Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2016 08:29 - ДЯДО ПЕШО ПИШЕ НА АРМЕНСКИЯ ПОП
Автор: zaprehoda Категория: Бизнес   
Прочетен: 3668 Коментари: 1 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ДО  АРМЕНСКИЯ ПОП

Уважаеми Отче,

Пише ти дядо Пешо, един обикновен български пенсионер. Вече доста години навъртях, пенсионер съм от 1995-а и вече 20 години се опитвам да си обясня какво става в България? Защо другите се оправиха, само ние –не? Защо едни стават все по-богати, а ние – все по-бедни.

По цял ден гледам телевизия, вече имам интернет, ловя го по уай фая за по-евтино, чета какво ли не, изчитам и форумите, за да разбера кои са добрите и кои са лошите.

Първо мислех, че за всичко за виновни Ран и Ът, но напоследък никой не се сеща за тях. Сега Цветан Василев бил лошият – той ограбил милиардите. Ама нали преди това беше най-добрият? Помня като го посрещахме на 100 годишнината на „Ботев”, за футболния отбор става дума, аз съм от него. Аз чак се разплаках, защото ми се стори като истински Христо Ботев.

Ходих до София, до Народното събрание, исках да прочета  доклада на ония от АлекПарсънс за КТБ, за да разбера каква е истината. Ама не ме пуснаха. И докладът го нямало, взел го Бойко да го чете. Освен това ми казаха, че бил на английски и нямало да го разбера. Има Бойко как го разбира – това не ми стана ясно.

До онзи ден смятах, че най-лошият е Ахмед Доган и турците-поробители заедно с него, сега обаче пише, че той бил новият Васил Левски. Обърквам се.

И Делян Пеевски не мога да го разбера – ту е добър, ту е лош.

И  тази декларация – дето ги турихме в един кюп и руснаците, и турците, и тя ме обърква. Или си с едните, или си с другите. Иначе си между шамарите.

Уважаеми Отче,

Само на теб остана да се оплачем – както едно време. Може би ти знаеш истината, кажи ни я.

С уважение

Петър Иванов Георгиев

 

ОТГОВОР ОТ КАНЦЕЛАРИЯТА НА АРМЕНСКИЯ ПОП

Уважеми господин Петър Иванов Георгиев,

Запознахме се с Вашата молба.

Господин Арменският поп е готов да изпрати анализ по темата. Той има достатъчно информация за дереджето на българския народ повече от 150 години.

Длъжни сме обаче за предупредим, че г-н Арменският поп вече работи по стандартни  тарифи – за всяка страници анализ трябва да се заплати 35 000 /тридесет и пет хиляди/ щатски долара. Което е значително под тарифата на колегите от АлекПарсънс, които са си живи обирджии..

Освен това анализът и препоръките ще бъдат в един екземпляр и написани на староарменски. Всеки превод на друг език не се признава.

Ако сте съгласни на тези условия, посочете колко страници поръчвате /минимумът е 5/ и пишете на какъв адрес да ви изпратим проформа фактура.

Секретар на Канцеларията на Арменския поп

Подпис /не се чете/

 

 




Гласувай:
7



1. apostapostoloff - По- добре щеше да бъде, ако
27.02.2016 17:23
се беше оплакал на вестник "Стършел". Те щяха да оправят всичко. Тъй де, има много неща за оправяне в България- влаковете не вървят, спря и градският транспорт, магазините са празни, а младите и образовани българи взимат само 3- 4 000 лева. Това е цяло безобразие!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaprehoda
Категория: Бизнес
Прочетен: 9505173
Постинги: 1027
Коментари: 6462
Гласове: 8631
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930