІАН.
Според Буданов Русия все още има шанс да излезе от войната, без да срине страната, по–специално да признае грешката си, да изтегли войските си от границите на Украйна определени през 1991–ва година и да започне нов диалог със света, пише "Факти".
Както съобщава «Україна Молода», фактът, че ръководителят на Кремъл скоро ще умре, се обсъжда горещо в много страни по света от много месеци. Струва си да се отбележи, че спекулациите със здравето на Путин имат както политически, така и медицински последици.
Абе тия не разбраха ли, че лично директорът на ЦРУ–то Уилям Бърнс потвърди доброто здраве на Владимир Владимирович.
"– Но всичко това означава автоматично прехвърляне на властта" – отбелязва ръководителят на ГРУ на ВСУ, пише "Факти".
И в тази връзка за прехвърлянето на властта : Според ръководителя на ГРУ някои процеси, свързани с отстраняването на Путин от властта в Кремъл, вече са в ход. Има конкуренция между кандидатите за президент, съобщава "Главред".
"Има съперничество, не е един кандидат (да наследи Путин), те са няколко. За някои от тях информация изтича в медиите, но не и за други", казва Буданов 
image
На 23–ти февруари украински хакери "удариха" радиостанциите "Спутник" и "Вера" в няколко района на Кримската република.
За кратко по тях прозвучал призивът на началника на украинското военно разузнаване Кирил Буданов, заплашващ "предателите" с унищожение. Прозвучал и химнът на Незалежната. Гласът на правдата (украинската) чули в Алуща, Белогорск, Джанкой и Судак.
"Крим, Донбас и цялата южна Украйна ще се върнат у дома завинаги. Ние ще намерим всеки предател на Украйна, независимо къде се крие. До всички патриоти : дойде време да действаме! Чакайте. Ние идваме при вас", постановил развълнувано Буданов.
image

Кирило Буданов говори в ефира на кримските радиостанции "Спутник" и "Вера"

От пресслужбата на медийната група «Россия сегодня», която включва «Спутник Крим», успокоили разведчика : "Кирило, имай малко търпение. Скоро ще говориш в ефир. Ние директно и пространно ще отразяваме трибунала над теб и твоите съучастници".
"Още в началото на спецоперацията американците предоставиха на украинските спецслужби достъп до всички програмни кодове на най–обикновените "разпространители", чрез които телевизионните канали излъчват в интернет. Кабелните оператори често вземат сигнала от мрежата. Когато на фронта е лошо, украинците прекъсват интернет излъчването и пускат клоуна", обяснява Олег Крючков, съветник на президента на Кримската република по информационната политика.
А тая практика е въведена от българите от нелегалната радиостанция на Задграничното бюро на БРП (к) в Съветския съюз "Народен глас", когато гласът на Станке Димитров–Марек се чува на вълните на официалната българска правителствена радиостанция "Радио София" от 1941 до  1944 година. Марек умело и остроумно репликира говорителя, четящ официалните новини на "Радио София", разобличавайки фашистките лъжи за войната и казвайки истината за положението на Източния фронт
image
МАРЕК е абревиатура от думите Марксист, Антифашист, Революционер, Емигрант и  Комунист.

https://tsn.ua/tags/%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0%BE%20%D0%B1%D1%83%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2
https://www.unian.ua/politics/dviyniki-putina-budanov-vvazhaye-shcho-u-prezidenta-rf-ye-shchonaymenshe-tri-dviyniki-11997297.html
https://fakty.com.ua/ua/svit/rosiya/20221002-budanov-rozpoviv-skilky-u-putina-mozhe-buty-dvijnykiv/
https://umoloda.kyiv.ua/number/0/2006/169953/
https://kvg55.blog.bg/zabavlenie/2022/07/24/zdrav-e-cru-to-go-kaza.1827970
https://glavred.net/politics/v-rossii-uzhe-gotovyat-otstranenie-putina-ot-vlasti-gur-10413872.html
https://www.predavatel.com/bg/istoriya/radio-naroden-glas



Тагове:   украйна,   кремъл,   алгоритъм,   Владимир Путин,   факти,   революционер,   Съединените щати,   ГРУ,   крим,   антифашист,   Руската федерация,   31 март,   Източния фронт,   Специалната военна операция,   Военната доктрина на Руската федерация,   Кирило Буданов,   станке димитров–марек,   радиостанция народен глас,   зб на брпк,   Главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната на Украйна,   ордена За храброст,   телевизия ТСН,   генерал–майор,   УНІАН,   «Україна Молода»,   директорът на ЦРУ–то Уилям Бърн,   ГРУ на ВСУ,   Главред,   радиостанциите Спутник и Вера,   Алуща,   Белогорск,   Джанкой и Судак,   Донбас и цялата южна Украйна,   «Россия сегодня»,   «Спутник Крим»,   Кримската република,   Задграничното бюро на БРП к в Съветския съюз Народен глас,   МАРЕК е абревиатура от думите Марксист,   Емигрант и Комунист,


Гласувай:
7


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. nedovolen - Този е като Емо Чолаков - времето ...
31.03.2023 15:19
Този е като Емо Чолаков - времето излъга нас, ние вас.
:)))
цитирай
2. mt46 - ...
31.03.2023 22:20
Нормално е всеки военен да се надява, че неговата страна ще победи...
цитирай
3. leonleonovpom2 - Здравей, Краси!
01.04.2023 00:15
Много по Бълтарски звучат имената на този Кирчо? То и на персиеца Кир също така изглежда името му-Българско?
Може да е таврийски Българин?
Хубав отговорол- перспектива са му дали, няма да го разсейвам, да се съсредоточи върху него!
Какви ще ги плещи?
цитирай
4. kvg55 - До 1. nedovolen
01.04.2023 08:35
Ха–ха–ха!
Да, спомням си, така казваше Чолаков.
Тоя по–скоро се заблуждава, отколкото да лъже.
цитирай
5. kvg55 - До 2. mt46
01.04.2023 08:38
Ами да се надява, ама надписът е "Надежда всяка тука оставете".
цитирай
6. kvg55 - До 3. leonleonovpom2
01.04.2023 08:39
Да продължава да мисли, че малко му остава.
цитирай
7. kvg55 - Благодарности!
07.04.2023 07:18
Благодаря на всички коментирали!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5758675
Постинги: 2808
Коментари: 25802
Гласове: 34182
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031